İKV DESTEK
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
Re: İKV DESTEK
Hadi Artık İKVDESTEK şu maillere bakın... tekrar göndermemizi istiyorsanız söyleyinde bilelim tekrar yollayalım ya.
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: Teşkilat
1 hafta oldu bende desteğe mail attım ama hâlâ cevap yok.Sabırla bekliyorum...
Never beleive someone who tells who they are.
Böyle bir şeyin olması mümkün değildir.Şikayet ettiğimiz kişiler denetmen ekip tarafından ceza verir denetmen ekibe gelen şikayetlerde de karakter adı yazmaz geçmişte buna yönelik bir çok açıklama yapıldı.dafnehazal35 yazdı:destek ekibi tılsım sunucusunda bizim lonca arkadaşlarımız şikayet edilince anında işlem yapılıyor biz şikayet edince nedense dikkate bile alınmıyor nasıl bir torpil işliyor bu kişilere anlamış değilim doğrusu.ayrımcılık yapıyorsunuz dediğimizde inkar edip forum hesaplarımızı susturuyorsunuz.
-
dafnehazal35
- Cin Avcısı

- Lonca: Bizifarklı Clan
Eren aynı sunucudayız.biri ağır sinkaflı sözlerle bölgeden yazıyor şikayet ediyorsun o kişi ertesi günde daha sonraki günlerde konusuyor.seninde şu an üyesi bulunduğun loncamızdan biri küfür edecek ve 2 dk içinde ceza alacak.dikkat edersen ben burada küfürü savunmuyorum.küfürün azı yada çoğu olmaz her ikiside yasak ama biri ceza alırken bir diğerine niye işlem yapılmıyor.ikv destek bize gelince maaşallah süper çalışıyor ama biz şikayet edince neden aynı hız ve özen gösterilmiyor anlamış değilim.kızdığım taraf tutulması arz klanında olan denetmenlerin isimlerini yazdırma bana burada.EYUNAL yazdı: Böyle bir şeyin olması mümkün değildir.Şikayet ettiğimiz kişiler denetmen ekip tarafından ceza verir denetmen ekibe gelen şikayetlerde de karakter adı yazmaz geçmişte buna yönelik bir çok açıklama yapıldı.
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Şehitler Ölmez
Yeni Fark ettim
kara listeye girmişiz...
İKVDESTEK ekibi sürekli mail atan msn leri karalisteye ekleyip onların mailine bakmıyor bilginize...
haftada 1 kez mail atıyorum bi konu üzerinde ikvdesteğe... o haftalardır attığım msn ye hiç dönüş yapılmadı
2 gün önce farklı bi msn den mail attığımda akşam geri dönüş yaptılar
Farklı msn den mail atmanızı tavsiye ederim.
İKVDESTEK te artık oyunculardan sıkılmış baksana 
İKVDESTEK ekibi sürekli mail atan msn leri karalisteye ekleyip onların mailine bakmıyor bilginize...
haftada 1 kez mail atıyorum bi konu üzerinde ikvdesteğe... o haftalardır attığım msn ye hiç dönüş yapılmadı
Farklı msn den mail atmanızı tavsiye ederim.
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Oyun içerisinde yaşanan küfür durumlarına, şikayet bildirimlerinden moderasyon uygulanınca oyuncunun aldığı cezanın aktif olması adına oyundan da düşürülme müdahalesinde zaman zaman gecikmeler yaşanabiliyor. O anda oyun içi müdahale uygulayacak bir GMA olursa anında müdahale uygulanır. Bu sebeple zaman zaman müdahalelerde gecikme oluyor veya beklenilenden daha çabuk işlem yapılıyor. Cezasını aldığı halde oyundan çıkmadığı için devamlı küfür etmeye devam eden bir oyuncu olduğunda, Hızlı Destek kanalından bunun iletilebileceğini, başka bir kullanıcımızın konusunda da bizzat yanıtlamıştım. Her olaydan bir ayrımcılık çıkarımı yapmanız inanın anlamsız.dafnehazal35 yazdı:Eren aynı sunucudayız.biri ağır sinkaflı sözlerle bölgeden yazıyor şikayet ediyorsun o kişi ertesi günde daha sonraki günlerde konusuyor.seninde şu an üyesi bulunduğun loncamızdan biri küfür edecek ve 2 dk içinde ceza alacak.dikkat edersen ben burada küfürü savunmuyorum.küfürün azı yada çoğu olmaz her ikiside yasak ama biri ceza alırken bir diğerine niye işlem yapılmıyor.ikv destek bize gelince maaşallah süper çalışıyor ama biz şikayet edince neden aynı hız ve özen gösterilmiyor anlamış değilim.kızdığım taraf tutulması arz klanında olan denetmenlerin isimlerini yazdırma bana burada.
Göndermiş olduğunuz başvuruya, yapılan testlerin sonuçlandırılmasına kadar cevap verilmeyecektir. Yetkililer tarafından adı geçen tılsım incelendiği için size henüz bir yanıt verilmedi.PHxUFUQ yazdı:Yeni Fark ettimkara listeye girmişiz...
Farklı msn den mail atmanızı tavsiye ederim.İKVDESTEK te artık oyunculardan sıkılmış baksana
Destek panelimizde kara liste yok lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Başvurunuzdaki husus sonuçlanmadan size mesaj atılması sizce ne kadar mantıklı olur? Tekrar tekrar başvuru göndermenizin bir faydası olmayacağını da belirtmek isterim.
Sonuç olarak başvurunuz sonuçlandığında size dönüş yapılacaktır PHxUFUQ.
Sevgiler
Lahkesis yazdı:Oyun içerisinde yaşanan küfür durumlarına, şikayet bildirimlerinden moderasyon uygulanınca oyuncunun aldığı cezanın aktif olması adına oyundan da düşürülme müdahalesinde zaman zaman gecikmeler yaşanabiliyor. O anda oyun içi müdahale uygulayacak bir GMA olursa anında müdahale uygulanır. Bu sebeple zaman zaman müdahalelerde gecikme oluyor veya beklenilenden daha çabuk işlem yapılıyor. Cezasını aldığı halde oyundan çıkmadığı için devamlı küfür etmeye devam eden bir oyuncu olduğunda, Hızlı Destek kanalından bunun iletilebileceğini, başka bir kullanıcımızın konusunda da bizzat yanıtlamıştım. Her olaydan bir ayrımcılık çıkarımı yapmanız inanın anlamsız.dafnehazal35 yazdı:Eren aynı sunucudayız.biri ağır sinkaflı sözlerle bölgeden yazıyor şikayet ediyorsun o kişi ertesi günde daha sonraki günlerde konusuyor.seninde şu an üyesi bulunduğun loncamızdan biri küfür edecek ve 2 dk içinde ceza alacak.dikkat edersen ben burada küfürü savunmuyorum.küfürün azı yada çoğu olmaz her ikiside yasak ama biri ceza alırken bir diğerine niye işlem yapılmıyor.ikv destek bize gelince maaşallah süper çalışıyor ama biz şikayet edince neden aynı hız ve özen gösterilmiyor anlamış değilim.kızdığım taraf tutulması arz klanında olan denetmenlerin isimlerini yazdırma bana burada.
Göndermiş olduğunuz başvuruya, yapılan testlerin sonuçlandırılmasına kadar cevap verilmeyecektir. Yetkililer tarafından adı geçen tılsım incelendiği için size henüz bir yanıt verilmedi.PHxUFUQ yazdı:Yeni Fark ettimkara listeye girmişiz...
Farklı msn den mail atmanızı tavsiye ederim.İKVDESTEK te artık oyunculardan sıkılmış baksana
Destek panelimizde kara liste yok lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Başvurunuzdaki husus sonuçlanmadan size mesaj atılması sizce ne kadar mantıklı olur? Tekrar tekrar başvuru göndermenizin bir faydası olmayacağını da belirtmek isterim.
Sonuç olarak başvurunuz sonuçlandığında size dönüş yapılacaktır PHxUFUQ.
Sevgiler
Desteğe kırk yılın başında ihtiyacım oluyor ama o desteği de alamıyorum! Konusunu açmıştım desteğe mail de göndermiştim 1 hafta oldu ne arayan var ne soran! İncelemeniz takibiniz bittiyse alışveriş açığıyla çalınan benim şu paraları hesabıma aktarın lütfen!!!
-
dafnehazal35
- Cin Avcısı

- Lonca: Bizifarklı Clan
Olaylar sizin yazdığınız gibi gelişiyorsa cidden bizim küfür eden arkadaşlarımız çok şanssız ki ne zaman küfür edilse 5 10 dk içerisinde düşürülerek cezai işleme mağruz kalıyorlar.bizim şikayet ettiğimizde gma nın olmaması şaşırtıcı.bu bir defa olsaydı tesadüf denirdi bir kaç defa olduğu için ayırımcılık yapıldığını düşünüyorum ne zaman ki bizim şikayetlerimizede bize verilen cezalar gibi jet hızında işlem yapılır o vakit ayrımcılık yapılmadığını düşüneceğim.Lahkesis yazdı:
Oyun içerisinde yaşanan küfür durumlarına, şikayet bildirimlerinden moderasyon uygulanınca oyuncunun aldığı cezanın aktif olması adına oyundan da düşürülme müdahalesinde zaman zaman gecikmeler yaşanabiliyor. O anda oyun içi müdahale uygulayacak bir GMA olursa anında müdahale uygulanır. Bu sebeple zaman zaman müdahalelerde gecikme oluyor veya beklenilenden daha çabuk işlem yapılıyor. Cezasını aldığı halde oyundan çıkmadığı için devamlı küfür etmeye devam eden bir oyuncu olduğunda, Hızlı Destek kanalından bunun iletilebileceğini, başka bir kullanıcımızın konusunda da bizzat yanıtlamıştım. Her olaydan bir ayrımcılık çıkarımı yapmanız inanın anlamsız.