Kıyamet Günlükleri Kazananları!
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Re: Kıyamet Günlükleri Kazananları!
Vay be ne günlere düştük
hem o sacma sapan günlüklerle dereceye giriyorlar hemde alay eder gibi saçma salak resimler paylaşıyorlar. Yok xenotim verecekmiş akçe verecekmiş akülü araba verecekmiş. Oyunu oynuyormu daha o mechul kalkmıs burda nelerden bahsediyor
bastan gülerek eğlenerek okuyrduk ama işin boyutu ortaya şimdi çıkıyor. Barıs kardesimin ne zorluklarla yazdığını ben biliyorum sadece o videoları yuklemek saatler alır. Aynı sekilde ali teker teker belki yüzlerce rsim yüklemiş hidra kesiminde. Lütfen biri çıksın da şike yok desin. Sadece emeklere yazık. bin akçeymiş

Gizlenmiş İçerikGöster

- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Dostlar Kervanı
Yani beğenen yok,sırf günlük yazdığımız için verdiniz. Emeğimin karşılığını gerçekten çok güzel bir şekilde aldım.Lahkesis yazdı:Mansiyon kazanan oyuncular herhangi bir sıraya dahil edilmemiştir. Yani bir sıralama yapılması söz konusu değildir.Herakles yazdı:Juri tarafından en çok beğenilen günlükleri sıraya koymuşlar. 1. olan en çok beğenilen,2. olan ... diye devam ediyor.
Emek sarf eden,1 gün bile yazım işini aksatmayan kişileri değil,aklından oluşturduğu şeylerle (Kurmaca),sadece 4 gün yazarak günlük tutanları etkinlik birincisi yapın. Burada gerçekten gönül verip emek harcayarak yaptığımız şeylerin karşılığını çok güzel bir şekilde almış bulunmaktayım.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Dostlar Kervanı
+1Sakirpasali yazdı:Vay be ne günlere düştükhem o sacma sapan günlüklerle dereceye giriyorlar hemde alay eder gibi saçma salak resimler paylaşıyorlar. Yok xenotim verecekmiş akçe verecekmiş akülü araba verecekmiş. Oyunu oynuyormu daha o mechul kalkmıs burda nelerden bahsediyor
bastan gülerek eğlenerek okuyrduk ama işin boyutu ortaya şimdi çıkıyor. Barıs kardesimin ne zorluklarla yazdığını ben biliyorum sadece o videoları yuklemek saatler alır. Aynı sekilde ali teker teker belki yüzlerce rsim yüklemiş hidra kesiminde. Lütfen biri çıksın da şike yok desin. Sadece emeklere yazık. bin akçeymiş
![]()
Mustafa Kemal ATATÜRK
İşin eğlenceli tarafından bakmaya çalıştım ama zorla konuşturacaksınız beni!
Herakles ne yaptın oğlum sen Print screen tuşunu kullanmaktan başka? Bir kadim kesmissin her kareyi printlemişsin kestiysen kendine kestin bana mı kestin ?
Sen zaten yarışmaya birinci olduğunu düşünerek girmişsin.
Bir insan ağlar da bu kadar ağlamaz!
Akçe makçe istemiyorum! Yönetimden de Konumu acilen kaldırmalarını istiyormum
Şike varmış . Adamın asabını bozmayın. Yönetim benden nefret eder bana neyin şikesini yapsınlar.
Bana verilecek akçelerin bu Herakles ile Sakirpasali ya verilmesini istiyorum gözleri doysun
Xenotimleri lüp lüp götürmesini iyi biliyorsunuz işinize gelmeyince ben neden 3. oldum 50. oldum
Rica ediyorum mümkünse bu mesajım biraz kalsın.
Hesabınız 7 gün kapatılmıştır. | Lahkesis
Herakles ne yaptın oğlum sen Print screen tuşunu kullanmaktan başka? Bir kadim kesmissin her kareyi printlemişsin kestiysen kendine kestin bana mı kestin ?
Sen zaten yarışmaya birinci olduğunu düşünerek girmişsin.
Bir insan ağlar da bu kadar ağlamaz!
Akçe makçe istemiyorum! Yönetimden de Konumu acilen kaldırmalarını istiyormum
Şike varmış . Adamın asabını bozmayın. Yönetim benden nefret eder bana neyin şikesini yapsınlar.
Bana verilecek akçelerin bu Herakles ile Sakirpasali ya verilmesini istiyorum gözleri doysun
Xenotimleri lüp lüp götürmesini iyi biliyorsunuz işinize gelmeyince ben neden 3. oldum 50. oldum
Rica ediyorum mümkünse bu mesajım biraz kalsın.
Hesabınız 7 gün kapatılmıştır. | Lahkesis
En son Lahkesis tarafından 06 Mar 2014 00:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli söylemler kaldırıldı.
Sebep: Küfür içerikli söylemler kaldırıldı.
Kazanan kullanıcıların bilgileri alınmış olup, ödülleri en kısa sürede hesaplarına yüklenecektir. Katılım gösteren neferlere tekrardan teşekkür eder, kazananları tebrik ederiz.
İyi eğlenceler!
İyi eğlenceler!