PARASINA KPEM ATABİLECEK LODOS GRUP ARANIYOR

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
VazgeC
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: PARASINA KPEM ATABİLECEK LODOS GRUP ARANIYOR

Mesaj gönderen VazgeC »

VoYaGE yazdı:Kişilik sahibi sözünün eri, Lonca veya Gruplar aranıyor

Not : 5 aydır lodos grup bulamıyoruz.
[İçerik düzenlenmiştir.]
ElySeeS

Merhabalar

İKV forum içersinde üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, tahrik edici yazılar yazılması yasaktır.

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

VazgeC yazdı:

[İçerik düzenlenmiştir.]
ElySeeS

Merhabalar

İKV forum içersinde üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, tahrik edici yazılar yazılması yasaktır.

Bilginize.

Küfür edenlerin sonunu görmüş olduk klan savaşı gibi bir etkinlik olsada yine canlı yayın aracılığıyla ezildiğinizi yayınlamış olsak

Hala lodos grup bulamadık bu gidişle bulamıcaz gibi ...

Not : Başka sunucudan gelip atar yapıp tırı vırı olanlar bir zahmet pm atmasın.
VazgeC
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VazgeC »

VoYaGE yazdı:
VazgeC yazdı:

[İçerik düzenlenmiştir.]
ElySeeS

Merhabalar

Bilginize.

Küfür edenlerin sonunu görmüş olduk klan savaşı gibi bir etkinlik olsada yine canlı yayın aracılığıyla ezildiğinizi yayınlamış olsak

'' Küfür İçerikli bir küfür dahi etmedim. yeni yöneticiler alınmış forum sevdasına düşmüşler ''şebek'' kelimemide uygunsuz içerik olarak görmüş neyse.
Sen 5 aydır mı lodos grup arıyoruz dedin? Biraz ufak at 2 hafta önce oyunda 3 ay diyordun ne zaman 2 ay geçti aradan senin yazıklarına kelimelerine kahkaha atarak gülüyorum açıkcası :) ha şunu bir daha söyliyim sen ilk önce kendini bileceksin sonra haddini anladın mı abim? öle arkadana 2 3 arkadaşını alıp sağa sola laf atarak adamlık olmaz. madem bu sunucuda kpem atacak adam yok defol git başka sunucuya. 5 ay olmuş senin deyişinle neden halen kpem atacak adam ararsın e be dümbük. bir daha diyorum sen İLK ÖNCE KENDİNİ BİL SONRA HADDİNİ....
Kullanıcı avatarı
CeHeNNeMxECEL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen CeHeNNeMxECEL »

En son sırf size grup olsun diye lodos olacağım. Bu ne (?) bir grup bulamadınız aylardır! Siz, bol keseden atıp tutanlara kulak asmayın söz yiğidin kamçısıdır derler. Artık sözünü tutamayanların neyi olur bilinmez. Teşkilat sunucusundan size, sizi alt edebilecek bir lodos grubu zor çıkar. Neyse sevgilerle gardaşlar... :)

ECELİNASASI
Ya şafak sökecek bu topraklarda, ya da karanlık çökecek.
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !

Paşaxmete=Paşaxmetebey=Paşaxmeto=MkaBaŞKaN
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

CeHeNNeMxECEL yazdı:En son sırf size grup olsun diye lodos olacağım. Bu ne (?) bir grup bulamadınız aylardır! Siz, bol keseden atıp tutanlara kulak asmayın söz yiğidin kamçısıdır derler. Artık sözünü tutamayanların neyi olur bilinmez. Teşkilat sunucusundan size, sizi alt edebilecek bir lodos grubu zor çıkar. Neyse sevgilerle gardaşlar... :)

ECELİNASASI

Ne yapalım bir umut klan savaşları ödülü dağıtılsada şu ezik charları lodos yapıp birde öyle şansımızı denemek istiyoruz o derece müşkül durumda lodos klanı :)
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

VazgeC yazdı:
VoYaGE yazdı:
VazgeC yazdı:

[İçerik düzenlenmiştir.]
ElySeeS

Merhabalar

Bilginize.

'' Küfür İçerikli bir küfür dahi etmedim. yeni yöneticiler alınmış forum sevdasına düşmüşler ''şebek'' kelimemide uygunsuz içerik olarak görmüş neyse.
Sen 5 aydır mı lodos grup arıyoruz dedin? Biraz ufak at 2 hafta önce oyunda 3 ay diyordun ne zaman 2 ay geçti aradan senin yazıklarına kelimelerine kahkaha atarak gülüyorum açıkcası :) ha şunu bir daha söyliyim sen ilk önce kendini bileceksin sonra haddini anladın mı abim? öle arkadana 2 3 arkadaşını alıp sağa sola laf atarak adamlık olmaz. madem bu sunucuda kpem atacak adam yok defol git başka sunucuya. 5 ay olmuş senin deyişinle neden halen kpem atacak adam ararsın e be dümbük. bir daha diyorum sen İLK ÖNCE KENDİNİ BİL SONRA HADDİNİ....
Senin olmayan beyninede bir açıklama yapayim , o 3 ay sadece 1 loncadan haber bekledik kafan almıyor ama yinede söyliyim 5 ay süreci ise ben loncaya dahil olduktan sonraki süreç bunun daha önceside var yani o lodos klanında kofti loncaların alayı tırt bu zamana kadar sadece hava su bazı loncalar var onlar kendilerini biliyor onlara birşey dediğimiz yok ama sincaplar oldukça fazla başka sunucu meselesine gelince madem bu kadar rahatsız oldun sen kaybol başka sunucuya yazdıklarım baya yaranızı açmış Kara Kemik sanada ital edicem bol bol kemirirsin nede olsa havlayan köpek ısırmaz diye bir tabir var ...

AYRICA AMAÇ YİNE BELLİ HIR GÜR ÇIKARARAK KONUYU KİLİTLETMEK BOŞ KONUŞMALARA DEVAM ETMEK KONU KİLİTLETMEKLE ANCA FORUMDAKİ DENETMENLERE İŞ YAPTIRIRSINIZ BAŞKADA HİÇ BİR HALT YİYEMEZSİNİZ.
VazgeC
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VazgeC »

VoYaGE yazdı:
VazgeC yazdı:
VoYaGE yazdı:
VazgeC yazdı:

[İçerik düzenlenmiştir.]
ElySeeS

Merhabalar

Bilginize.

Senin olmayan beyninede bir açıklama yapayim , o 3 ay sadece 1 loncadan haber bekledik kafan almıyor ama yinede söyliyim 5 ay süreci ise ben loncaya dahil olduktan sonraki süreç bunun daha önceside var yani o lodos klanında kofti loncaların alayı tırt bu zamana kadar sadece hava su bazı loncalar var onlar kendilerini biliyor onlara birşey dediğimiz yok ama sincaplar oldukça fazla başka sunucu meselesine gelince madem bu kadar rahatsız oldun sen kaybol başka sunucuya yazdıklarım baya yaranızı açmış Kara Kemik sanada ital edicem bol bol kemirirsin nede olsa havlayan köpek ısırmaz diye bir tabir var ...

AYRICA AMAÇ YİNE BELLİ HIR GÜR ÇIKARARAK KONUYU KİLİTLETMEK BOŞ KONUŞMALARA DEVAM ETMEK KONU KİLİTLETMEKLE ANCA FORUMDAKİ DENETMENLERE İŞ YAPTIRIRSINIZ BAŞKADA HİÇ BİR HALT YİYEMEZSİNİZ.

Tartışma Çıkarmaya Çalışmıyorum sadece ben gerçekleri söylüyorum bunları yüzünede söylerim özelime adres bırak zamanı gelince yaparım gerekeni. Ben sinanları ayıplıyorum onların adını kirletiyorsun böle davranışlarla. Seni Aralarına nasıl aldıklar hiç bir fikrim yok ama senin onlardan farklısın anladın sen. sana diyorum sen tek başına bir hiçsin ve halen de diyorum hiç. Eğer ki güzel hoş görü davranışlar yazsaydın parasına kpem atacak lodos die emin ol grup çıkardı. Sen ilk önce uslubunu düzelt sonra insanlarla tartışmaya, konuşmaya çalış. Ha birde kara kemikde neyin nesiymiş yeni ergen kelimesimi oda.
Kullanıcı avatarı
ElySeeS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ElySeeS »

Merhabalar

Tartışmaya mahal verecek iletiler silinmiştir. Lütfen konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyelim.
Devamı halinde konunun kilitleneceğini belirtir, iyi eğlenceler dilerim.
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

Hala lodos rakip bulabilmiş değiliz

Not: 5 aydır rakip bulamadık ( 3 ay sadece 1 loncadan haber bekledik ) Bazı kıtlar için açıklama yapmayı gerek duymak ne kadar üzücü olsada yapacak birşey yok.
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

CeHeNNeMxECEL yazdı:En son sırf size grup olsun diye lodos olacağım. Bu ne (?) bir grup bulamadınız aylardır! Siz, bol keseden atıp tutanlara kulak asmayın söz yiğidin kamçısıdır derler. Artık sözünü tutamayanların neyi olur bilinmez. Teşkilat sunucusundan size, sizi alt edebilecek bir lodos grubu zor çıkar. Neyse sevgilerle gardaşlar... :)

ECELİNASASI
Bizde şu klan savaşı ödüllerinizi alsakta lodos olup arzlarda grup arıcaz artık yapacak birşey yok :)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön