Meranda LODOS Ve Arz Sayısı?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
volkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Meranda LODOS Ve Arz Sayısı?

Mesaj gönderen volkan »

Öncelıkle selamlar...

Bu konu acılması gereken konulardan bırı konuyu acan arkadasımıza tesekkurlerımı sunuyorum.Daha oncelerı lodoslar cok fakat etkısızlerdı.Arzlarsa fazla ama etkılı bı oyun sergılıyolardılar.Şimdi ıse lodoslar hem arzlardan sayıca daha az hemde arzlara karsı etkılı deıller.Takım oyunu konusunda etkısız kalıyolar.Klana sadece ıs olsun dıye gıren cok sayıda lodos var ve bunlar kendılerını sanırım bılıyolar.
Ben lodosum lodoslugu secmemın nedenı ıkv tarıhındede yazıldıgı gıbı arzlar yaratıkların destegını almak ıstedıler lodoslarda buna karsı cıktılar.Lodoslarla bu konuda hem fıkır oldugumu dusunerek lodos oldum.Ve sonuna kadarda ole kalmayı dusunuyorum.Fakat burdan lodos arkadaslarıma duyrulur karakterlerrınızı saglam yapmadan klana gırmeyın bu klan da saygınlıgını kazansın...

SaYgIlArImLa Choosensxwanted
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ikvking »

helal olsun Volkan kım tutar senı.. :lol:
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Öncelikle sa

Evet IKV'deki görev Lodos Muhafızına yolluyor bende sırf İKV'ye inat Arz Oldum hehe....

Selametle
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

choosensxduygu yazdı:
Vandervaart yazdı:
choosensxduygu yazdı:
Vandervaart yazdı:Hiç bir zaman için bi kızla laf dalaşına girmem.Ama merak etme biz çoook gördük Kız rolu yapıpta özünde erkek olanları.Boşuna deneyimimiz yok ;)
Vandervaart

Uyarılar: 1
Dikkat edıyorsanız Uyarılar Kısmınıza Suan 1 Uyarınız Bulunmaktadır Ve Sizi Net 1 Şekilde Uyarıyorum Şikayet edeceğim Devamında..Saygılarımla Iyı Oyunlar Iyı forumlar..

Neyimi şikayet edecen merak ediorm =) Ama bakıorm laflar sokmaya çalışıosn aklınca eski forumda bana böle laf sokmaya çalışanları hali biraz kötü oldu.Bence daha fazla kurcalama ;) Ayıca gereksiz bi kişiden destek alınca kendine daha çok güvenme üzülebilirsin.Ayrıca Allah'a şükür şu ana kadar hiç bi şekilde utanç duyulacak bişe yapmadım.Sana demek istediğim açtığın konular falan deil gerçek cinsiyetini Meran oyuncularına belirt.

MegaxVaart
Bu Oyunda cınsıyet önemlıyse sen bence başka platformlara uye ol guzel oy alırsın.erkek olsam guzel 1 erkek karakterı açıp emınol karsılaşırdık :) ama uzgunum ayrıca plusum :) Ne senın sevıyene duşerım Ne Senın gibileri artık kaileye alırım

=)) Resimdeki tipli kızların oyunla cartla curtla işi olmaz.Başka işlerle işi olur yolunumu kaybettin KIZMIŞSIN ya
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Vandervaart yazdı:
choosensxduygu yazdı:
Vandervaart yazdı:
choosensxduygu yazdı:
Vandervaart yazdı:Hiç bir zaman için bi kızla laf dalaşına girmem.Ama merak etme biz çoook gördük Kız rolu yapıpta özünde erkek olanları.Boşuna deneyimimiz yok ;)
Vandervaart

Uyarılar: 1
Dikkat edıyorsanız Uyarılar Kısmınıza Suan 1 Uyarınız Bulunmaktadır Ve Sizi Net 1 Şekilde Uyarıyorum Şikayet edeceğim Devamında..Saygılarımla Iyı Oyunlar Iyı forumlar..

Neyimi şikayet edecen merak ediorm =) Ama bakıorm laflar sokmaya çalışıosn aklınca eski forumda bana böle laf sokmaya çalışanları hali biraz kötü oldu.Bence daha fazla kurcalama ;) Ayıca gereksiz bi kişiden destek alınca kendine daha çok güvenme üzülebilirsin.Ayrıca Allah'a şükür şu ana kadar hiç bi şekilde utanç duyulacak bişe yapmadım.Sana demek istediğim açtığın konular falan deil gerçek cinsiyetini Meran oyuncularına belirt.

MegaxVaart
Bu Oyunda cınsıyet önemlıyse sen bence başka platformlara uye ol guzel oy alırsın.erkek olsam guzel 1 erkek karakterı açıp emınol karsılaşırdık :) ama uzgunum ayrıca plusum :) Ne senın sevıyene duşerım Ne Senın gibileri artık kaileye alırım

=)) Resimdeki tipli kızların oyunla cartla curtla işi olmaz.Başka işlerle işi olur yolunumu kaybettin KIZMIŞSIN ya
Senın Ailenin Bayanları MeşguL Oluyorsa O İşlerle Uzgunum herkez Aynı Kulvarda Koşmuyor ..
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

=)) Hiç bir aklı başında KIZ ( Kızsa Tabi ) bu şekilde çıkış yapmaz devam et yavaş yavaş açık veriosun =) ha pardon kızsın ya Frikik veriosun Devam Yollar senin =)
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Vandervaart yazdı:=)) Hiç bir aklı başında KIZ ( Kızsa Tabi ) bu şekilde çıkış yapmaz devam et yavaş yavaş açık veriosun =) ha pardon kızsın ya Frikik veriosun Devam Yollar senin =)
Yollar senın Ailene Açık :D Tam gazzz
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ikvking »

vaart insan ol lan buyuklerıne saygılı ol dönme :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

GunceL
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen FabuLox »

AmiR yazdı:Öncelikle sa

Evet IKV'deki görev Lodos Muhafızına yolluyor bende sırf İKV'ye inat Arz Oldum hehe....

Selametle

Bu durumdan yola çıkarak İstihbarat Subayıda 30. seviyede Arzın Çocukları Klan Merkezini keşfedin diyor. ;)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön