Tılsım-Büyü bozma (III)
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Tılsım-Büyü bozma (III)
LinkiNParkK yazdı:Tılsım hayırlı olsun..Hadi diyelim günde 6 ay oynadın ve tılsım BB (III) ürettin , çağrı (III) ve diğerlerini üretmek için 3milyon 100bin kpyi de mi kasacaksınız?Yönetimi tebrik edeceğine sende bir an önce başlasan iyi olur çünkü 1 seneyi gözden çıkarman gerekiyor umarım günde geçireceğin 8 saatin keyifli olur ikv ile kolay gelsinweissmann yazdı:çalışanla yatanın ayrıldığı noktaya geldi oyun, bu yüzden yönetimi tebrik ederim yatanlarda boş durmasın üremek için bir an önce başlasın çalışmaya
ürettiğim için sıkıntım yok kardeşim sende çalış seninde olur
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Tebrikler Hayırlı Olsun 
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
Savaşçılar zaten bitti de , şifacıların sonu da yakındır. Sınıflar arası büyük dengesizlik var.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
Üretmek para istiyo paraXxVelocitybuffxX yazdı:Süper tılsım ama üretmek birazcık Güven Özveri Tecrübe istiyor![]()
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Absolute Power
para olarak çok bi fark yok. 100M farkı var sadece. onu da üretime veriyorsun. ben aldım reçeteyi isteyene üretiyorum 100 m işçilik ile.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
valla beyler saf olmayın, herif 100 m ye üretio daha ne, 3 tane 2 , 1 tane 3 ürettirin, hatta birader sen de 3 üretime 1 üretim bedava kampanyası yaHAMMER62 yazdı:Üretim işçilik 100 M'dir. Malzeme+100 M verin BüyüBozma(III) alın.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: KaRDeŞ
Arkadaş büyücü canı kaç haberiniz var demi. Şifacı asit olsun büyücü bb atsın bozar nasılsa demi
Savaşçı defans 2-3 üretsin çifteyle keser sadece doğru yeteneklerle. Bu oyunda bir karakterde iyi olmak istiyorsan eğer tüm karakterlerin özelliklerini yeteneklerini bileceksin ki ona göre kombinasyon uygulayacaksın.
Herkese İyi Forumlar ...
Herkese İyi Forumlar ...
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
weissmann yazdı:çalışanla yatanın ayrıldığı noktaya geldi oyun, bu yüzden yönetimi tebrik ederim yatanlarda boş durmasın üremek için bir an önce başlasın çalışmaya
çalışanla yatan ayrılıyor gerçekten
bir varmış bir yokmuşum
Arkadaşım iyi güzel üretiriz velakin büyüyü bozar ama onca nakite asabımıda bozar ancaHAMMER62 yazdı:Üretim işçilik 100 M'dir. Malzeme+100 M verin BüyüBozma(III) alın.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN