turkoxHAMSTER yazdı:Zamanının en zoru tabiki cevriyeydi. O zamanlar nerde direnç itemleri direnç 1000lemeler. Toplanırdı 5-6 grup giderdik kesemez tekrar toplanırdık. Karakürk de aynı şekilde günde 2-3 defa topluca gidilip keslirdi (bi keresinde sırf kesmek için iftara geç kalmıştım ) Kızgın Kum diyen arkadaş şifacıda denemedim ama büyücü ve savaşçıda tek kesmek çok basit. Ve kadim hidra ilk geldiğinde gerçekten zorlamıştı bizi. Sırf savaşçılarla gidiyorduk kesmeye (O zamanlar savaşçılar ofans defans ayrılmıyordu hurra dalardık.) kesmesini bırak 20 lvl kudret iksiri malzemesi toplamakla geçirirdik günü, sırf akşam keserken iksir yetsin diye. Şuan oyunda kesilmesi zor olan boss kalmadı. Her bossu kendi lvlindeki tek grup rahat kesebiliyor.
Ezkmişiniz siz 2 grup giriyoduk 4-5 işsiz arkamizdan gelip arada vuruyodular D
Biz onlara işsiz demiyorduk. Onlar da görev yapmaya geliyordu ve 6 grup gidiyorsak 6 kere kesiyorduk. :|
Bizim işsizler farklı görev de uok desteğede gelmiyolar kendilerine cevirip kacirmaya calisiyolar hs yetmio ama bkz. Kadimi kaciranlar (tank) tank olarak ben varsam kaciramazlar 3-4 tankin kacirmaya calistiginin sahidi oldum ama kullanmayi bildim icin birkaç gereksiz deneme diyebiliriz
Oyunun sıkıcılığından millet birbiriyle didişir olmuş. Konuya gelirsek en zoru Düşünen bana göre. İtemler ne olursa olsun bir anlık dikkatsizlik pahalıya patlıyor.