style yazdı:paran olsa bile hawa atma saygınlık kazan
Adamlar saygı istiyorlarsa ilk önce kendileri adam olsun ondan sonra Cccx miş joop ile alakalı bunu biliyom kanıtı bulunca siz bittiniz...
qq hırsızı bıde haklıymısa gbı burda cene yapıyosun he olum az yuzunuz olsun lan artık sırketlesceksınız bukadar acık fotoya bıle ıtıraz edebılıyosunuz işte siz busunuz ....
BU KIM LAN OZAMAN ?
Olum burada yanlış itemi koymuş olabilirim iyi baq gece saat kaç ta alışveriş yapıyoruz dalgınlık olur insanda buna sen hırsızlık diyorsan bilemem.....
Bu fotoya inanlar varsa yazsın alta bunu bilelim ....
sen ban o yuzdenmı gerı vercektım parayı yaaa dedın
zamanında deseydınya dalgınlıkla oldu ezıkk suzukk flan dedın
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
ee gösterdin ne oldu ? mutlumu oldun ya da herkez seni seviceğinimi düşünüyorsun ? Ben söyliyim rezil oldun Yaptığım görmemişlikten başka bişi değil ve bencede Fotoshop.
Ve ek olarak yeni güncellemeden sonra 200 m den sonra alış verişte ilerlemiyor para
Tosunum sana anlatıyımda bi iş yapmadan önce düşünmesini öğren. Sen bikere gel paramı gösteriyim diye bi laf ettin ki yalan attığının kanıtıdır bu laf çünkü 720 M GÖSTEREMEZSİN. Niye sorusuna cevap olarak, sen bukadar yüklü bi alışveriş yapmamış olucaksın ki herhangi bi alışverişte artırabiliceğin rakam en fazla 200M'dur. Daha fazla artırmak istediğinde '' Bukadar yüklü miktarda alışveriş yapılamaz '' uyarısıyla karşılaşırsın. Sonuç olarak yapamadığın şeyleri yaptı olarak göstermek insanı rezil eder, şuan senin olduğun gibi..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
bu ReSimDe ZaTen GöRev iTeMi oLan cekeT 43 LvL adaMın Sana SaTaCağı CeKeT 48 LvL + *'Lı eDebiLiR bu KaDaR..AyRıCaDa aDamın Dediği GiBi GeCe Geç SaaTse HaTa oLabiLiR SonuçTa HePimiZ inSanıZ.. [/quote]