PARASINA KPEM ATABİLECEK LODOS GRUP ARANIYOR

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: PARASINA KPEM ATABİLECEK LODOS GRUP ARANIYOR

Mesaj gönderen VoYaGE »

Klan savaşıda olmasa lodos bulamıcaz

GÜNCEL
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

Sancak savaşında yada düeolloda falan ezik lodos grubunu çekiyorsunuz tabi kesilirler diyenleri pistte görmek isteriz.

Var mı ARTTIRAN ??

GÜNCEL
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen XCEZAX »

Neden milleti kışkırtıyosunuz ?
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

XCEZAX yazdı:Neden milleti kışkırtıyosunuz ?

Oyunun sadece sığınak,migrat ve çemberlitaştan ibaret olmadığının farkına varmaları üstünü dizdikten sonra bölgeden gider yapıp icraat gösterememeleri iddaalı olduğunu varsayıp atılacak gün gelince adam yok daha sonra küfürleşip atmamak için bahane üretmek bölgeden gider yapıp rakip olunca yusuf yusuf moduna girenleri etkinliklerde ezik lodosları çektiniz bizi çekseniz bakın görün diyenlerin topuk yapanları ayıklamak için söylediğimiz birkaç söz çok mu sıkıntı veriyor acaba ?

GÜNCEL
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen XCEZAX »

Mutlaka kendine göre sebebin var diyorsun zaten küfür ediyorlar söz verip gelmiyorlar diye onlar herkimse bilmiyorum ama sen biraz olgunluk gösterip boşverebilirsin.
Bana sıkıntı verecek bi durum yok ortada ben sadece bunun bir oyun olduğunu ve bu kadar hırsın bi yararı olmadığını anlatmaya çalışıyorum.
Eski dönemlerde olsaydı seve seve sizlerle eğlencesine savaşırdım.Ama oyunda bazı değişiklikler oldu.Artık herkes aynı eşyalara sahip belediye dağıtır gibi bu da bir zevk katmıyor oyuna ve OkO'lara.
Vs atmayı bin bir zorluklarla '' oyunun ilk full '' savaşçısı yaptığım karakterimden sonra artık 1 haftada fullenen karakterleri gördükden sonra bıraktım.Anladım ki bir anlamı yok.Zamanında yüzlerce iksir saatlerce vakit ayırdığımız bölge artık 40 50 dakika gibi bir sürede bir sürü eşya düşürülerek bitiyor.Emeğimizin karşılığı bu değildir.
Bu arada sizin loncanızdaki arkadaşlar bizleri iyi tanır.Zamanında tartıştığımız,kalbini kırdığımız kişiler olmuştur.
Bütün bunlardan sonra çok keyifsiz oldu.

Diyeceklerim bunlar yanlış anlamanı istemem umarım rakip bulursunuz ;)
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

Eskiden olan o savaşları bizde özlüyoruz ama son 2 yıldır amaç sadece item dizmek için çemberlitaş atmak, bizimkisi hırstan ötürü rekabet ortamı yaratmak işin eğlencesine varmak açıkca diyebilirim dişimize göre rakip geldiğinde oyunun zevki daha çok çıkıyor boş bir eme yada kpeme davet ettiğimizde dk daha 18 ken çıkanlar oluyor bunu engellemek için ya para teklifine karşı rekabeti kızdıracaksın yada etkinlikten medet umacaksın işin para kısmı sadece rakip bulabilmek öyle yok 500 m yok 1 t yok charına tılsımınada demiyoruz.Karşımızda insan olduğunu bilelim yeterli çekememezlikten ötürü küfür edenleri hali zaten diğer açtığım konuların neden kilitlendiğini açıklıyor.
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

aslanovic yazdı:Evine yatına arabasına parasına herseyıne vs atılır :)
Bire bir tılsımsız büyücü ws'si atıyorsan atalım, sunucuda yeniyim dostum. Tılsımlı felan diyorsan okul okuyorum tüm tılsımlarımı sattım, tılsımım yok oyunada ara vermiş durumdayım. Haberini bekliyorum..
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

oLmazSaoLmaz yazdı:
aslanovic yazdı:Evine yatına arabasına parasına herseyıne vs atılır :)
Bire bir tılsımsız büyücü ws'si atıyorsan atalım, sunucuda yeniyim dostum. Tılsımlı felan diyorsan okul okuyorum tüm tılsımlarımı sattım, tılsımım yok oyunada ara vermiş durumdayım. Haberini bekliyorum..

Özeline mesaj atarsan daha iyi olacak konunun amacı başka teke tek vs değil

GÜNCEL
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen mhasan32 »

VoYaGE yazdı:
SempatiqHergele yazdı:bu konuda bir kac olasılık olabilir
1.. Dikkate alınmıyor olabilirsin
2.. 1 lever karekter acılır 49 kadar lever olana kadar lodos klanına cıkar girer ... 49 lever olunca bölge icin lodos klanına gelir ve itemlerı fulleyene kadar lodos olur ... Ful oldunda Arz olur ve senin gibi varmı len yan bakan diye anırır

Sana tek madde söyliyim ;

Benden tırsıyorlar ve beni bahane edip kpem atmama derdindeler benim söylediğim sözler kime gittiği çok açık üstüne alınan varsa yapacak bişe yok demekki o da o kafada...

Normal bir grupla konuştuğumuzda gördüğün gibi 4 konudada kimseyi reklam etmedik hak edeni ediyoruz sadece
Adam iddaalaşıyor işte beyler hodri beydan diyor kimseyide etiket veya reklam ettiği yok isimde belirtmemiş siz hala oraya buraya cekiyorsunuz konuyu önce bi taraflarınızı tparlayın ;)
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı