TOPLU GREV YAPALIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: TOPLU GREV YAPALIM

Mesaj gönderen masivaa »

Nickelback yazdı:
masivaa yazdı:
Pasaxmrt yazdı:adamlar size zorla oyun oynatmıyolar
aynı yorumu bende yapıyorum bırak git.
OLAY O DEĞİL ANLAMADIN MI?BU İNSANLAR ASLINDA BIRAKMAK İSTEMİYORLAR İÇLERİ YANIYOR ONDAN DOLAYI GELİŞTİRİLMESİNİ İSTİYORLAR NEDEN BİRAZ DAHA YAPICI OLMAYI DENEMİYORSUN?
oyunu geliştirmeyi bırak oyunculara hakaret eder olmuş yeni yönetim küfüre yakın ağır hakarette bulundu bir üye ye bende yazdım dakikasnda konuyu silmişler..
Resim

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

:mrgreen: Toplu Grev Yapmayın Topluca Görev Yapın Gelin Kadim Keselim , Gaffar Keselim :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Christian
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Christian »

WHiTexDeWiL yazdı:
xBeLaReNGix yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:
xBeLaReNGix yazdı:Şu bırak git diyen zeki arkadaşlara sesleniyorum. Bu güne kadar verdiğim paraları iade etsinler 1 saniye beklersem adam değilim... açık...

Geri alamıyorsun anladık da peki daha fazla para kaptırıp üstüne bir de eziyet çekmenin mantığı nedir ?
Daha fazla kaptırdığımı nereden biliyorsun?

Oyunda akçe almadan , plus almadan devam edebilen varsa ne mutlu onlara..
Arz talep meselesi arkadaşım ister al ister alma gırtlağınamı bastılar? Adamlar sana secenek sunmuş illa alacaksın dememiş ha sen dersin ben daha iyi olmak istiyorum azla yetinemem sabrım yok hemen olsun e ozaman alacaksın her güzel şeyin bir bedeli var adamlar babasının hayrına oyun yapıp masraf etmiyor heralde
Onca konuşup şurada bikaç kişi gereksiz çığırtkanlık yapıyorsunuz oyundanda çıktığınız yok ya gidin ya susun oynayın yeter forumu kirlettiğiniz
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

Sananebrekedi yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:
xBeLaReNGix yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:
xBeLaReNGix yazdı:Şu bırak git diyen zeki arkadaşlara sesleniyorum. Bu güne kadar verdiğim paraları iade etsinler 1 saniye beklersem adam değilim... açık...

Geri alamıyorsun anladık da peki daha fazla para kaptırıp üstüne bir de eziyet çekmenin mantığı nedir ?
Daha fazla kaptırdığımı nereden biliyorsun?

Oyunda akçe almadan , plus almadan devam edebilen varsa ne mutlu onlara..
Arz talep meselesi arkadaşım ister al ister alma gırtlağınamı bastılar? Adamlar sana secenek sunmuş illa alacaksın dememiş ha sen dersin ben daha iyi olmak istiyorum azla yetinemem sabrım yok hemen olsun e ozaman alacaksın her güzel şeyin bir bedeli var adamlar babasının hayrına oyun yapıp masraf etmiyor heralde
Onca konuşup şurada bikaç kişi gereksiz çığırtkanlık yapıyorsunuz oyundanda çıktığınız yok ya gidin ya susun oynayın yeter forumu kirlettiğiniz
evet asa parlatmadan çt ye aldılarda biz girmedik para vermeden loncaya girebildikde biz girmedik loncaya

“Genel Etkileşim” sayfasına dön