Acemi Birliği : Konya hava savunma eğitim merkez komutanligi
Usta Birliği : Tekirdağ Beşiktepe 8. Mknz piyade TB komutanlığı hava savunma takimi
Sınıfı : hava savunma
Tertibi :1993/1
Askerlik Künyesi :)
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Askerlik Künyesi :)
Arkadaşlar az buçuk yazdıklarınızdan anladım da size de sormak istedim, yaş 23 fakat askerlikle bir bağım yok bir süre daha
Ben giderken tertip olarak 97/3 filan diyeceğim diye biliyorum burada da öyle yazıyorsunuz ama ısrarla o dönem gidenlerinki tertibin oluyor diyorlar.
Aydınlatır mısınız?
Ben giderken tertip olarak 97/3 filan diyeceğim diye biliyorum burada da öyle yazıyorsunuz ama ısrarla o dönem gidenlerinki tertibin oluyor diyorlar.
Aydınlatır mısınız?
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
hangi dönem gidersen tertibin o oluyor. ben baya geç gittim askere 98/2 olarak geçti tabiki.xLuCaGox yazdı: ↑12 Eki 2020 14:18 Arkadaşlar az buçuk yazdıklarınızdan anladım da size de sormak istedim, yaş 23 fakat askerlikle bir bağım yok bir süre daha![]()
Aydınlatır mısınız?![]()
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Hocam er olarak gidenler şu an 01/1 filan oluyor fakat ben samsun sıhhiye okulu ve eğitim merkezi komutanlığı'na gitsem dönem arkadaşlarımla birlikte 97/1 olmayacak mıyız? Onu sormak istemiştim aslında. Anlatabildim mi şu anda da bilmiyorumkargasa14 yazdı: ↑12 Eki 2020 14:47hangi dönem gidersen tertibin o oluyor. ben baya geç gittim askere 98/2 olarak geçti tabiki.xLuCaGox yazdı: ↑12 Eki 2020 14:18 Arkadaşlar az buçuk yazdıklarınızdan anladım da size de sormak istedim, yaş 23 fakat askerlikle bir bağım yok bir süre daha![]()
Aydınlatır mısınız?![]()
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
97/1 olamazsın. bazı özel sebeplerden olayı 30 yaşımda gittim askere. senin hesaba göre benim 88/2 olmam lazım. ama 98/2 olarak yaptım.xLuCaGox yazdı: ↑13 Eki 2020 17:33Hocam er olarak gidenler şu an 01/1 filan oluyor fakat ben samsun sıhhiye okulu ve eğitim merkezi komutanlığı'na gitsem dönem arkadaşlarımla birlikte 97/1 olmayacak mıyız? Onu sormak istemiştim aslında. Anlatabildim mi şu anda da bilmiyorumkargasa14 yazdı: ↑12 Eki 2020 14:47hangi dönem gidersen tertibin o oluyor. ben baya geç gittim askere 98/2 olarak geçti tabiki.xLuCaGox yazdı: ↑12 Eki 2020 14:18 Arkadaşlar az buçuk yazdıklarınızdan anladım da size de sormak istedim, yaş 23 fakat askerlikle bir bağım yok bir süre daha![]()
Aydınlatır mısınız?![]()
![]()
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- egoSTAR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: EminönüGuards
Acemi : HAVA ER EGİTİM TUGAY KOMUTANLİGİ /KÜTAHYA
EGİTİM : 2. ANA JET USSU / İZMİR
USTA BİRLİGİ : 12. HAVA ULASTİRMA/ KAYSERİ
GOREVİ : KIRIM KURTURMA VE YAMAHA YARDIMCISI
TERTİP: 99/4C
Enterasan askerlikti
EGİTİM : 2. ANA JET USSU / İZMİR
USTA BİRLİGİ : 12. HAVA ULASTİRMA/ KAYSERİ
GOREVİ : KIRIM KURTURMA VE YAMAHA YARDIMCISI
TERTİP: 99/4C
Enterasan askerlikti

Şunu fark ettim: Bu konu vesilesi ile bazı kişilerin gerçek yaşını öğrenmiş oldum
)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
2021'de bizde yolcuyuz. Umarım bu seneyi unutturacak bir sene olur ama hiç ümitli değilim...
kedi
- egoSTAR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: EminönüGuards
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz