PARASINA KPEM ATABİLECEK LODOS GRUP ARANIYOR ?
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: PARASINA KPEM ATABİLECEK LODOS GRUP ARANIYOR ?
Eylses madem iletinin yarısını sildin bari tam silde yada düzenle seçeneği bırakta düzenliyelim şu kestiğin yeri bir türkçe hocana gösterirmisin sana kaç not vericek ?
- devrimingunu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
el ile davşan avına gitmek sizin memleketin değil sizin varoşlardan gelen bir söz sanırım ikincisi oyunun yüzde 80 i forum kullanmıyosa biz de oyunun yüzde 20siyle yüzde yirminin de bilmem kaçı şuysa buysa yüzde yirminin de x kadar yüzdesiyle kpem atabiliriz biliyorsunuz ki bilmiyorum biliyor musunuz kpem 6 kişiyle atılıyor 6 kişinin olması yeterli oyunun yüzde 100 ünün olmasına gerek yok bir de isim falan vermişsin aynasızlar falan bir şeyler zırvalamışsın farkındaysan oyun oynuyoruz burda niye böyle kastın kendini bisiklet sibobu mu çaldın naptın yoksa şırıngalı sapık sen miydin naptın arabaların benzinini mi çaldın karşıdaki gecekonduda oturan yaşlı kadının camını mı kırdın naptın merak ettim
saçma sapan yorumlar yazıcak sorunlu beyin yoksunu arkadaşlar mesaj atmasınlar allah aşkına
saçma sapan yorumlar yazıcak sorunlu beyin yoksunu arkadaşlar mesaj atmasınlar allah aşkına
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
- devrimingunu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
atarlı semtin giderli çocukları mesaj atmasınlar
şampiyonlar sakin olsunlar oyun bu
sizde şükrü balcı varsa bizde de ;
CAFER VAR
http://www.youtube.com/watch?v=KUC9fTewUnI
sizde şükrü balcı varsa bizde de ;
CAFER VAR
En son devrimingunu tarafından 22 Oca 2014 12:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Of The Kings
Bir Ben Sinan'ı tanırım seni tanımamVoYaGE yazdı:LoNeLyWoLf yazdı:AFRODIZYAK yazdı:Konuyu amacından saptırıp huzursuzluk yaratmaya hiç gerek yok. Cevap veripte konuyu kilit aşamasına getirtmeye değmez. Hiç kimseye, hiç bir loncaya bir garezi yok bu konunun. Sadece oyunun monotonluğundan sıkılmış, rakip olup bir nebze olsada eğlenmek isteyenler cevap yazarsa seviniriz.Bırakın şu oyunu gurur meselesi yapmayı...
Sinan canın sıkıldıysa oyun monotonsa. "El ile Davşan avına gidin"(Bizim memlekete özgü bir sözdür)
Bir de ikv oyuncularının %80'i forum kullanmaz .Bunu bilmiyor musunuz.Ve geriye kalan %20 sinin % 15 i meslek sahibi onlarda foruma mı bakacak yoksa oyun mu oynayacak.Hadi Bu konuyu açan bilmiyor sende mi bilmiyorsun.Sen eskisin ::)
Oturduğum yerde gülümsettiniz beniGeriye kalan %5 de yönetici ve böyle konuları güncel yapan cosp kasmaya çalışan elemanlardan oluşuyor.İnanmaz isen çık başlıklara bak.Bazı olayların farkında olmaya çalışın.Yaptığınız da bu duruma bakılırsa gövde gösterisi.Monotonluk falan değil
Ha bazıları vs şans işi diyebilir.Sözüm ona gitsin yönetime söylesin vs'yi kaldırsınlar oyundan
Oyun eskisi gibi olsaydı.1 kişi aynı anda 3 kişiyi kesebiliyordu.Şimdi kudretin varsa adamsın
Kudretin yoksa ne işe yararsın .
Bir de Fuar olursa geleceğim.Bakalım Başka kimler gelecek
Not:2 yıldır oyuna girmişliğim yoktur.
Yazan: Zeroberto
Sen oynadığın oyunun forumuna bakmıyorsan zaten gelişmeleri takip etmiyor öyle sıradan at gözüyle oynıyan oyunculardansındır.Ayrıca vs işini şans haline getiren yine zamanında belirlenmiş gözüken depar yok sarsılmaz yok tesla yok falan filan oyuncuların kendi içinde getirdiği kuralları benimsiyerek oynamış olmanız en önemli faktörde şuan biz teke tek vs atmıyorsak karşımıza sözünün eri olup kpem atacazda atacaz diyenler artık gerçekten kabak tadı vermeye başladıkaç ay geçti üstünden takibini bıraktım çünkü sonu yok.İşin tuhafı söyliyecek kelime bulamayınca çirkeflikten artık küfüre başvuruyorsunuz. Dilin kemiği olsaydı şimdiye çoktan oyuncu sayısı artmış olurdu.
Not : Son dönemlerdeki çıkarcılık ilişkileride baya bir artmış durumda çıkarlar birleştiği kadar kanka çakışınca yine küfürleşmeler gerçekten gülünç durumda olmak ne kadar da kötü işin tuhafı neyin içinde olmadan birilerine kanka demek daha da kötü büyük ihtimal yazıdan bir halt anlamıyacaksın kapasite belli sonuçta yapacak birşey yok.
İki ben küfür dahi etmedim sana Değmezsin zaten
Üç Bak forum yöneticisi değiştirmiş ben sizi küçük de düşürmedim.
Dört Seviye meselesi
Az önce gülümsedim şimdi kahkaha atıyorum
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
devrimingunu yazdı:el ile davşan avına gitmek sizin memleketin değil sizin varoşlardan gelen bir söz sanırım ikincisi oyunun yüzde 80 i forum kullanmıyosa biz de oyunun yüzde 20siyle yüzde yirminin de bilmem kaçı şuysa buysa yüzde yirminin de x kadar yüzdesiyle kpem atabiliriz biliyorsunuz ki bilmiyorum biliyor musunuz kpem 6 kişiyle atılıyor 6 kişinin olması yeterli oyunun yüzde 100 ünün olmasına gerek yok bir de isim falan vermişsin aynasızlar falan bir şeyler zırvalamışsın farkındaysan oyun oynuyoruz burda niye böyle kastın kendini bisiklet sibobu mu çaldın naptın yoksa şırıngalı sapık sen miydin naptın arabaların benzinini mi çaldın karşıdaki gecekonduda oturan yaşlı kadının camını mı kırdın naptın merak ettim
Sana Şunu söylemek isterim ki o varoş dediğin kimseler sayesinde buralardasınız.Ağzını toplamanı tavsiye ederim.
Git lisedeki edebiyat hocana sor Şive Türkçe'nin nesiymiş. Bakalım ne diyecek
Ben Kimsenin tavuğuna kışt demem.Araştırsaydın görürdün
Bir de tanımadığınız adamlara belirli yollarla artistlik had safhaya ulaşmış Sizi Genjoriyle terapiye davet ediyorum
Bir de 6 kişiyle kp em atılıyor diyorsun
Araştırmadan kendinizi eleştirmeden çocukca cevaplar veriyorsunuz
Zeroberto
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
Aferim saymayı çözmeye başlamışsın bu da bir başarıdır.Seviyenin 49 lvl olmaktan başka birşey olmadığını bilmediğin gerçekten hüzünlendirici bir durum tıpkı diğer konulardaki çirkefliğini birazdan sende göstermeyeceğinden şüphem yok bu açılan 6 mıydı 7 miydi acaba hani sen şimdi foruma giriyorsun ya yüzde 20 lik kısma girmişsin biraz takip et yüzsüzlüğü kahkalara olarak nitelendirenide görmüş olduk.LoNeLyWoLf yazdı:Bir Ben Sinan'ı tanırım seni tanımamVoYaGE yazdı:LoNeLyWoLf yazdı:AFRODIZYAK yazdı:Konuyu amacından saptırıp huzursuzluk yaratmaya hiç gerek yok. Cevap veripte konuyu kilit aşamasına getirtmeye değmez. Hiç kimseye, hiç bir loncaya bir garezi yok bu konunun. Sadece oyunun monotonluğundan sıkılmış, rakip olup bir nebze olsada eğlenmek isteyenler cevap yazarsa seviniriz.Bırakın şu oyunu gurur meselesi yapmayı...
Sinan canın sıkıldıysa oyun monotonsa. "El ile Davşan avına gidin"(Bizim memlekete özgü bir sözdür)
Bir de ikv oyuncularının %80'i forum kullanmaz .Bunu bilmiyor musunuz.Ve geriye kalan %20 sinin % 15 i meslek sahibi onlarda foruma mı bakacak yoksa oyun mu oynayacak.Hadi Bu konuyu açan bilmiyor sende mi bilmiyorsun.Sen eskisin ::)
Oturduğum yerde gülümsettiniz beniGeriye kalan %5 de yönetici ve böyle konuları güncel yapan cosp kasmaya çalışan elemanlardan oluşuyor.İnanmaz isen çık başlıklara bak.Bazı olayların farkında olmaya çalışın.Yaptığınız da bu duruma bakılırsa gövde gösterisi.Monotonluk falan değil
Ha bazıları vs şans işi diyebilir.Sözüm ona gitsin yönetime söylesin vs'yi kaldırsınlar oyundan
Oyun eskisi gibi olsaydı.1 kişi aynı anda 3 kişiyi kesebiliyordu.Şimdi kudretin varsa adamsın
Sen oynadığın oyunun forumuna bakmıyorsan zaten gelişmeleri takip etmiyor öyle sıradan at gözüyle oynıyan oyunculardansındır.Ayrıca vs işini şans haline getiren yine zamanında belirlenmiş gözüken depar yok sarsılmaz yok tesla yok falan filan oyuncuların kendi içinde getirdiği kuralları benimsiyerek oynamış olmanız en önemli faktörde şuan biz teke tek vs atmıyorsak karşımıza sözünün eri olup kpem atacazda atacaz diyenler artık gerçekten kabak tadı vermeye başladıkaç ay geçti üstünden takibini bıraktım çünkü sonu yok.İşin tuhafı söyliyecek kelime bulamayınca çirkeflikten artık küfüre başvuruyorsunuz. Dilin kemiği olsaydı şimdiye çoktan oyuncu sayısı artmış olurdu.
Not : Son dönemlerdeki çıkarcılık ilişkileride baya bir artmış durumda çıkarlar birleştiği kadar kanka çakışınca yine küfürleşmeler gerçekten gülünç durumda olmak ne kadar da kötü işin tuhafı neyin içinde olmadan birilerine kanka demek daha da kötü büyük ihtimal yazıdan bir halt anlamıyacaksın kapasite belli sonuçta yapacak birşey yok.
Dört Seviye meselesi
Az önce gülümsedim şimdi kahkaha atıyorumBu da beş:)
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
VoYaGE yazdı:Aferim saymayı çözmeye başlamışsın bu da bir başarıdır.Seviyenin 49 lvl olmaktan başka birşey olmadığını bilmediğin gerçekten hüzünlendirici bir durum tıpkı diğer konulardaki çirkefliğini birazdan sende göstermeyeceğinden şüphem yok bu açılan 6 mıydı 7 miydi acaba hani sen şimdi foruma giriyorsun ya yüzde 20 lik kısma girmişsin biraz takip et yüzsüzlüğü kahkalara olarak nitelendirenide görmüş olduk.LoNeLyWoLf yazdı:Bir Ben Sinan'ı tanırım seni tanımamVoYaGE yazdı:LoNeLyWoLf yazdı:AFRODIZYAK yazdı:Konuyu amacından saptırıp huzursuzluk yaratmaya hiç gerek yok. Cevap veripte konuyu kilit aşamasına getirtmeye değmez. Hiç kimseye, hiç bir loncaya bir garezi yok bu konunun. Sadece oyunun monotonluğundan sıkılmış, rakip olup bir nebze olsada eğlenmek isteyenler cevap yazarsa seviniriz.Bırakın şu oyunu gurur meselesi yapmayı...
Dört Seviye meselesi
Az önce gülümsedim şimdi kahkaha atıyorumBu da beş:)
Büyüksün
Gel bir çayımı iç
Selam söyle sinan'a çocuk
Zeroberto Sana iyilik yapıyorum cevap verirsem konun kapatılacak şöhret tiryakisi
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Merhaba,
Tartışmaya dönüşen iletiler kaldırılmıştır. Bundan sonraki mesajlarınızda lütfen daha dikkatli olalım.
İyi forumlar.
Tartışmaya dönüşen iletiler kaldırılmıştır. Bundan sonraki mesajlarınızda lütfen daha dikkatli olalım.
İyi forumlar.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
Konu kilitletme çabaları vol 224895720467824624
Yine çekememezlik yine hazmedememek hat safhada yorumunuz sonuna '' yorumu kaldıranın annesi babası ölsün diyeceğimi dedim'' diyinde biraz daha gülelim
İcraat diyince akıllarına fuar geliyor fuarda neler yapılmış kim bilir ara sokaklarda dolaşmayın fazla zaten görünüyorki gel git yaşıyorsunuz fazla kurcalamayın sistem fail verebilir.
Yine çekememezlik yine hazmedememek hat safhada yorumunuz sonuna '' yorumu kaldıranın annesi babası ölsün diyeceğimi dedim'' diyinde biraz daha gülelim
- devrimingunu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
yorumumu kaldırmayanın annesi babası ölsün atarlı semtin giderli çocuklara gelsin