"Bukadar büyük bir oyunun android yada iosa çıkması imkansız"PROF yazdı:batugun yazdı:İşletim sistemi desteklenmiyo,zaten bukadar büyük bir oyunun android yada ios a çıkması imkansız
ikvnin hdd'de kapladığı toplam alan 2.8gb.
androidde google playde mevcut online oyunlardan 1 - 1.5gb disk alanıyla ikvden daha zor grafiklere sahip oyunlar var.
yani ikv ekibinde androidle ilgili kapsamlı bilgi sahibi birisi olsa "imkansız"ı geç zor bile değil. bugün android dediğimiz telefon ya da tabletin özellikleri masaüstü bilgisayarlardan daha iyi. şahsen bilgisayarım amd 3000+ 2.0ghz 2gb ram 2tb hdd 512mb ekran. telefonum da note2 ve işlemci bakımından masaüstü bilgisayarımdan daha iyiişlemci tabi ki 1 numaralı etken.
asıl konuya gelirsek... tablete windows yüklendiğini biliyorum ancak kotrolle ilgili sıkıntılar oluyor galiba; mause olmadığı içinikvnin androide geçene kadar "tahmini 8 yıl veriyorum" tablete windows kurup oynamaya çalışılabilinir
google amcaya tablete windows kurmak diye sorarsanız şlak diye çıkaracaktır.!
kısmını çok yanlış anlamışsınız ben kapladığı yerden bahsetmiyorum bukada büyük bir oyunun android yada iosa uyarlanmasının imkansızlığından bahsediyorum ne bunu yapacak ekip nede para var yapılsa bile büyük bir oyun olduğu için yıllar sürer ve görüyorsunuz ps3 den pc ye emüle edilen oyunları ps3 deki zevki ve performansı veriyormu illaki sorun çıkarıyor aynı tadı vermez kısacası olmaz = imkansız istediğniz açıdan bakın çıkar yol yok, burda çıkmıcanı her türlü savunurum :=)
Walla pc den kaynaklı kasma sorunu hiç yaşamadım internet kaynaklı bayağı yaşadım ama şahsen