her rencide etitğimde bu yalanı sölicen sağol iyi oldu bunu öğrendiğimFuNdaa yazdı:gidicek olmasaydın rencide edişini göz ardı etmesdim=)MORDuMan yazdı:gitmedne önce son kez rencide ediyim dedim ksura bakma xD
Artık yokum
Re: Artık yokum

yalncının mumu yatsıya akdr söner bir söylersin iki söylersin üçüncüsünde yalanın anlaşılır hem sen hala gitmedin mixDMORDuMan yazdı:her rencide etitğimde bu yalanı sölicen sağol iyi oldu bunu öğrendiğimFuNdaa yazdı:gidicek olmasaydın rencide edişini göz ardı etmesdim=)MORDuMan yazdı:gitmedne önce son kez rencide ediyim dedim ksura bakma xD
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
pazar gidiyorum demişdim hatırlarsan bugün cuma tabi sende o kafa nerde :ugeek:FuNdaa yazdı:yalncının mumu yatsıya akdr söner bir söylersin iki söylersin üçüncüsünde yalanın anlaşılır hem sen hala gitmedin mixDMORDuMan yazdı:her rencide etitğimde bu yalanı sölicen sağol iyi oldu bunu öğrendiğimFuNdaa yazdı:gidicek olmasaydın rencide edişini göz ardı etmesdim=)MORDuMan yazdı:gitmedne önce son kez rencide ediyim dedim ksura bakma xD

pazar mı gidiodun sen hiç öyle bşy dediğini hatırlamıyorum neyse yolun açık olsun=))MORDuMan yazdı:pazar gidiyorum demişdim hatırlarsan bugün cuma tabi sende o kafa nerde :ugeek:FuNdaa yazdı:yalncının mumu yatsıya akdr söner bir söylersin iki söylersin üçüncüsünde yalanın anlaşılır hem sen hala gitmedin mixDMORDuMan yazdı:her rencide etitğimde bu yalanı sölicen sağol iyi oldu bunu öğrendiğimFuNdaa yazdı:gidicek olmasaydın rencide edişini göz ardı etmesdim=)MORDuMan yazdı:gitmedne önce son kez rencide ediyim dedim ksura bakma xD
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
bi konuyu kirletmeseniz olmuo demi 
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
kes lan :mrgreen:Perfectmagician yazdı:bi konuyu kirletmeseniz olmuo demi
-
- Kadim Hidra Avcısı
Bunlar genel kirleticiler
konu parazitleri
içeri almamak lazım Anti Parazit programı yükle siler belki=)
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
Windows Alert !Vandervaart yazdı:Bunlar genel kirleticilerkonu parazitleri
Vandervaart.gen bulundu :mrgreen:
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Vandervaart yazdı:Bunlar genel kirleticilerkonu parazitleri
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...