İkv tarihinde bir ilk ,tek şifa iflis kesimi(Desteksiz) [HD]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Phenomena

Re: İkv tarihinde bir ilk ,tek şifa iflis kesimi(Desteksiz)

Mesaj gönderen MuvaFFa »

2000 ile 2800 arası bir rakam vuruyorsun GB'ler gelmeden önce ben kesmiştim o zamanlar 1668 falan vuruyordum full yücelen değildi çoğunluk urbandı. Daha sonra şarap iksir ile falan kesmiştim. Fakat tamamen şansa dayalı kesmiştim. Fareler ve yok etme çakışmadı, bu şekilde kesmiştim hatta 64 cana kadar olan videom mevcuttur. Karakterin ismi Yeniçerixdadawa'ydı.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

SkyBlue yazdı:Amisosxpitbull (Tılsım sunucusu) Tılsımlar gelmeden epey önce kesmişti. Sanırım daha çemberlitaş bile gelmemişti. O yüzden malesef bir ilk değil.

Tebrikler yinede.
Aynen ama yinede arkadaşımızı tebrik ederim..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

fermanmemo yazdı:Enesin tebrik ederim ilk olsun olmasın önemli değil önemli olan böyle ilginç şeyleri başarmak. Ve sen bunu zaten denediğin şeylerle gösteriyorsun :)

FeRMaN
Teşekkür ederim Mehmetim :)
MuvaFFa yazdı:2000 ile 2800 arası bir rakam vuruyorsun GB'ler gelmeden önce ben kesmiştim o zamanlar 1668 falan vuruyordum full yücelen değildi çoğunluk urbandı. Daha sonra şarap iksir ile falan kesmiştim. Fakat tamamen şansa dayalı kesmiştim. Fareler ve yok etme çakışmadı, bu şekilde kesmiştim hatta 64 cana kadar olan videom mevcuttur. Karakterin ismi Yeniçerixdadawa'ydı.
Grup bölgeleri gelmeden önce ben oyunda yoktum ne yazık ki ve bazı arkadaşlarımızın dediği gibi iflisin yetenekleri farklıymış ama şunu söylemek istiyorum şuan full yücelen gitsen ve yanında iki kişi biri iksir süresini biri de direnç süresini tutsun veya herhangi bir programla tutsan yine kesemezsin full yücelenler ile çünkü seni yok edeceğim de 6 can basacak ve dirençler bitmeye yakın iken buz itemlerini takmak zorunda kalacaksın üzerindeki ck nın gitmemesi için çünkü ck gider ve ck atarsan üzerine fareler atılırsa ve hemen ardından seni yok edeceğim gelirse ck süren olur ve ölürsün yani anlıcağın 5dk ya ve 15 dk ya bir buz itemlerini takma zorunda kalacaksın ve buda şu anlama geliyor 6 canı indireceksin ve yine can basacak bu sürekli devam eder böyle 8 can indirsen bile direnç ve buz iksir süren bitmeye yakın iken itemlerini değiştirmek zorunda kalacaksın ve hasar veremeyeceksin.yani iflisin şu an ki iflis yetenekleriyle o itemlerle(full yücelen veya urban) kesmek imkansız bana göre.
ARZLODOS yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:
LinkiNParkK yazdı:
ARZLODOS yazdı:İflisin yeni yetenkleri eklendikten sonraki ilk kesim bence tebirkler ilk zamanlarda bende şifa ile kesmiştim sonra kesemedim bir zamanalrda bir şifa bir savaşcı ile çok kişinin görevini hayrına yapmıştım.

Arkdaşlar ilk degil diyor ama iflisin ilk halleri ile simdiki halleri arasındaki farkları çok yani ilk oluyor.

Ben eski yeteneklerini bilmiyorum . Çünkü 49 zamanında başladım oyuna (Enes)..Şuan 1 büyü 1 şifa ile en kolay kesim oluyor ama tek şifa daha hiç görmedim .Teşekkürler.
Bu kadar çok abartma ;) ifliss o kadar çok zor bir boss değil :D Şansın yaver gidip Fareler gibi ölün dedikten sonra lanetleme vuruşunu 15 sn sonra atarsa çok rahat bir kesim :)
Görende başımızıa iflisci kesildiler zannedecekler kesen biraz tecrube isteyen bir iş her onune gelen şifa ile kesemez anca sornadan kulaktan dolma bilgilerle atar yapanlar çoktur burda şansı yaver giderse keslir demiş.

Kadim hidrayı 1 kişi kesti desem inanmazlar 2 kişi kesti desem inanırlar. Hadi simdi kes desem yemezler.
Daha önceden 2 kişi kesmiştin derler git yiyorsa simdi kes dirençleride azaltılmış durumda kesemezler.

Cevriye sultan tek keslirken simdi tek kesemiyorsun. Şifa ile keseblirisn denemedim büyü ilede kesliyordun zamanında

Suan bile 4 büyü cevriyeye vurmadan bile keseblir tesla ile. Teknik tecrube birikimi lazım.

Ayrıca 4 ayı ilede iflis keslir hatta fareler ölsün bile diyemez bir yerlere yazabilirsiniz.(püf noktaları bilenler için)
Aynen söylediğin gibi burada atar yapan çok..İflis keserken zaten 30dk gibi bir zaman alıyor (tek şifa) ayrıca bir yerlerde mutlaka seni yok edeceğim,fareler gibi ölün,senin kudretin benimdir özelliklerini hep birlikte kullanıyor .Sen kalkıp iflisi 40 dk gibi veya 50dk gibi bir sürede kesmeye çalışırsan olacağını zannetmiyorum çünkü bu üç özelliği aralarında saniye olmadan hepsini birlikte söylüyor ve ortada söylediği şey ise senin kudretin benimdir oluyor ck açık olsa bile ölüyorsun..

Ben çok şey denemiştim bu üçünü birlikte yapacağı sırada nasıl kurtulurum diye .Sonra kendimce bir şeyler denedim ve olacağına inanmıştım iflisi kaçırmadan fareler gibi ölün menzilinin yetişmeyeceği bir yer bulmak ve bulmuştum ama nafile sonuçta seni yok edeceğim 6 can demek ki bu üçünü birlikte söylediği zamanda geri çekildiğim halde bu can basma olayı her şeyi bozuyordu canı 25 iken 60'a çıktığı zamanı hatırlıyorum ya buz direnç süresi biterdi yada direnç süresi ki zaten sürekli engel çıkıyordu önüne.Çok şey denedim anlıcağınız.

Tebrik eden diğer arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Esadullah yazdı:
SkyBlue yazdı:Amisosxpitbull (Tılsım sunucusu) Tılsımlar gelmeden epey önce kesmişti. Sanırım daha çemberlitaş bile gelmemişti. O yüzden malesef bir ilk değil.

Tebrikler yinede.
Aynen ama yinede arkadaşımızı tebrik ederim..
Teşekkür ederim Fakat bastırarak tekrar değinmek istiyorum Çemberlitaş itemleri olmadan imkansız bence :) ki çemberli taş itemi olmadan kesildiğine inanabilmem için videoyu izlemem gerekiyor.Tılsımlar olmadan önce denilse evet inanırım çünkü bende kestim ama ciddi anlamda çok zorlanmıştım sürekli 3 yeteneği birlikte kullanıyordu saniye aralığı olmadan..Ki şimdi taktığım tılsımlarda çöp tılsımlar videonun sonuna doğru göstermişim.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
halo903
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen halo903 »

Adam uğraşmış kesmiş bi kusur aramayın.
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

öncelikle tebrik ederim,çünkü şifacı karakteri söz konusu :) en sevdiğim sınıf.
son 2 ayda değişen ne gibi özellikler oldu ifliste?
haziranda oyuna eşya kasmak,maden kasmak vb konularda ara verdim.ayda 1-2 kere girip cıkıyorum.haziran öncesinde kendim dahil kesen şifalar mevcuttu.çemberlitaştan cok önesine gidersek sırf onun icin edindiğim yucelen karakürk eşyalarım ile ibni karakürk setim hala duruyor :) ne gibi değişiklikler oldugunu merak ettim.ayrıca bazı şeyleri reklam yapmak/duyurmak kişinin kendisine kalmıştır.çeşitli başarılarını ,denemelerini yapıp olumlu sonuç aldıktan sonra işte ben yaptım demeyen çok oyuncu arkadaşımız mevcut.
iyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

halo903 yazdı:Adam uğraşmış kesmiş bi kusur aramayın.
herkes böyle düşünmek mi istemiyor anlamıyorum, ya ben gerçekten abartıyorum veya gerçekten herkes kesiyorda bizim haberimiz yok ve herkes gizli kahraman :)
Sifacixhezae yazdı:öncelikle tebrik ederim,çünkü şifacı karakteri söz konusu :) en sevdiğim sınıf.
son 2 ayda değişen ne gibi özellikler oldu ifliste?
haziranda oyuna eşya kasmak,maden kasmak vb konularda ara verdim.ayda 1-2 kere girip cıkıyorum.haziran öncesinde kendim dahil kesen şifalar mevcuttu.çemberlitaştan cok önesine gidersek sırf onun icin edindiğim yucelen karakürk eşyalarım ile ibni karakürk setim hala duruyor :) ne gibi değişiklikler oldugunu merak ettim.ayrıca bazı şeyleri reklam yapmak/duyurmak kişinin kendisine kalmıştır.çeşitli başarılarını ,denemelerini yapıp olumlu sonuç aldıktan sonra işte ben yaptım demeyen çok oyuncu arkadaşımız mevcut.
iyi oyunlar.
teşekkür ederim tebrik için.Son iki ayda ifliste hiç bir değişiklik olmadı.Kendi başarılarını ben yaptım demeyen kişi yoktur emin olabilirsin ki mesela sen kesmişsin ve ben yaptım diyorsun :)
Ayrıca iflis çok önceden yetenekleri farklıymış ama ben o zamanlar yoktum oyunda ve zor kesilmiyormuş(zihin atılabildiğini duydum doğruluk derecesini bilmiyorum, söyleyen kişide tam hatırlamıyordu) ama şunu söyliyim kim ne söylerse söylesin video görmedikçe inanmam yücelen item ile kesenlere ( iflisin şu an ki haliyle ) . Çünkü gerçekten sıkıntılı , full çemberli taş ruh itemleri ile dene anlarsın ne dediğimi :)
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

iflisin önceki haline gelirsek direnci grubun direnci 1000 ise iflis hiçbir hasar vermiyordun. Üstünde ck varsa bile ona bile zarar vermiyordun.

Fareler ölsün dedğinde ck sı varsa o gidiyordun ve birde kudret çalıyordun. Hepsi bu bir savaşcı bir şifa kesebliyordun.

Simdi direnci bin olsa bile enerjini calıyor durdurma atıyor kudret çalıyor felan filan.

Çevriyedeki bir olay yapıldı cevriyeyi bir buyucu direncini 1000 ledimi cevriye hiçbir hasar veremiyordun simdi ise direnci bin olsa bile enerjin benimdir diyor senin enerjini çalıyor boylelikle direnci binlesende sana bayağı bir hasar veriyor. Sana saldırıken hasar vermezken enerjini calınca bayağı hasar alıyorsun.

Cevirye sultan teslaya hiçbir hasar veremezken simdi onada hasar veriyor.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

MuvaFFa yazdı:2000 ile 2800 arası bir rakam vuruyorsun GB'ler gelmeden önce ben kesmiştim o zamanlar 1668 falan vuruyordum full yücelen değildi çoğunluk urbandı. Daha sonra şarap iksir ile falan kesmiştim. Fakat tamamen şansa dayalı kesmiştim. Fareler ve yok etme çakışmadı, bu şekilde kesmiştim hatta 64 cana kadar olan videom mevcuttur. Karakterin ismi Yeniçerixdadawa'ydı.
LinkiNParkK yazdı:
fermanmemo yazdı:Enesin tebrik ederim ilk olsun olmasın önemli değil önemli olan böyle ilginç şeyleri başarmak. Ve sen bunu zaten denediğin şeylerle gösteriyorsun :)

FeRMaN
Teşekkür ederim Mehmetim :)
Yeniçerixdadawa yılların şifacısı :) imkansızı başarmakta onun işi .. Daha yenisin kardeş sen eski şifacıları bilmiyorsun :D yok Yücelen veya urban set ile kesmek imkansız falan..

Yeniçerixdadawa yani davut abimiz en kral şifacılarından oyunun .

Yada yorumlara baktığıma göre sana şöyle bir yorum yapayım,

En iyisi sensin kral sensin senden başkası başaramaz asla !! :mrgreen:

Grup bölgeleri gelmeden önce ben oyunda yoktum ne yazık ki ve bazı arkadaşlarımızın dediği gibi iflisin yetenekleri farklıymış ama şunu söylemek istiyorum şuan full yücelen gitsen ve yanında iki kişi biri iksir süresini biri de direnç süresini tutsun veya herhangi bir programla tutsan yine kesemezsin full yücelenler ile çünkü seni yok edeceğim de 6 can basacak ve dirençler bitmeye yakın iken buz itemlerini takmak zorunda kalacaksın üzerindeki ck nın gitmemesi için çünkü ck gider ve ck atarsan üzerine fareler atılırsa ve hemen ardından seni yok edeceğim gelirse ck süren olur ve ölürsün yani anlıcağın 5dk ya ve 15 dk ya bir buz itemlerini takma zorunda kalacaksın ve buda şu anlama geliyor 6 canı indireceksin ve yine can basacak bu sürekli devam eder böyle 8 can indirsen bile direnç ve buz iksir süren bitmeye yakın iken itemlerini değiştirmek zorunda kalacaksın ve hasar veremeyeceksin.yani iflisin şu an ki iflis yetenekleriyle o itemlerle(full yücelen veya urban) kesmek imkansız bana göre.
ARZLODOS yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:
LinkiNParkK yazdı:
ARZLODOS yazdı:İflisin yeni yetenkleri eklendikten sonraki ilk kesim bence tebirkler ilk zamanlarda bende şifa ile kesmiştim sonra kesemedim bir zamanalrda bir şifa bir savaşcı ile çok kişinin görevini hayrına yapmıştım.

Arkdaşlar ilk degil diyor ama iflisin ilk halleri ile simdiki halleri arasındaki farkları çok yani ilk oluyor.

Ben eski yeteneklerini bilmiyorum . Çünkü 49 zamanında başladım oyuna (Enes)..Şuan 1 büyü 1 şifa ile en kolay kesim oluyor ama tek şifa daha hiç görmedim .Teşekkürler.
Bu kadar çok abartma ;) ifliss o kadar çok zor bir boss değil :D Şansın yaver gidip Fareler gibi ölün dedikten sonra lanetleme vuruşunu 15 sn sonra atarsa çok rahat bir kesim :)
Görende başımızıa iflisci kesildiler zannedecekler kesen biraz tecrube isteyen bir iş her onune gelen şifa ile kesemez anca sornadan kulaktan dolma bilgilerle atar yapanlar çoktur burda şansı yaver giderse keslir demiş.

Kadim hidrayı 1 kişi kesti desem inanmazlar 2 kişi kesti desem inanırlar. Hadi simdi kes desem yemezler.
Daha önceden 2 kişi kesmiştin derler git yiyorsa simdi kes dirençleride azaltılmış durumda kesemezler.

Cevriye sultan tek keslirken simdi tek kesemiyorsun. Şifa ile keseblirisn denemedim büyü ilede kesliyordun zamanında

Suan bile 4 büyü cevriyeye vurmadan bile keseblir tesla ile. Teknik tecrube birikimi lazım.

Ayrıca 4 ayı ilede iflis keslir hatta fareler ölsün bile diyemez bir yerlere yazabilirsiniz.(püf noktaları bilenler için)
Aynen söylediğin gibi burada atar yapan çok..İflis keserken zaten 30dk gibi bir zaman alıyor (tek şifa) ayrıca bir yerlerde mutlaka seni yok edeceğim,fareler gibi ölün,senin kudretin benimdir özelliklerini hep birlikte kullanıyor .Sen kalkıp iflisi 40 dk gibi veya 50dk gibi bir sürede kesmeye çalışırsan olacağını zannetmiyorum çünkü bu üç özelliği aralarında saniye olmadan hepsini birlikte söylüyor ve ortada söylediği şey ise senin kudretin benimdir oluyor ck açık olsa bile ölüyorsun..

Ben çok şey denemiştim bu üçünü birlikte yapacağı sırada nasıl kurtulurum diye .Sonra kendimce bir şeyler denedim ve olacağına inanmıştım iflisi kaçırmadan fareler gibi ölün menzilinin yetişmeyeceği bir yer bulmak ve bulmuştum ama nafile sonuçta seni yok edeceğim 6 can demek ki bu üçünü birlikte söylediği zamanda geri çekildiğim halde bu can basma olayı her şeyi bozuyordu canı 25 iken 60'a çıktığı zamanı hatırlıyorum ya buz direnç süresi biterdi yada direnç süresi ki zaten sürekli engel çıkıyordu önüne.Çok şey denedim anlıcağınız.

Tebrik eden diğer arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Yeniçerixdadawa >> Meran Yaratıkları (25 Şub 2010 23:39)

viewtopic.php?f=59&t=10788

http://www.izlesene.com/video/ikv-sifac ... mi/1206830

Yeniçerixdadawa >> İfliss ws (06 Arl 2009 11:29)

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic. ... 550051ad92
Yorumlara bakman yeterli :) Video silinmiş uzun bir süre geçtiği için

Yeniçerixdadawa >> 2 şifa iflis pert (13 Şbt 2010)

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön