ÇağRı mı Zehir mi ?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÇağRı mı Zehir mi ?
Selamlar Ben Merandan Kehanet Ws için en uygunu zehirdir.Niye mi ? Zehir rakibi belli bir oranda yavaşlatır ayrıca o rakipten azda olsa can götürür.Sonrası mı ? İtemlerinize kalmış.Benden bu kadar iyi FORUMLAR...
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
zehir çünkü zehir belirlediğin hedefe hasar verirken çağrı yaratığa felan dalabilir zehir diyorum ben:D
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
ikiside güzel değil ! şifacıya hasar item diz
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Zehir 15 diyorum rakibini yavaşlatıyor
Ayrıca savaşçılarda kudret artık cok önemli kudret doldurmak için oturmak zorunda
Zehirde belli bir süre ile hasar vererek oturmasını engelliyor
Ayrıca savaşçılarda kudret artık cok önemli kudret doldurmak için oturmak zorunda
Zehirde belli bir süre ile hasar vererek oturmasını engelliyor
VatanXLydeR yazdı: Arkadaşlar ws için Çağrı mı yokSa Zehir mi Fikirlerinizi bekliyorum
İyi Forumlar..
Ws için:Çağrı Klan için zehir nedeni:adam kaçıyorsa yavaşlatmak için
:arrow: :!: Jansız :arrow: :!:
zehiri 15 yapın çat çat kritik vuruyo valla 
Lordofmages yazdı:Ben birşey söylemek istiyorum.Şimdi ben olsam hem zehire hem çağrıya veririm neden çünkü ikisinin yaptınmı rakip kendiliğinden çabuk ölüyor ve harcadığımız kudretide inat+medit le tamamlıyoruz.Ama şöyle bir durum oluyor ya ruh kalkanına vermcen yada medite yada kaldırmaya![]()
buradaki en mantıklı yorum.
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
hem çağrı hem zehir şuan 40 lwl im ikiside 10 ama üstümde 5 parça büyü hasarı zehir + kritik item var
zehiri atıyorum 400 ila 300 arası vuruyor hayvanımı da salıyorum o da seri bir şekilde 300 -400 civarı hasar veriyor
ikisi de bana zaten yetiyor.
zehiri atıyorum 400 ila 300 arası vuruyor hayvanımı da salıyorum o da seri bir şekilde 300 -400 civarı hasar veriyor
ikisi de bana zaten yetiyor.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Hedefler ve yöntemler değişir...
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
konfucyus yazdı:Lordofmages yazdı:Ben birşey söylemek istiyorum.Şimdi ben olsam hem zehire hem çağrıya veririm neden çünkü ikisinin yaptınmı rakip kendiliğinden çabuk ölüyor ve harcadığımız kudretide inat+medit le tamamlıyoruz.Ama şöyle bir durum oluyor ya ruh kalkanına vermcen yada medite yada kaldırmaya![]()
Benim Taktik
Zehir Bas Hayvanı Çıkar Sen Otur O Kessin Canı Azalırsa Can Basıp Oturursun