Karakter Adı:UlubatlıHasan
Tarih:24-01-2014
Merhaba sevgili günlüğüm...
Uzun zamandır güncel tutamıyordum.Bunun sebebi gün içinde ekran görüntüsü almam ve gün sonunda ise yazmak için zaman bulamıyor olmamdı
Saat 00.33 civarıydı..
Arzlara suikast düzenlemek amacı ile Çemberli Taş Arz bölgesinin girişine gidiyordum
[GM]Erdoğan'ı gördüm bu beni biraz şaşırtmıştı aslında...

Sohbet ettikten sonra GBMX geldi birden bire şaşırmıştım

Arzlar GBMX'e saldırmaya başlamıştı kısa süre içinde ölmüştü daha sonra 1 tane daha GBMX geldi...

Daha da hızlı bir şekilde GBMX'i kesmişlerdi
Umarım [GM]Erdoğan lodos klanı için ve diğer sunucular içinde bu hoş sürprizetkinliği yapar (:
Saat geç olmuştu uyumam gerektiğini düşündüm ve uyudum.
Saat 14.08 gibi oyuna girmiştim..
Klan ve lonca ile selamlaştıktan sonra Yusuf oyundan özel mesaj gönderdi ve Sığınak bölgesine gitmek istediğini söylemişti bana uyar dedim klana sığınağa gelecek var mı dediğimde 3 büyücü ve 1 şifacıyı bulmam çok kolay olmuştu
Hızlıca asansör ile sığınak bölgesine inmiştik..

Grupta 3 adet Yıldırım 2 tılsımı vardı avantajlı bir gruptu

Yaratıklar eş zamanlı ölüyordu

Sunucular taşındığından beri yaratıkların çok hızlı olduğunu söyleyenler olmuştu bende bu durumu denemek amacı ile arkama taktım delileri

Kolayca kaçabiliyordum demek ki sıkıntı oyunculukta olabilir
Sıra Düşünen Adamda

Kolayca kestikten sonra aldım madalyamı

Karakteri hareket ettirilirken büyük yanlışlıklar yapılıyor sürekli tıklamak asla karakterinizi hızlandırmaz aksine yavaşlatır
Ayıca boşluk(space) tuşu ile yaratıkların veya oyuncuların üstüne gitme sizi yavaşlatır en iyisi kendiniz tıklayarak götürmeniz

Sıra Motorin'e gelmişti
Hızlıca kesmiştik ve madalyamı almıştım

Yıldırım 2 tılsımının avantajı ile aynı anda bir çok yaratık kesmeye çalışıyordum

Sıra Kenan'a gelmişti bana ise şalteli kapatma görevi düşmüştü çok sıkıcıydı

Kenan'da madalya vermişti

3 madalya ile dönmüştüm item almadığıma seviniyordum ancak grupta ki kimseye item düşmemişti
Yusuf tekrar sığınak bölgesine gitmek istedi işim olmadığı için grup toplamaya çalıştım bu sefer lonca arkadaşlarımda gelmişti
Lonca arkadaşımı ve Yusufu kırmamak için 2 savaşcı ile girmiştik
Bölgeye ilk ben inmiştim ve yaratıklar hemen üstümüze gelmeye başladı

Emre Yücelen'i her zaman takdir etmek lazım bölgeler için hazırlamış olduğu müzikler harika..
Kudretlermiz bitene kadar savaşcı bitince oturup dinlendik

Yusuf'un gazına gelip 2li grup çektim

Tam gidiyordum ki Düşünen Adam geldi ve sersemletti

Kaçıp kestik ve sıra iş bozucu Düşünen Adama gelmişti
Düşünen Adam çok dengesiz bir BOSS bence birden gelip tek atıyor falan

Düşünen Adamdan da madalya aldım.Dejavu mu oluyordu?

Biraz ilerledikten sonra Yusuf'u ortalıkta göremedim ve konuştum onunla
Ben:Nerdesin ?
Yusuf:İksirleri kasaya yerleştiriyorum dedi.
Ben:Kasa erişimin yok mu?
Yusuf:Yok dedi
Konuşurken yanımıza geldi bende +5 erişiminin olup olmadığını da sordum
http://i.hizliresim.com/xE6rpq.jpg
Bende Yusuf'a +5 ve kasa erişimi hediye etme kararı aldım elimde fazladan vardı kendime yaramıyorsa bir başkasına yarasın dedim.
Motorini kesmeye başladık ve bir ilk yaşadım ilk defa Motorin bana tek atmıştı
Genelde tek atmak benim işimdi :roll:

Motorin de bana madalya vermişti sanırım kesinlik kazanmıştı dejavu yaşadığım...

Sıra Kenan'a gelmişti bu sefer Kenan'da tank büyücü olarak görev almıştım bunun için mutluydum tank olmayı seviyordum

Kenanı öldürdükten sonra dejavu son bulmuştu

Ayrıca son güncellediğim tarihten bu yana aldığım ekran görüntüleri(Bugün de dahil)

Zaman sorunundan dolayı yazamamış olmam kötü
15 gün tatil boyunca günlüğüme ara vermek durumundayım.