PROTESTO

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Re: PROTESTO

Mesaj gönderen marasaldadas »

Sunucular taşınalı kaç gün oldu. formda bu kadar insan yazıyor lag var, şu var, bu var diye tenezül edipte cevap veren yok. Lagın sebebi ne ? neden kaynaklanıyor, ne yapılabilir yada yapılıyor. Neden bilgilendirme yapılmıyor ?
Oyunculara verecek cevap yok, yada temezül edilmiyor. Gel gör ki, dükkan da sömestr kampayası duyruluyor oyunculara.
Oyuna yenilik getirilmeden ve lag sorunu düzeltilmeden , ben kendime akçe almayı yasakladım. sizde kendiniz bilirsiniz.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Xxxreallovexxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We are the best

Mesaj gönderen Xxxreallovexxx »

zaten çok kötü olan pvp sisteminde 7 senelik oyuncuyla 1 aylık oyunca artık eşit düzeyde oyuncu yeteneği falan yalan ne yeteneğinfrn bahsediyosun savaşçı vs savaşçı geliyo ağır sert durdurma hep aynı şeyler fark ne büyücüler geliyo hep aynı taktik hep aynı yetenek iş sadece şansa bakıyo kim daha çok kritik vurursa kazanıyo pvp sistemi tamamen rezalet şu anda

Kesinlikle sana katılmıyorum.Özellikle büyücü pvp lerinde tamamen doğru anda doğru skil ve doğru itemler söz konusu savaşçı ws lerinde itemler genel olarak aynı olduğu için haklı olabilirsin.Ama Kesinlikle büyücü ws sinde yanılıyorsun.
Özümüz Var Özden Öte Sözümüz Var Sözden Öte Ötelerin ÖTesinde Gözümüz var Gözden Öte !!!
Resim
Resim
Resim
xHeDeFTuRaNx
xHeDeFTuRaNxIII
SKİLLFUL
xKRALİÇEx
xKRALİÇExII
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

Xxxreallovexxx yazdı:
zaten çok kötü olan pvp sisteminde 7 senelik oyuncuyla 1 aylık oyunca artık eşit düzeyde oyuncu yeteneği falan yalan ne yeteneğinfrn bahsediyosun savaşçı vs savaşçı geliyo ağır sert durdurma hep aynı şeyler fark ne büyücüler geliyo hep aynı taktik hep aynı yetenek iş sadece şansa bakıyo kim daha çok kritik vurursa kazanıyo pvp sistemi tamamen rezalet şu anda

Kesinlikle sana katılmıyorum.Özellikle büyücü pvp lerinde tamamen doğru anda doğru skil ve doğru itemler söz konusu savaşçı ws lerinde itemler genel olarak aynı olduğu için haklı olabilirsin.Ama Kesinlikle büyücü ws sinde yanılıyorsun.
zamanında bb atmaktan başka ne yapıyorsun bunu bana söylermisin item olarak herkes full trans full cehennem gibi itemler kullanıyor hiç değişik kombinasyon yapma şansı tanınmıyor bize
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Büyücü zaten zihin tuttumu işin bitti belki şansa BB bozarsa yırtarsın bozmazsa hadi eyvallah.Gerçi şimdi BB tılsımları var gene kurtulma şansın var.Ama genelde birşey değişmiyor savaşçı sert ağır hadi geçmiş olsun büyücü pert. :D
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

Oyuncu yoksa oyun bir hiçtir. Şu anda İKV de oyuncu olmamasının birçok sebebi var ama unutmayın bunlardan biri de yine oyunculardır. Yani öyle her şeyi yönetime oraya buraya suç atmakla çözemezsiniz. Dönüp biraz kendimize bakmamız lazım. Suç herkeste. Geçti Bor'un pazarı sür eşeğini Niğde'ye. Arkadaşlar bu sorunlar yeni şeyler değil. Yıllardan beri var olan şeyler bunlar. Afedersiniz ama şimdi mi aklınız başınıza geldi. Geçti artık yapacak bir şey yok. Bu oyun çöküş dönemine geçeli çok oldu yani. Protesto falan fasa fiso artık.
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Lagını, şans sistemini ıvırını zıvırını geçtim oyundaki açıklar yüzünden elimizdeki birikimlerimiz bile uçup gidiyor. Destek veren de yok. Oyunu bırakmam yakındır. Emeklerimi boşa harcayanların iki yakası bir araya gelmez inşallah.

İKV'ye harcadığım zamanla yeni bir dünya inşa eder harcadığım paralarla ülke kurardım. Beni bu oyuna alıştıranın da Allah belasını versin hakkımı yiyenlerin de Allah belasını versin............
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

lag zaten en başdan gelen bi sorun. sanırım lagdan kurtulmak ve iyi bir altyapıya sahip olmak bol para gerektirir. peki bu bol para nasıl gelir ? ilk önce kazandığın mevcut parayla oyunun grafiklerini iyileştirir çeşitli bakımlar yaparsın. oyun göze hoş gelmeli çünkü. mesela skill efektlerini değiştirirsin. bilmiyorum ama oyunun bütün grafikleri çekici olmalıdır. para kazandıkça elinde olan mevcut malzemeyi geliştirirsin yani. grafikten sonra gelen en önemli hususta pvp sistemi ve farklılıkdır. sen pvp sistemini böyle yaparsan sittinsene bu oyun tutmaz arkadaş. ne farklılık var ne başka bişey. ben kaç arkadaşımdan küfür yedim adam karakteri açıp donu atleti gördükden sonra alt f4 çekiyor arkadaş :D yapmayın bırakın bu işi kurban oldugumun yöneticileri. mevcut olanları geliştirin bu söylediğim hususları veya diğer oyuncu arkadaşların dediği hususları dikkate alın gelen parayı bu şekilde değerlendirin. oyunu kapatın bi süre açmayın diyinki geniş kapsamlı bakım olacak oyunun sistemi başdan aşşa değişecek. sevinçten duvarı yumruklarım arkadaş. seviyorum çünkü bu oyunu herşeye ragmen. siz kazandıgınız parayı dogru kullanırsanız paranın kaynağı kesilmez lag sorunuda diğer sorunlarda kısa sürede hallolur. gelin bi adam gibi konuşalım arkadaş yemiyoruzki sizi tavsiyelerimizi dinleyin. birde büyük oyun firmaları oyuncuya büyük değer gösterir her sorununu halleder elinden geldiğince cevaplar. oyuncuyla papaz olursa piyasaya rezil olcağını bilir ve ayağını denk alır. oyuncuya saygı gösterin her konuda cevap verin. kimse sizden zor bişe istemiyor.
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

HuNKaR yazdı:lag zaten en başdan gelen bi sorun. sanırım lagdan kurtulmak ve iyi bir altyapıya sahip olmak bol para gerektirir. peki bu bol para nasıl gelir ? ilk önce kazandığın mevcut parayla oyunun grafiklerini iyileştirir çeşitli bakımlar yaparsın. oyun göze hoş gelmeli çünkü. mesela skill efektlerini değiştirirsin. bilmiyorum ama oyunun bütün grafikleri çekici olmalıdır. para kazandıkça elinde olan mevcut malzemeyi geliştirirsin yani. grafikten sonra gelen en önemli hususta pvp sistemi ve farklılıkdır. sen pvp sistemini böyle yaparsan sittinsene bu oyun tutmaz arkadaş. ne farklılık var ne başka bişey. ben kaç arkadaşımdan küfür yedim adam karakteri açıp donu atleti gördükden sonra alt f4 çekiyor arkadaş :D yapmayın bırakın bu işi kurban oldugumun yöneticileri. mevcut olanları geliştirin bu söylediğim hususları veya diğer oyuncu arkadaşların dediği hususları dikkate alın gelen parayı bu şekilde değerlendirin. oyunu kapatın bi süre açmayın diyinki geniş kapsamlı bakım olacak oyunun sistemi başdan aşşa değişecek. sevinçten duvarı yumruklarım arkadaş. seviyorum çünkü bu oyunu herşeye ragmen. siz kazandıgınız parayı dogru kullanırsanız paranın kaynağı kesilmez lag sorunuda diğer sorunlarda kısa sürede hallolur. gelin bi adam gibi konuşalım arkadaş yemiyoruzki sizi tavsiyelerimizi dinleyin. birde büyük oyun firmaları oyuncuya büyük değer gösterir her sorununu halleder elinden geldiğince cevaplar. oyuncuyla papaz olursa piyasaya rezil olcağını bilir ve ayağını denk alır. oyuncuya saygı gösterin her konuda cevap verin. kimse sizden zor bişe istemiyor.
Ağzına sağlık dostum. Keşke herkes özellikle yukardakiler senin gibi düşünseler. Bu saatten sonra belki mükemmel dereceye gelemeyebilir bu oyun evet ama şimdiki durumundan çok daha iyi yerlere de gelebilir. Biz bu oyunu çok sevdik, 7 yıldır değişmeyen kötü grafiklerine rağmen :D, yuvarlak olması gereken yerin kare kare olmasına göz yumarak sevdik. Keşke biraz bize değer verilip oyunumuza bakım yapılsa. İnan ki, yeni gelecek bölge ve yeni seviyeler doğru ayarlanabilirse bu oyun tekrar canlanabilir. Böyle olursa oyuna dönecek çok oyuncu biliyorum ben. Ya en azından bir şeyler yapılmaya çalışılsın. Ellerindeki teknoloji çok iyi olmayabilir ama zaten biz de çok iyi şeyler beklemiyoruz. Yeter ki biraz önem gösterilip, değer verilsin.
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

HuNKaR yazdı:lag zaten en başdan gelen bi sorun. sanırım lagdan kurtulmak ve iyi bir altyapıya sahip olmak bol para gerektirir. peki bu bol para nasıl gelir ? ilk önce kazandığın mevcut parayla oyunun grafiklerini iyileştirir çeşitli bakımlar yaparsın. oyun göze hoş gelmeli çünkü. mesela skill efektlerini değiştirirsin. bilmiyorum ama oyunun bütün grafikleri çekici olmalıdır. para kazandıkça elinde olan mevcut malzemeyi geliştirirsin yani. grafikten sonra gelen en önemli hususta pvp sistemi ve farklılıkdır. sen pvp sistemini böyle yaparsan sittinsene bu oyun tutmaz arkadaş. ne farklılık var ne başka bişey. ben kaç arkadaşımdan küfür yedim adam karakteri açıp donu atleti gördükden sonra alt f4 çekiyor arkadaş :D yapmayın bırakın bu işi kurban oldugumun yöneticileri. mevcut olanları geliştirin bu söylediğim hususları veya diğer oyuncu arkadaşların dediği hususları dikkate alın gelen parayı bu şekilde değerlendirin. oyunu kapatın bi süre açmayın diyinki geniş kapsamlı bakım olacak oyunun sistemi başdan aşşa değişecek. sevinçten duvarı yumruklarım arkadaş. seviyorum çünkü bu oyunu herşeye ragmen. siz kazandıgınız parayı dogru kullanırsanız paranın kaynağı kesilmez lag sorunuda diğer sorunlarda kısa sürede hallolur. gelin bi adam gibi konuşalım arkadaş yemiyoruzki sizi tavsiyelerimizi dinleyin. birde büyük oyun firmaları oyuncuya büyük değer gösterir her sorununu halleder elinden geldiğince cevaplar. oyuncuyla papaz olursa piyasaya rezil olcağını bilir ve ayağını denk alır. oyuncuya saygı gösterin her konuda cevap verin. kimse sizden zor bişe istemiyor.
+1 arkadaş helâl olsun çok güzel yazdın.Sonuna kadar haklısın.
Never beleive someone who tells who they are.
TRAMONTO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TRAMONTO »

Beklenen açıklama geldi! Konu Para-Para-Para eşkenar üçgeni olunca sayın Nerull anında konuyla ilgili açıklamasını yaptı. Ancak konu oyun sorunları, oyuncuların can alıcı soruları olunca maalesef sınıfta kaldı.

viewtopic.php?f=46&t=118666

“Genel Etkileşim” sayfasına dön