Dediğin her şeye cevap vermeme rağmen sadece son cümleye takılman ve yinelemene şaşırmadım. Yazdıkların o kadar desteksiz ki kendin bile bir cevap yazamıyorsun.acarrr yazdı:
Sen bi oyun yap ozaman karar verilir oynanıp oynanmıycağı![]()
. Ayrıca yönetim ilgisizse yonetımı ilgisiz yapanda OYUNCULARDIR DAVRANIŞLARI YÜZÜNDEN BUNUDA UNUTMA
Oraya Gm ler Devler yetkılı olarak görev yapıyor onlarında ne yapacağına sen KARAR VEREMEZSİN . DEDİĞİM GİBİ SEN GM OL BİZ BAKALIM BİDE
Yönetimin ilgisizliği tamamen oyuncu davranışları değildir. Oyuncu nasıl davranabilir ? Yönetimin oyuncularla konuşması, oyunculara ilgili olması için ne yapılmalı ? GM ' lere abi, abla mı çekelim ? Dersen ki ; oyuna para yatırmayla ilgili. Eskiden sadece plus vardı satılan, böyle şeyler yoktu. Şimdi daha çok para yatırılmasına rağmen ilgi aza indirildi. Yani bununlada alakası yok.
Oyuncu davranışları deyip bundan sıyrılamazsın, sırf birine muhalefet olmak için cevap yazmak yerine adam akıllı düşünüp bir şeyler yazsan keşke. Bir satırda " Yönetimi ilgisiz yapan oyunculardır. " deyip diğer cümlede " Onların ne yapacağına sen karışamazsın." demene diyecek sözüm yok. Karışmıyorum ama onları ben ilgisiz yapıyorum, doğrudur. Kendi yazdığıyla çelişen birine bir şeyler anlatmaya çalışmam boş olsa da ben yine de yazdım.
Daha fazla tartışıp bu konuyu kapattırma niyetim yok. Olumsuz da olsa herkesin fikrine saygım var.
İyi günler...