Kadim İttifaklar ve Derin Sırlar [HollyShit]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Kadim İttifaklar ve Derin Sırlar [HollyShit]

Mesaj gönderen musallat123 »

HollyShit yazdı: Öncelikle şunu belirtelim ;

Gezgin şehir dediğimiz yer (Tangriss) büyük bir bulmaca. Kapısı var ama girişi yok, bir giriş var ama bulan yok...

Merhabalar,

Şu cümlen dikkatimi çekti de... Ben tüm bu yazılanlardan %90 ihtimalle yeni bölgeye girişin saatin arkasındaki yerden olacağı kanısına vardım.Çünkü Migratın haritasına detaylı bakarsak , centurion un odasının yanında "kapı" diye bir yazı geçmekte. Kaldıki bir yere giriş kapıdan olur haksız mıyım :) Yeni bölgeye migrattan da geçilmeyeceğine göre , oraya en çok benzeyen yapı , yani bir tek saatin altı kaldı.

Resim

"Kapı" yazısının dışında da bir şey dikkatimi çekti.Hep buz taşı buz taşı diyorsunuz. Şurdaki resmi ben tam çözemedim , acaba bir buz kristali mi, yoksa bir hançer mi ?

Resim

Şu holdeki kristallere bayağı benziyor bence...

Resim

Ayrıca buz kristalleri , kisslesin buzdan tacı vs... Bunlar hep buz üzerine değil mi ? Oyunda eğer farkettiyseniz bir yaratık ne vuruyorsa onun direncine sahiptir. Örneğin çeteci mağarasındaki yaratıklar elektirik büyüsünü kullanır(Sultanlar yıldırım vurur.) ve diğer yetenekler elektrikten daha fazla hasar verir. Kurt mağarasında da buzdan kristaller vardır. Yani buz büyüsü üzerine programlanmıştır.(Şamanlar buz vurur.) İlaveten forumda bunu buldum rakamlar kesin mi bilmiyorum , ama demek istediğim şeyi gayet iyi anlatıyor.
Notr25 yazdı: Dev Ana : Seviye : 25 HP : 354.000

Buz Direnç : 300
Ateş Direnç : 0
Asit Direnç :500
Elektirik Direnç :600
Zehir Direnç : 300

Cevriye sultan : Seviye : 34 HP : 226.000

Buz Direnç : 600
Ateş Direnç : 600
Asit Direnç :600
Elektirik Direnç :1000
Zehir Direnç : 750

Gözde : Seviye : 34 HP : 226.000

Buz Direnç : 200
Asit Direnç :200
Elektirik Direnç :900

Karakürk : Seviye : 39 HP : 560.000

Buz Direnç : 700
Ateş Direnç : 200
Elektirik Direnç :400
Zehir Direnç : 400

İfliss Seviye : 49 HP: 1.200.000

Buz Direnç : 800
Ateş Direnç :200
Asit Direnç :300
Elektirik Direnç :500
Zehir Direnç : 600
Şimdu buz=su ise suyun tersi ateştir :D Sİze tavsiyem şimdiden ateş tılsımlarını basınız, sonra fiyatlar uçmasın . İyi forumlar. :D :D
Kullanıcı avatarı
veyselbaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Mesaj gönderen veyselbaba »

musallat123 yazdı: Şimdu buz=su ise suyun tersi ateştir :D Sİze tavsiyem şimdiden ateş tılsımlarını basınız, sonra fiyatlar uçmasın . İyi forumlar. :D :D
Orası hiç belli olmaz en savunmasız oldukları elementi saldırı için kullanıyorda olabilirler.Mesela ırklara buzu hiç denemedim ama elek ve fizik gayet iyi hasar veriyor ama ırklar herhangi bir element kullanmıyorlar saldırırken.
Ayrıca migrattan girilemeyeceğine göre demişsin bu da hiç belli olmaz yeni bölge gelirse görevde ilk migrattan girmeyi denememizi isteyebilir oradan geçemeyince saatte ki kapıya yönlendirebilir bu da yeni bölge için bi kez olsun herkesi cent kesmek zorunda bırakabilir.
Benim fikrim yeni bölgenin yakın zamanda bir iki aya gelmesi uygun olur çünkü tılsımları üretebilecek oyuncular üretti vede artık eskisi kadar pahalı değil tılsım malzemeleri en azından bizim sunucuda öyle 2 ay önce 13 m den rahat satılın xeo şimdi 9 m den bile zor satılıyor 2 ay önce 8 m olan jade şimdi 5 m e çerez gibi gidiyor.
Zaten okullar açılıncada tılsım üretmek okulu olan oyuncular için zor olur bence daha fazla bekletmenin bi anlamı yok bence yönetim okursa diye yazdım 8-)
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

musallat123 yazdı:
HollyShit yazdı: Öncelikle şunu belirtelim ;

Gezgin şehir dediğimiz yer (Tangriss) büyük bir bulmaca. Kapısı var ama girişi yok, bir giriş var ama bulan yok...

Merhabalar,

Şu cümlen dikkatimi çekti de... Ben tüm bu yazılanlardan %90 ihtimalle yeni bölgeye girişin saatin arkasındaki yerden olacağı kanısına vardım.Çünkü Migratın haritasına detaylı bakarsak , centurion un odasının yanında "kapı" diye bir yazı geçmekte. Kaldıki bir yere giriş kapıdan olur haksız mıyım :) Yeni bölgeye migrattan da geçilmeyeceğine göre , oraya en çok benzeyen yapı , yani bir tek saatin altı kaldı.

Resim

"Kapı" yazısının dışında da bir şey dikkatimi çekti.Hep buz taşı buz taşı diyorsunuz. Şurdaki resmi ben tam çözemedim , acaba bir buz kristali mi, yoksa bir hançer mi ?

Resim

Şu holdeki kristallere bayağı benziyor bence...

Resim

Ayrıca buz kristalleri , kisslesin buzdan tacı vs... Bunlar hep buz üzerine değil mi ? Oyunda eğer farkettiyseniz bir yaratık ne vuruyorsa onun direncine sahiptir. Örneğin çeteci mağarasındaki yaratıklar elektirik büyüsünü kullanır(Sultanlar yıldırım vurur.) ve diğer yetenekler elektrikten daha fazla hasar verir. Kurt mağarasında da buzdan kristaller vardır. Yani buz büyüsü üzerine programlanmıştır.(Şamanlar buz vurur.) İlaveten forumda bunu buldum rakamlar kesin mi bilmiyorum , ama demek istediğim şeyi gayet iyi anlatıyor.
Notr25 yazdı: Dev Ana : Seviye : 25 HP : 354.000

Buz Direnç : 300
Ateş Direnç : 0
Asit Direnç :500
Elektirik Direnç :600

Cevriye sultan : Seviye : 34 HP : 226.000

Buz Direnç : 600
Asit Direnç :600
Elektirik Direnç :1000
Zehir Direnç : 750

Gözde : Seviye : 34 HP : 226.000

Buz Direnç : 200
Elektirik Direnç :900

Karakürk : Seviye : 39 HP : 560.000

Buz Direnç : 700
Ateş Direnç : 200
Elektirik Direnç :400
Zehir Direnç : 400

İfliss Seviye : 49 HP: 1.200.000

Buz Direnç : 800
Ateş Direnç :200
Asit Direnç :300
Elektirik Direnç :500
Zehir Direnç : 600
Şimdu buz=su ise suyun tersi ateştir :D Sİze tavsiyem şimdiden ateş tılsımlarını basınız, sonra fiyatlar uçmasın . İyi forumlar. :D :D
Merhaba,

Gezgin Şehir'in girişi yok derken aktif bir girişi yok demek istedim. Girişlerini zaten belirtmiştim konuda.

Her ırk öğrendiği büyüyle saldırı yapar. Fakat bu direncinin olduğunu veya olmadığını göstermez.

Örneğin GBM X, asit ve ateş kullanıyor. Asit rahat bir şekilde işliyor. Fakat elektrik atmıyor ama elektrik direnci cok yüksek hatta sağlığını ve kuvvetini tazelemesini sağlıyor. Bu biraz karakterin veritabanıyla alakalı.

Örneğin Karakürk, adından anlaşılacağı gibi kürklü bir hayvan soğuğa nasıl direnç gösteriyorsa o da öyle bir direnç göstermekte. Yani yeni gelecek şefin ne direnclere sahip olduğunu bilmemiz biraz zor.

Resimde gösterdiğin yakın planda da ben pek bir şey anlamadım. Ne bir hançer nede bir kristal buz.

İkisinden farklı bir şey olsa gerek.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Forumun Arzuhalci' si döktürmüş yine :)

Tebrik ederim, emeğine sağlık.

Fuara gelirsen umarım görüşme şansımız olur. :)
CHIVALROUS
Basbakmayan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Basbakmayan »

Çok güzel çalışma birkaç kez hiç sıkılmadan okudum. Aklıma takılan bir şey var. Beyaz Meran kim?
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

Bu kuklacı kim olabilir , yüzünü de göstermedi. Kuklacı Kissles olmasın.

Meranlar neysede , saklı ırkların nereden çıktığı belli değil insana benziyorlar. Belki fareadamları yarattığı gibi yaratmış olabilir saklı ırkları. Yada bütün bu işler kuklacının altından çıkıyordur meranlar,saklı ırklar,yaratıklar hep kuklacının eseridir kıyamet bile. :mrgreen: :mrgreen: Fazla uçtum.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

HeilHitler yazdı:Bu kuklacı kim olabilir , yüzünü de göstermedi. Kuklacı Kissles olmasın.

Meranlar neysede , saklı ırkların nereden çıktığı belli değil insana benziyorlar. Belki fareadamları yarattığı gibi yaratmış olabilir saklı ırkları. Yada bütün bu işler kuklacının altından çıkıyordur meranlar,saklı ırklar,yaratıklar hep kuklacının eseridir kıyamet bile. :mrgreen: :mrgreen: Fazla uçtum.

:lol: :lol: :lol: :P İlahi :)

Ben Kisless i çok seviyorum o bir Devrimci kadın hükümranlığına isyan ediyor. :o
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Basbakmayan yazdı:Çok güzel çalışma birkaç kez hiç sıkılmadan okudum. Aklıma takılan bir şey var. Beyaz Meran kim?
Beyaz Meran, Gece Takipçileri'nin cinsinden olan meranlar. Siyahi - Beyaz ayrımı gibi ayırt edilebilir.
Meranların en güçlü soyu oluyor Beyaz Meranlar.

HeilHitler yazdı:Bu kuklacı kim olabilir , yüzünü de göstermedi. Kuklacı Kissles olmasın.

Tezinizi şöyle yanıtlayabilirim ;

Kuklacı kimdir?

Kuklacı zamanında kıyameti İstanbul'dan uzaklaştırmak için çalışmalar yapan ve bu konuda bir çok adım atmış olan kişidir. Gaffar Bey gibi o da bir Kıyamet düşmanıdır.

Kuklacı neden olamaz?

Kuklacı, Fare-Adam ırkını yarattıktan sonra planlarına ara veriyor ve Meteor bölgesini geçtikten sonra Batı'ya doğru yön alıyor. Fakat Meteor'un çıkışı şu an için mevcut değil haritada. Tahmini olarak yön verebiliriz olaya ancak.

Kuklacı neden olamaz çünkü Kuklacı geçmişte iyi birisi.

Erg'i ele alalım. Erg yüksek oranda maruz kalındığında deliliğe ve mutasyona yol açan bir enerji bütünüdür.

Saklı Irk dediklerimizde Erg'e maruz kalıp mutasyona uğramış olabilir..
Tabi bunlar sadece teoridir.
Çünkü zamanında da Gaffar Bey'e Teşkilat haini demiştik ama umduğumuz gibi olmamıştı. Belkide Kuklacı'da Gaffar Bey gibi gösterilecektir.

Bunu bize zaman gösterecek. Ama bence Kuklacı oyunun son noktası olacaktır. Çünkü ondan sonra başka bir şey kalmıyor oyunda.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ahiret
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ahiret »

Görevlerdeki açıklamaları bile okumadan görevi bitirmeye çalışan, aynı şekilde bitirdikten sonraki açıklamaları da okumayan "ben" zevkle okudum yazınızı. Bundan sonra daha duyarlı olacağım eminim, çünkü merak uyandırdı. Yani tüm bölgeler, yaratıklar "öylesine" , "yeni bölge, yeni item, oyuncuların değişim ihtiyaçları karşılansın" diye geldiğini düşünürdüm. Bu kadar ipuçları barındırdığını , birbiriyle ilişkili olup aslında "oyunun hikayesinin bir bütün olduğunu" bilmiyordum. Senden bir ricam var. Oyunun hikayesiyle ilgili önceki yazılarım da var demişsin. Linklerini kopyalarsan onları da okumak isterim. Ve bir sorum var: Gaffar Bey kötü biri değil miymiş? Anlamadım bunu. Tekrardan eline sağlık.
Basbakmayan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Basbakmayan »

Tekrardan eline sağlık. Saol.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön