Türkiye'nin başı sağ olsun
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Türkiye'nin başı sağ olsun
Türkiye gerçekten kan ağlıyor .. Başımız saolsun .. 
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kaybettiklerimize Allahtan rahmet,yakınlarına sabır diliyorum
Allah rahmet eylesin...
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
Kindar yazdı:Elazığ'da meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki yıkım ne yazıktır ki 51 mevcutlu vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve bir o kadar vatandaşımızın da yaralanmasına müsebbib olmuştur. Başta yakınlarına, akabinde ise bizler gibi bu acıyı paylaşan tüm insanlığa baş sağlığı dilemekten fazlası gelmiyor elimizden.
Her ne kadar fakir edebiyatı da olsa söyleyeceklerim, söylemeden uyku kelimesi anlam vermeyecektir bana.
Elazığ bölgesinde oluşan deprem her ne kadar müsebbib gibi gözükse de yitirilen canlara, asıl sebep alt yapı sorununu halledemeyenlerdir. 2010 yılında dahi kerpiçten evlerde yaşam denilen o acı zulmu çeken insanlar an itibariyle o acı zulmü dahi çekememekteler.
İnsan hayatının bu kadar ucuz olduğunu görmek; beni insan olduğum için utandırıyor. Tüm yitirilenlere rağmen temennim çok uzun cümleleri betimlemiyor.
Allah rahmet eylesin...
Öncelikle hayatını kaybedenler umarım mekanları cennet olur. Yakınlarına da allah sabır versin diyorum. Yukarıda arkadaşımızın yazdıklarına katılmamak elde değil. Deprem öldürmüyor malesef maddiyatın kısıtı alım gücünün az olması öldürüyor.
Abdullah
Elazığ depremi Elazığ'da meydana gelen 6.0 şiddetindeki deprem hem Elazığ hemde çevre illerde korku ve paniğe neden oldu. Sabaha karşı ansızın meydana gelen deprem yine insanları hazırlıksız bir saatte yakaladı.
Tüm Türkiye'nin Başı sağ olsun.Hayatını kaybedenlere Allah'dan rahmet diliyoruz.
Tüm Türkiye'nin Başı sağ olsun.Hayatını kaybedenlere Allah'dan rahmet diliyoruz.
Raiders Of AnatoliA..

- cehennemzebanisi
- İskele Babası
Allah rahmet eylesin
İNNE LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN (Bizler Allâh içiniz (Allâh'a âidiz) ve bizler (sonunda mutlaka) O'na döneceğiz...)
- dinozorsss
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Abi bende elazığlıyım soyadı yıldız olan herkes bizim akrabamız inan çok sevindim onları anımsamanızı!!!! teşekürler ikv teşekürler sobeee.....çokkkkk saolunn.....
Kurta tasma takılmaz;Türke zincir vurulmaz!!!