Tartışma içerikli iletiler silinmiştir devamı halinde moderasyon uygulanacaktır.
Bilginize.
GameX fuarından üzücü izlenimler...
- Respirasyon
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
- suulh
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: <Hayalet Islığı>
Re: GameX fuarından üzücü izlenimler...
LinkiNParkK yazdı:Durmadan şu soruyu soruyorum kendime : Neden hâlâ ikv ye sahip çıkıyorum(z) ?
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
lol oyna çok güzel oyunSkayto yazdı:Arkadaşın dediği gibi bu oyuna halen niye sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu oyun Bitti son demlerini yaşıyor...Oyunu zaten hep kişiliksizler doldurmuş , burakalım birbirlerini yesinler. GAME OVER. Yeni oyunlara geçmek lazım..varmı tavsiye edecek.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

burda duranların çoğunun gitmemesinin sebebi uzun yıllardır emek harcadığı oyunun en azından forumdan takip edenlerdir sonuçta o kadar emek bir çırpıda silinemiyormobilsorun yazdı:Beğenmeyen arkadaşlar neden hala buradalar ??
GİTSİNLER O ADALET DOLU OYUN FORUMLARINDA YAZSINLAR.
- Christian
- İri Fare Avcısı

Oyun bittiyse gidin kumda oynayın hem ağlayıp hem takılmayın kafamız oldu bi dünya
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi

Skayto yazdı:Arkadaşın dediği gibi bu oyuna halen niye sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu oyun Bitti son demlerini yaşıyor...Oyunu zaten hep kişiliksizler doldurmuş , burakalım birbirlerini yesinler. GAME OVER. Yeni oyunlara geçmek lazım..varmı tavsiye edecek.
Metın 2
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
+1LinkiNParkK yazdı:Durmadan şu soruyu soruyorum kendime : Neden hâlâ ikv ye sahip çıkıyorum(z) ?
Bilgisayarımda 10 a yakın oyun var Hepsi Online MM... serisinden; Prime World, Cengizhan 2, RIFT, Allods ,Need for Speed World, LOL bu oyunlar varken neden hala ikv oynayıp bu kadar para yatırıyorum diye soruyorum kendime az kaldı bende bırakacam...
"Ya sev ya terk et" mantığıyla devam edin, yönetim de bulmuş sizin gibi kazları yolmaya devam etsin.Sananebrekedi yazdı:Oyun bittiyse gidin kumda oynayın hem ağlayıp hem takılmayın kafamız oldu bi dünya
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
muhalif yazdı:
- en çok bağırana tişört hediye edilmesi. !
- en çok ıslık çalana tişört. !
- en çok çığlık atana tişört. !
- en çok yükseğe zıplayana tişört. !
Bu GERÇEK mi ? Bayağı Güldüm :mrgreen:
- KasimHaktanyana
- İri Fare Avcısı

- Lonca: PaŞaHaKTaNYaNa
Sonuna kadar katılıyorum 6 yıl oyna 1 aylık oynayan adamla eş değer ol burda çok büyük bir adalet sorunu varSedaT03 yazdı:Gencler oyuncu arkadşlar bu sacma oyun için bence daha fazla vakit harcamayın derim. Yemin ederim şu oyunda adaletli bişey ben görmedim. Arkadaşın dediği gibi be o hediye paketini oraya gelenlere veriyorsandım meğer 50 tl yok ilk 500 kişi sacma. Face sayfasından tılsım verceklermiş bilmem neye sokup seciyormuş makine arkadaş bi soru sor ilk bilene ver. O makineden banane ben gördüm mü akrabana verdin yada encok akçe alana verdin. Gelelim en önemlisine oyun 4 senedir 49 seviyede bölge actınız cember 2 sendir var ve şu adam 20 günde dizdi ben 6 senede burdaki 6 senelik oyuncunun hakkı nerde 20 günlük oyuncu nerde. BİRAZ ADALET
en iyi oyun size önerim çocuklarınızla oynadığınız oyundur
Kasım Haktanyana
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...