Görmeyeli esmerleşmiş, gençleşmiş ve kilo almışsınız koca kunduz.Nocomment yazdı:
Gönüllü çalışan yönetimin maaşı Lahkesis in isteği üzerine
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı
Re: Gönüllü çalışan yönetimin maaşı Lahkesis in isteği üzeri

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Boşuna cırmalamayın şu madde olduğu sürece istersen delilli ispatlı haklı dahi olsan haksız üstüne borçlu çıkarsın.
Oyun sözleşmesinde, Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Bu maddeyi ekler ve deparın ters teper kendinizi kandırmayın bu oyunda ne açıklar bulunduda oyuncu oyundan uzaklaştırılmadı. En basit örnek arge ekibini nasıl dolduruyor sanıyorsunuz açığı bulan kişi kimseye söylememesi halinde ekibe dahil ediliyor kaldı ki kişiyi banlayıp oyundan uzaklaştırılması gerekiyor ama sobee ve referans olanlar ne yapıyor bununla mı uğraşacaz birde al sana adam bişeler biliyordur diyip ekibe alınıyor.Bunlar maaşlı çalışsa ne olur çalışmasa ne olur ekibi toparlayacak hamle anca paralar suyunu çekerse olur.
İddaalı bir firma gelir şu arge ekibimiz, projeleri yürüten elemanlar bunlar,şunlar geliştirecek ekipte ,şunlar oyun kurallarını denetleyecek adam şunlar bunlar vs diyip liste koyar sitenin görevlendirilmiş çakma elemanlarıyla anca kandırırlar listeyi güncel dahi tutmuyorlar kimin eli kimin cebinde bilinmiyor herkes birbirinin açığını yakalayıp ya birini yerinden ediyor yada yerini sağlama alıyor TİPİK TÜRK FİRMASI ağlanıcak halimize gülen bize mi yanalım yoksa TÜRK firması olduğu için gurur mu duyalım son 2 yıldır çelişkideyim.
Oyun sözleşmesinde, Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Bu maddeyi ekler ve deparın ters teper kendinizi kandırmayın bu oyunda ne açıklar bulunduda oyuncu oyundan uzaklaştırılmadı. En basit örnek arge ekibini nasıl dolduruyor sanıyorsunuz açığı bulan kişi kimseye söylememesi halinde ekibe dahil ediliyor kaldı ki kişiyi banlayıp oyundan uzaklaştırılması gerekiyor ama sobee ve referans olanlar ne yapıyor bununla mı uğraşacaz birde al sana adam bişeler biliyordur diyip ekibe alınıyor.Bunlar maaşlı çalışsa ne olur çalışmasa ne olur ekibi toparlayacak hamle anca paralar suyunu çekerse olur.
İddaalı bir firma gelir şu arge ekibimiz, projeleri yürüten elemanlar bunlar,şunlar geliştirecek ekipte ,şunlar oyun kurallarını denetleyecek adam şunlar bunlar vs diyip liste koyar sitenin görevlendirilmiş çakma elemanlarıyla anca kandırırlar listeyi güncel dahi tutmuyorlar kimin eli kimin cebinde bilinmiyor herkes birbirinin açığını yakalayıp ya birini yerinden ediyor yada yerini sağlama alıyor TİPİK TÜRK FİRMASI ağlanıcak halimize gülen bize mi yanalım yoksa TÜRK firması olduğu için gurur mu duyalım son 2 yıldır çelişkideyim.
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
Böyle bir konu açman çok garibime gitti. Gönüllü çalışanlar evet maaş almıyor. Kuzenimin arkadaşı çalışıyordu. Hemde 3 trilyon maaş alsalar bile seni ilgilendirmez. İyi forumlar..
gm ler resmi olarak maaş almıyor olsalar bile bulundukları makamın imkanlarını kullanarak ceplerine para indirmiyorlarmı sanıyorsunuz? Komiksiniz. Evet resmi olarak almıyorlardır ama resmiyetin dışında el altından neler dönüyor. Torpil ve yetkilerini kötüye kullanma almış başını gitmiş. Resmi olarak sobee den ttnet ten falan maaş almalarına hiç gerek yok gönüllü olarak bulundukları makamın gücünü kullanarak alabilecekleri maaşın 2 katını cepliyorlar. Bu durum tabiki parası olana - bu adamlara yakın olana - yalakalık yapanlara yarıyor
En son TDEmmorpg tarafından 04 Oca 2014 22:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Bu ülke sizin gibiler yüzünden gelişmiyor zaten evet destek takımı kesinlikle maaş almıyor ama eğer ki maaş alıyor olsaydılar yapıcakları bir iş karşılığında maaş alırlardı ve bende o işi yapıp yapmadıkalrı umrumda olmaz diyemezdim madem para alıyorlar yapıcaklar işi adam gibi destek takımı adına konuşmuyorum sizi ilgilendirmez demleri garibime gidiyor yağ mı çekiyorlar neSymbian yazdı:Böyle bir konu açman çok garibime gitti. Gönüllü çalışanlar evet maaş almıyor. Kuzenimin arkadaşı çalışıyordu. Hemde 3 trilyon maaş alsalar bile seni ilgilendirmez. İyi forumlar..

- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
Öncelikle yazım hatalarınız yüzünden anlamakta güçlük çektim.Madem destek takımının yaptıkları hoşunuza gitmiyor bu oyunu bırakacaksın. Eğer oyunu bırakmam diyorsan destek takımını hatalarıyla kabulleneceksinizBarbarosxhizir yazdı:Bu ülke sizin gibiler yüzünden gelişmiyor zaten evet destek takımı kesinlikle maaş almıyor ama eğer ki maaş alıyor olsaydılar yapıcakları bir iş karşılığında maaş alırlardı ve bende o işi yapıp yapmadıkalrı umrumda olmaz diyemezdim madem para alıyorlar yapıcaklar işi adam gibi destek takımı adına konuşmuyorum sizi ilgilendirmez demleri garibime gidiyor yağ mı çekiyorlar neSymbian yazdı:Böyle bir konu açman çok garibime gitti. Gönüllü çalışanlar evet maaş almıyor. Kuzenimin arkadaşı çalışıyordu. Hemde 3 trilyon maaş alsalar bile seni ilgilendirmez. İyi forumlar..
Sen nerenden anlıyon? Algılama organın tıkandıysa temizlettir. Adam 4000 TL para yatırmış oyuna, neden bıraksın? Çok istiyorsan adamın yatırdığı tüm paraları iade et bıraksın. Vermeyeceksen parasını boş teneke gibi ses çıkarma. Para veriliyorsa karşılığı beklenir. Destek takımını kimse kötülememiş. Gönüllü olsa dahi bu işi yapıyorsan verilen yükümlülüğü sırtlayacak yaptığın yanlışları üstleneceksin.Symbian yazdı:Öncelikle yazım hatalarınız yüzünden anlamakta güçlük çektim.Madem destek takımının yaptıkları hoşunuza gitmiyor bu oyunu bırakacaksın. Eğer oyunu bırakmam diyorsan destek takımını hatalarıyla kabulleneceksinizBarbarosxhizir yazdı:Bu ülke sizin gibiler yüzünden gelişmiyor zaten evet destek takımı kesinlikle maaş almıyor ama eğer ki maaş alıyor olsaydılar yapıcakları bir iş karşılığında maaş alırlardı ve bende o işi yapıp yapmadıkalrı umrumda olmaz diyemezdim madem para alıyorlar yapıcaklar işi adam gibi destek takımı adına konuşmuyorum sizi ilgilendirmez demleri garibime gidiyor yağ mı çekiyorlar neSymbian yazdı:Böyle bir konu açman çok garibime gitti. Gönüllü çalışanlar evet maaş almıyor. Kuzenimin arkadaşı çalışıyordu. Hemde 3 trilyon maaş alsalar bile seni ilgilendirmez. İyi forumlar..Sürekli destek takımını kötüleyen paylaşımlardan gına geldi.
Bence destek takımı bu kadar hakareti hak etmedi..
Bir insan neden gönüllü olur? Hadi oyun bedava olsa, bu gönüllü arkadaşlar yanlış yapsa, la zaten bedava oynuyoruz adamlar hayrına yardım ediyorlar bize deriz de tomarla para döküyoruz bu oyuna ben gönüllü istemiyorum. Verdiğim paranın karşılığını verecek, ben bu adamın parasını alıyorum ona yardım etmek mecburiyetindeyim diyen elemanlar istiyorum kafasına göre oyunculara kötü davranan hava atan artistler istemiyorum.
Köpek balığının yüzgeçleri veya solungaçları altında yaşamını sürdüren küçük balıklar vardır. Bu balıklar köpek balığının yakaladığı avlarının parçacıklarıyla beslenirler keyiflerine yaşamazlar orada. Yine gönüllü olarak gördüğümüz berber çırakları müşteriden bahşiş koparmak için müşteri etrafında dört döner taklalar atar.
İKV, Wikipedia gibi bir kurum olsa her gönüllüye teşekkür ederiz de, ikv, wikipedia gibi bağış toplamıyor ki çatır çatır paranı alıyor. Bu yüzden para verdiğim kurum bana karşılığını çatır çatır vermelidir. İyi hizmet vermiyorsa, hadi plusları ve harcadığım boşa zamanı geçtim ürettiğim tılsımlar için aldığım 400 kondritin, parlattığım 22 silahın, yardımcıların arttırıcıların , paasportların, kasaların, ve diğer ıvır zıvırların paralarını geri iade etsinler oyunu bırakayım. Sadece satılan pluslar ile oyunu çok rahat çevirebilirler...
- Christian
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
bla bla bla bla ...dafnehazal35 ve Ekvator hepimizin kurtarıcısı olacak,tüm kirli dosyaları ortaya döküp herşeyi aydınlatacak muhalefet gördümde bu kafada muhalifleri ömrü hayatımda görmedim
Ayrıca bu site resmi değil asgari ücrette yazarsın girince :roll:
http://iskolig.com/maas/sobee-studios-m ... 3130000090
Ayrıca bu site resmi değil asgari ücrette yazarsın girince :roll:
http://iskolig.com/maas/sobee-studios-m ... 3130000090
En son KRABBY tarafından 05 Oca 2014 12:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: [color] renk tagı düzenlendi.
Sebep: [color] renk tagı düzenlendi.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Öncelikle sen şu okumakta zorlandığın cümleleri yaz bakalım. Sırf laf atma amaçlı boş boş konuşuyorsun. Ben bu oyuna hiç para yatırmıyım ve beğenmiyorum destek takımını diyelim.Daha iyisi yapılabilicek ken neden bırakayım bu kadar geri kafalımısın. Almanlarda böyle bir laf var eğer çöpçüysen sokakları öyle temizleki gökten bakan melekler bu adam dünyanın en iyi çöpçüsüdür desin yani. Bir işi yapıyorsan yapabiliceğin en iyisi şeklinde yap ve bence destek takımı daha iyisini yapabilir. Ayrıca destek takımı çürük elmalarda vardı özel okuyorak şifre ele geciriyordu 4*5 krakterimiz silindi. Ve yönetim kabulenmedi bir türlü fakat o kişi destek ayrıldıktan sonra tek vukuat yaşamadık.Ben daha iyisini istiyorum en doğal hakkım. Daha da saçmalamaya devam edersen cevap verme zahmetine girmeyeceğim.Symbian yazdı:Öncelikle yazım hatalarınız yüzünden anlamakta güçlük çektim.Madem destek takımının yaptıkları hoşunuza gitmiyor bu oyunu bırakacaksın. Eğer oyunu bırakmam diyorsan destek takımını hatalarıyla kabulleneceksinizBarbarosxhizir yazdı:Bu ülke sizin gibiler yüzünden gelişmiyor zaten evet destek takımı kesinlikle maaş almıyor ama eğer ki maaş alıyor olsaydılar yapıcakları bir iş karşılığında maaş alırlardı ve bende o işi yapıp yapmadıkalrı umrumda olmaz diyemezdim madem para alıyorlar yapıcaklar işi adam gibi destek takımı adına konuşmuyorum sizi ilgilendirmez demleri garibime gidiyor yağ mı çekiyorlar neSymbian yazdı:Böyle bir konu açman çok garibime gitti. Gönüllü çalışanlar evet maaş almıyor. Kuzenimin arkadaşı çalışıyordu. Hemde 3 trilyon maaş alsalar bile seni ilgilendirmez. İyi forumlar..Sürekli destek takımını kötüleyen paylaşımlardan gına geldi.

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
Ve arkadaşa katılıyorumEkvator yazdı:Sen nerenden anlıyon? Algılama organın tıkandıysa temizlettir. Adam 4000 TL para yatırmış oyuna, neden bıraksın? Çok istiyorsan adamın yatırdığı tüm paraları iade et bıraksın. Vermeyeceksen parasını boş teneke gibi ses çıkarma. Para veriliyorsa karşılığı beklenir. Destek takımını kimse kötülememiş. Gönüllü olsa dahi bu işi yapıyorsan verilen yükümlülüğü sırtlayacak yaptığın yanlışları üstleneceksin.Symbian yazdı:Öncelikle yazım hatalarınız yüzünden anlamakta güçlük çektim.Madem destek takımının yaptıkları hoşunuza gitmiyor bu oyunu bırakacaksın. Eğer oyunu bırakmam diyorsan destek takımını hatalarıyla kabulleneceksinizBarbarosxhizir yazdı:Bu ülke sizin gibiler yüzünden gelişmiyor zaten evet destek takımı kesinlikle maaş almıyor ama eğer ki maaş alıyor olsaydılar yapıcakları bir iş karşılığında maaş alırlardı ve bende o işi yapıp yapmadıkalrı umrumda olmaz diyemezdim madem para alıyorlar yapıcaklar işi adam gibi destek takımı adına konuşmuyorum sizi ilgilendirmez demleri garibime gidiyor yağ mı çekiyorlar neSymbian yazdı:Böyle bir konu açman çok garibime gitti. Gönüllü çalışanlar evet maaş almıyor. Kuzenimin arkadaşı çalışıyordu. Hemde 3 trilyon maaş alsalar bile seni ilgilendirmez. İyi forumlar..Sürekli destek takımını kötüleyen paylaşımlardan gına geldi.
Bir insan neden gönüllü olur? Hadi oyun bedava olsa, bu gönüllü arkadaşlar yanlış yapsa, la zaten bedava oynuyoruz adamlar hayrına yardım ediyorlar bize deriz de tomarla para döküyoruz bu oyuna ben gönüllü istemiyorum. Verdiğim paranın karşılığını verecek, ben bu adamın parasını alıyorum ona yardım etmek mecburiyetindeyim diyen elemanlar istiyorum kafasına göre oyunculara kötü davranan hava atan artistler istemiyorum.
Köpek balığının yüzgeçleri veya solungaçları altında yaşamını sürdüren küçük balıklar vardır. Bu balıklar köpek balığının yakaladığı avlarının parçacıklarıyla beslenirler keyiflerine yaşamazlar orada. Yine gönüllü olarak gördüğümüz berber çırakları müşteriden bahşiş koparmak için müşteri etrafında dört döner taklalar atar.
İKV, Wikipedia gibi bir kurum olsa her gönüllüye teşekkür ederiz de, ikv, wikipedia gibi bağış toplamıyor ki çatır çatır paranı alıyor. Bu yüzden para verdiğim kurum bana karşılığını çatır çatır vermelidir. İyi hizmet vermiyorsa, hadi plusları ve harcadığım boşa zamanı geçtim ürettiğim tılsımlar için aldığım 400 kondritin, parlattığım 22 silahın, yardımcıların arttırıcıların , paasportların, kasaların, ve diğer ıvır zıvırların paralarını geri iade etsinler oyunu bırakayım. Sadece satılan pluslar ile oyunu çok rahat çevirebilirler...