eskilerin tadı bir baskaydı o dostluklar o anlayıslı ınsanlar asla ws atmasamda o dostluklar ayrı bı guzeldı ama oyunu bırakan arkdslar la reelde bıle hala gorusmek guzelbendensairolmaz yazdı:Eskilerin tadı başkaydıSeRRuh yazdı:Selamlar
Gideli 3 yıl oldu insan bi özler felanHasanAslan yazdı:serruh bi bi bitmediniz![]()
xŞeRRuHx gibi bir nick vardı onunla alakamız yoktur, aman dikkat bizim karakterlerin son harfleri küçük " h " idigfbercan92 yazdı:kardeşim hanedan loncası dememış kıJournaLisT yazdı:ŞeRRuH'u tanımayan varsa oyuna yeni başlamıştırMurat senin dediğin gibi bi karakter meranda hiç olmadı. Hanedan loncasıyla konuştum. Böyle bişeyin olmadığını söylediler. İçin rahat olsun.
IIHaNeDaNII isimli bir bayan tanıyan var mı aranızda ? Demiş :idea:
Eskiden ne eğlenirdik yahu her gün ayrı bir şenlik vardı sunucuda :lol:Ne kadarda tartışsak Şerruh , Elektopower , Bedirhan Acar , gibi zevkle vs attığım büyücü olmadı ..... Saygılar.... SÜVEYDA
![]()
2009-2011 yılında oynamış olanlar bakar mısınız?
- gfbercan92
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: 2009-2011 yılında oynamış olanlar bakar mısınız?
PeRSeuS Nekrxercan FReeKiLL
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Oyuna bırakalı 1 seneyi geçiyor aylardır forumada girmiyordum,ama şu mesajı okuyunca zamanında en çok tartıştığım 2 kişiye bile sempati duydum,duygulandım 
Kolay gelsin
Emin
Kolay gelsin
Emin
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Kanın damarda kaynadığı vakitlerdiyaLnizadam66 yazdı:Oyuna bırakalı 1 seneyi geçiyor aylardır forumada girmiyordum,ama şu mesajı okuyunca zamanında en çok tartıştığım 2 kişiye bile sempati duydum,duygulandım
Kolay gelsin
Emin
- desperdohasan
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Şerruh sana hırsız diyenin ... Belki hatırlarsın eskilerden SpanungxOLİmPUS SonxDeSTaN<<<