GM-A Ekibi Aramızda!
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GM-A Ekibi Aramızda!
Yerinde ancak gecikmiş bir adım olarak görünüyor bana. Oyunu yaz döneminde kısa bir zaman oynadım ve şunu gördüm ki ; oyun oyun olmaktan çıkmıştı. Yaz döneminin başında bunu yönetimdeki arkadaşların bilmediği ortada. Yaz döneminin ardından benim gibi birçok oyuncu oyunu oynamayacak duruma gelmiş.Sıkılmış,bıkmış. Sebebi gayet açık. Oyunun yöneticileri, destek takımı, geliştirme ekibi bizi çok basit 2 yeni güncellemeyle susturma çabasına girmişti. Evet yine ve her yerde belirttiğim gibi oyuncu kitlesindeki kayıp çok büyük. Umarım GM-A ekibi görevini yerinde yapar. Elbette yeni bir oluşum bunun için alışma süreci gerekli. Ama yönetime diyeceğim şu ki çabuk bir atraksyon yaratmazlarsa oyunun kapanması yakın gibi görünüyor.
İKV Camiasını çok geriden takip etmeme karşın bu yeniliğin çok hoş olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. :!:
Bazı yorumlarda da gördüğüm "geç kalınan yenilik" ibaresine katılmakla birlikte, sürekli eleştiriye açık olan GM-A Ekibinin oyunculara cevap verme konusuna da değinmek istiyorum.
Bilinmelidir ki oyuncuların istek ve soruları hiç bir zaman bitmez, bunu bir player olarak şahsen biliyorum. O yüzden GM-A ekibindeki arkadaşların da tüm oyunculara cevap vermek gibi bir zorunlulukları yoktur. :!:
Ancak eminim ki onlar da ellerinden geldiği kadar bizlerden gelen soru, istek ve önerileri değerlendirip işlemleri ona göre yönlendiriyorlardır. :ugeek:
Bazı yorumlarda da gördüğüm "geç kalınan yenilik" ibaresine katılmakla birlikte, sürekli eleştiriye açık olan GM-A Ekibinin oyunculara cevap verme konusuna da değinmek istiyorum.
Bilinmelidir ki oyuncuların istek ve soruları hiç bir zaman bitmez, bunu bir player olarak şahsen biliyorum. O yüzden GM-A ekibindeki arkadaşların da tüm oyunculara cevap vermek gibi bir zorunlulukları yoktur. :!:
Ancak eminim ki onlar da ellerinden geldiği kadar bizlerden gelen soru, istek ve önerileri değerlendirip işlemleri ona göre yönlendiriyorlardır. :ugeek:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- yarenxxcellat
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
carımdan m1 de çalındı ilgilenen varmı
yarenxxcellat yazdı:carımdan m1 de çalındı ilgilenen varmı
Daha önce bu tip sorunuza Genel Etkileşime açmış olduğunuz konuda size gerekli bilgi verilmişti.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=117574
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
aramızda falan degil 1 gün girdi diger günler yatış adam akıllı asistan alın
- TarlaFaresi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Efkarı Ney>
Ben değişen birşey farketmedim.Aynı tas aynı hamam hala sürünüyoruz.Ne hikmetse Yönetici kadrosuna giren mübareklerin hepsine bi kibir bi özgüven geliyor.3 senelik yoldaşım tek kelime etmiyor.Burdan yöneticilere sesleniyorum Makam büyüsüne kapılıp ego devi olmayın.
Şimdiye kadar tanıyıp uğraşlarına teşekkürü borç bildiğim tek yetkili Murat Arıkan'dır.
Diğerlerinin hakkını yemek istemem ama allahın adını veriyorum bu duyuruyu 1 ay önce gördüm.1 aydır birtane yardımcı,sekreter,asistan falan görmedim,işitmedim.Hepsini geçtim oyun yenilikleri ve düzen durmuş,bozulmuş durumda epey süredir bekliyoruz,sabrediyoruz.Siz'de bunu biliyorsunuz ama tek bir kelam dahi etmiyorsunuz.Eğer böyle devam edecekse vuralım kapıya kilidi komple gidelim.
Şimdiye kadar tanıyıp uğraşlarına teşekkürü borç bildiğim tek yetkili Murat Arıkan'dır.
Diğerlerinin hakkını yemek istemem ama allahın adını veriyorum bu duyuruyu 1 ay önce gördüm.1 aydır birtane yardımcı,sekreter,asistan falan görmedim,işitmedim.Hepsini geçtim oyun yenilikleri ve düzen durmuş,bozulmuş durumda epey süredir bekliyoruz,sabrediyoruz.Siz'de bunu biliyorsunuz ama tek bir kelam dahi etmiyorsunuz.Eğer böyle devam edecekse vuralım kapıya kilidi komple gidelim.
Bir Murat Arıkan Hayranı..
TILSIM-TARLAFARESİ- <Efkarı Ney> Lonca Mensubu.
Yazdığınıza katılıyorum ve şunuda ekliyorum. Cevap verilse dahi soruların çoğuna "Bu konuda bilgimiz yok" yanıtını alıyoruz ne konuda soru soracağız sayın GM-A etiketine sahip arkadaşlara ?HollyShit yazdı:Sorularımıza cevap vermeyen, bizle ilgilenmeyen kişilerden bir takım oluşturmanız gayet hoş olmuş ki bu oyunun durumunu gösteriyor..
Söyle kanalından 30 defa yazmama rağmen bazı "GMA" ların bakmaya bile tenezüül etmediğini görüyorum.
+Cevap verecek misiniz?
- (Cevap yok)
Daha başarılı ve "cevap verecek" kişilerden oluşturmanız daha avantajlı olur. Madem böyle bir görev veriyorsunuz, görev verdiğiniz kişi asla susmayacak ve konuşmaktan yorulmayacak birisi olmalıdır.
Yine yarım yamalak işlerle başta yer alıyorsunuz.
Tebrikler..

gma ta ya sabır ulan yenilik bölge level nerede lann