He okumadım kusura bakmaHerakles yazdı:Sizi tebrik ederim fakat ben "oyunda ilk kesim" vb şeyler yazmadım. Sadece "ben,bana göre bir ilke imza attım" şeklinde bir yazı yazdım.
Sevgilerle...
Yeşil Hidra kesimi !
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Yeşil Hidra kesimi !
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
4 yıl önce yeşil hidra sadece savaşçıların bozacağı bir etki bırakmıyordu yani haliyle yeni yetenekleriyle yeşil hidrayı ilk kesen olmuş oluyor.veym2 yazdı:He okumadım kusura bakmaHerakles yazdı:Sizi tebrik ederim fakat ben "oyunda ilk kesim" vb şeyler yazmadım. Sadece "ben,bana göre bir ilke imza attım" şeklinde bir yazı yazdım.
Sevgilerle...resimlerine baktim
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
Bu açıdan bakmamıştım hiç.Refresh yazdı:4 yıl önce yeşil hidra sadece savaşçıların bozacağı bir etki bırakmıyordu yani haliyle yeni yetenekleriyle yeşil hidrayı ilk kesen olmuş oluyor.veym2 yazdı:He okumadım kusura bakmaHerakles yazdı:Sizi tebrik ederim fakat ben "oyunda ilk kesim" vb şeyler yazmadım. Sadece "ben,bana göre bir ilke imza attım" şeklinde bir yazı yazdım.
Sevgilerle...resimlerine baktim
Mustafa Kemal ATATÜRK
Herakles yazdı:Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
Eskiden kalabalıklar oluşurdu bu "Yeşil Hidra"nın kesimi için. Ben bana göre bir ilke imza attım. Yeşil Hidra'yı tek başıma öldürdüm.
helal sana kardeşimbu arada kaç saat sürdü
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN