Kıyamet Günlükleri Kazananları!

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Fast Lane

Re: Kıyamet Günlükleri Kazananları!

Mesaj gönderen Sakirpasali »

Vay be ne günlere düştük :D hem o sacma sapan günlüklerle dereceye giriyorlar hemde alay eder gibi saçma salak resimler paylaşıyorlar. Yok xenotim verecekmiş akçe verecekmiş akülü araba verecekmiş. Oyunu oynuyormu daha o mechul kalkmıs burda nelerden bahsediyor :D bastan gülerek eğlenerek okuyrduk ama işin boyutu ortaya şimdi çıkıyor. Barıs kardesimin ne zorluklarla yazdığını ben biliyorum sadece o videoları yuklemek saatler alır. Aynı sekilde ali teker teker belki yüzlerce rsim yüklemiş hidra kesiminde. Lütfen biri çıksın da şike yok desin. Sadece emeklere yazık. bin akçeymiş :D :D
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Lahkesis yazdı:
Herakles yazdı:Juri tarafından en çok beğenilen günlükleri sıraya koymuşlar. 1. olan en çok beğenilen,2. olan ... diye devam ediyor.
Mansiyon kazanan oyuncular herhangi bir sıraya dahil edilmemiştir. Yani bir sıralama yapılması söz konusu değildir.
Yani beğenen yok,sırf günlük yazdığımız için verdiniz. Emeğimin karşılığını gerçekten çok güzel bir şekilde aldım.
Emek sarf eden,1 gün bile yazım işini aksatmayan kişileri değil,aklından oluşturduğu şeylerle (Kurmaca),sadece 4 gün yazarak günlük tutanları etkinlik birincisi yapın. Burada gerçekten gönül verip emek harcayarak yaptığımız şeylerin karşılığını çok güzel bir şekilde almış bulunmaktayım.
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Sakirpasali yazdı:Vay be ne günlere düştük :D hem o sacma sapan günlüklerle dereceye giriyorlar hemde alay eder gibi saçma salak resimler paylaşıyorlar. Yok xenotim verecekmiş akçe verecekmiş akülü araba verecekmiş. Oyunu oynuyormu daha o mechul kalkmıs burda nelerden bahsediyor :D bastan gülerek eğlenerek okuyrduk ama işin boyutu ortaya şimdi çıkıyor. Barıs kardesimin ne zorluklarla yazdığını ben biliyorum sadece o videoları yuklemek saatler alır. Aynı sekilde ali teker teker belki yüzlerce rsim yüklemiş hidra kesiminde. Lütfen biri çıksın da şike yok desin. Sadece emeklere yazık. bin akçeymiş :D :D
+1
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

İşin eğlenceli tarafından bakmaya çalıştım ama zorla konuşturacaksınız beni!

Herakles ne yaptın oğlum sen Print screen tuşunu kullanmaktan başka? Bir kadim kesmissin her kareyi printlemişsin kestiysen kendine kestin bana mı kestin ?

Sen zaten yarışmaya birinci olduğunu düşünerek girmişsin.

Bir insan ağlar da bu kadar ağlamaz!

Akçe makçe istemiyorum! Yönetimden de Konumu acilen kaldırmalarını istiyormum

Şike varmış . Adamın asabını bozmayın. Yönetim benden nefret eder bana neyin şikesini yapsınlar.

Bana verilecek akçelerin bu Herakles ile Sakirpasali ya verilmesini istiyorum gözleri doysun

Xenotimleri lüp lüp götürmesini iyi biliyorsunuz işinize gelmeyince ben neden 3. oldum 50. oldum

Rica ediyorum mümkünse bu mesajım biraz kalsın.

Hesabınız 7 gün kapatılmıştır. | Lahkesis
En son Lahkesis tarafından 06 Mar 2014 00:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli söylemler kaldırıldı.
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Kazanan kullanıcıların bilgileri alınmış olup, ödülleri en kısa sürede hesaplarına yüklenecektir. Katılım gösteren neferlere tekrardan teşekkür eder, kazananları tebrik ederiz.

İyi eğlenceler!
Kilitli

“Etkinlikler” sayfasına dön