grup bölgelerinden düşebilecek Şaheserler (tahmini)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Re: grup bölgelerinden düşebilecek Şaheserler (tahmini)

Mesaj gönderen fenomen »

bence bolgeyı tamamlamak ıcın cok masraf harcamamız gerekecek
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

Günde 1 kere bitirsekte olur. Emin olun İkv'de 30 dakikada geçilemeyecek bir eklenti paketi gelemez. Haritalar sevilerle oranılı olarak düşük ve büyüyor. Şu anki en fazla Labirent gibi birşey olur umuyorum. Kaldı ki günde 1 kere bitirsem bile yeter. :D

Not: "Tek kişinin zor keseceği yaratıklar" diye tabir ediliyordu sitede. Demekki 1 grup yeter ve bosslar kötü tabii...
:D
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

complex yazdı:Günde 1 kere bitirsekte olur. Emin olun İkv'de 30 dakikada geçilemeyecek bir eklenti paketi gelemez. Haritalar sevilerle oranılı olarak düşük ve büyüyor. Şu anki en fazla Labirent gibi birşey olur umuyorum. Kaldı ki günde 1 kere bitirsem bile yeter. :D

Not: "Tek kişinin zor keseceği yaratıklar" diye tabir ediliyordu sitede. Demekki 1 grup yeter ve bosslar kötü tabii...
1 kişinin zor keseceğinden kasıt gerçekten zor olacağı.Mesela tek kişinin kesebileceği söylenen gece takipçisini ikvnin %1 i anca kesebiliyor.bu keseceğimiz yaratıkların en azından bir cevriye kadar canı olacağını düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

complex yazdı:Günde 1 kere bitirsekte olur. Emin olun İkv'de 30 dakikada geçilemeyecek bir eklenti paketi gelemez. Haritalar sevilerle oranılı olarak düşük ve büyüyor. Şu anki en fazla Labirent gibi birşey olur umuyorum. Kaldı ki günde 1 kere bitirsem bile yeter. :D

orda anlatmak ıstedıgı boss lar degıl boss dısındakı canavarları bıle tek kısı kesmek zor olacak
bazı boss ları cektıgınde sana grup dalacaklar
handanın ölümü

Kullanıcı avatarı
okan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen okan »

Arkadaşlar Boss ' lar değilde normaleri keselim bi =)
‎|♥|‎|♥|‎|♥| HACCII ‎|♥|‎|♥|‎|♥|

Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

fenomen yazdı:

orda anlatmak ıstedıgı boss lar degıl boss dısındakı canavarları bıle tek kısı kesmek zor olacak
bazı boss ları cektıgınde sana grup dalacaklar
Ben de öyle diyorum zaten. "Ve bosslar kötü tabii..." derken bosslarda zorlanacağımızı kastettim.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Arkadaşlar öncelikle şöyle yeni silahlar gelmeyecek sadece zırhlar ve gözlükler o yüzden mesela bölgeye girdiniz ve size süre verildi sonuna kadar gittiniz o bölümün sonunda çıkan bossuda zorda olsa öldürdünüz şimdi burasi biraz şans gerektirecek son boss kestiğinizde bir torba düşecek tabi her grup üyesine değil mesela büyücüsünüz bir gözlük veya zırh şifa ve savaşçidada öle yani burda bir nevi şans kazanacak plus burda işe yaramayacak galiba :lol:
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

KaraXHayalet yazdı:Arkadaşlar öncelikle şöyle yeni silahlar gelmeyecek sadece zırhlar ve gözlükler o yüzden mesela bölgeye girdiniz ve size süre verildi sonuna kadar gittiniz o bölümün sonunda çıkan bossuda zorda olsa öldürdünüz şimdi burasi biraz şans gerektirecek son boss kestiğinizde bir torba düşecek tabi her grup üyesine değil mesela büyücüsünüz bir gözlük veya zırh şifa ve savaşçidada öle yani burda bir nevi şans kazanacak plus burda işe yaramayacak galiba :lol:
bencede bole bısı olucak em gıbı hedıye verılecek galıba hedıye cesıtlerıde forumda yazıcak
handanın ölümü

Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Bu yeni gelen bölgeyi bitirelim derken neyi kastedionuz=)
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Vandervaart yazdı:Bu yeni gelen bölgeyi bitirelim derken neyi kastedionuz=)
yani mesela migrat girdiniz size süre verilir o sürede girdiğiniz yeri bitirip süre dolmadan son bossu öldürmeniz gerekir süre dolarsa atilirsiniz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön