Teşekkür ederim Burak.Büyücü Kavramını tam olarak anlatmışsın.Ama şimdiki aklım olsa büyücüleri kesmek için Fevzi cevriye yerine Bilge cevriye dizerdimeceligelen12 yazdı:bu tür konulara cevap vermek istemiyorum ama bir açıklık getireyim.. (=
Herkezin dedigi gibi en iyi büyücü yoktur.. Kanaatimca şöyLe vardır ;
Full FizikseL oLrsun.. Sadece ! Büyücüye çok yüksek rakamlar vurabilrisin.. Şifacı 15 ruh açarsa.. Savascı 15 sakınma açarsa hiç bişe vuramazsın.. (= Bu konu da da Okan bi kanıttır.. SüLo kardeşimizin rekorları kırılamıycak sanırım (=
Bir de şu var ki ;
Buz büyücüsü.. (= Buz ise ağırlık olarak savascılara direnç kırma 15 / full bilge isen 4.5 den aşşagı vurmuyorsun.. Büyü buzda fiziksel gibi çok yüksek rakamlara ulaşamayız.. Fakat bu olay ayarlanırsa ki yani ;
Savascı arkadasın makinaya girer.. Buz direncini vermez.. Sende kendını ayarlayıp ( Buz+bilgi 15..Kons 15..Direnç kırma 15 ) yaparsan.. sanırım baya bi yüksek rakama ulaşılabilir krtik gelirse. (= Ki.. Serverde fazla buzcu görmüyorum ben.. Bir araLar Ottop buzcuydu sanırm.. Şuan tek buzcu Faruk[türk artser] i görüyorum oyunda.. Yok demıyorum.. Ben görmedim diyorum (= Birde ben varım ki.. Ben çok saglam değilim, full çift set dizmedim (=
Umarım anlatabilmişimdir.. Ayrıca.. Her buzcu oynayamaz..Em'Lerde Faruk'u bilrim.. Kendımı bilirm.. Övünmek gibi oLmazsa (=
İyi forumlar.
Sizce En Sağlam Büyü Kim?
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sizce En Sağlam Büyü Kim?
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
Böyle İStatisktikleri Ölüm Oyunu gibi Güzel bİr Sınamada Öğrenebiliriz ki
LAthanderin Söyleyişi Şu
Arkadaslar En Zeki ve En İyi Büyücü Byfth
(Not Şimdilik ) Demişti
Gençxqataloq
LAthanderin Söyleyişi Şu
Arkadaslar En Zeki ve En İyi Büyücü Byfth
(Not Şimdilik ) Demişti
Gençxqataloq
Hiç Çelişkisiz Sarılarınpert...
Adımızı Özentilik İçin Değil, Yaşatmak İçin Kullanıyoruz.. mewLana*
| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
Trabzonluxefsane bütün büyücülerle vs atarım hergün oyundayım pm atmanız yeterli 
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
Aynen tartışmasız Sarıalrınpert kendini kanıtlamış zaten daha ne olsun ki ...
Hiç bir büyüye eksilmemiş turnuvada hepsini yendi ki seti tam olamsa bile bu sdece setle degil kullanmayı bilmekle alakalıdır .. Ayrıca okan savaşçı sınıfındada çok başarılı kendisiyle çok ws attık ve gerçekten çok iyi ws ediyor daha onu yeenne görmedim ne büyüde ne savaşçıda. Ancak kendi söylemine göre galiba fatalxs kesmiş savaşçı oalrak zaten oda şüphesiz bir efsane sayılır şimdiden teşekkürler...
Hiç bir büyüye eksilmemiş turnuvada hepsini yendi ki seti tam olamsa bile bu sdece setle degil kullanmayı bilmekle alakalıdır .. Ayrıca okan savaşçı sınıfındada çok başarılı kendisiyle çok ws attık ve gerçekten çok iyi ws ediyor daha onu yeenne görmedim ne büyüde ne savaşçıda. Ancak kendi söylemine göre galiba fatalxs kesmiş savaşçı oalrak zaten oda şüphesiz bir efsane sayılır şimdiden teşekkürler...
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
BeN GRAND ıda Xkorhanx i de Sarılarınsulo Yu da yenıorum bı tek sarıların pertlere adma gıb ws tamadık yazdıklarınızı bıraz düşünüp yazın göZzünÜzle öremedıKlErİniZi yAzmAyIn... Darkxmagician

- yemiscikcik
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bence bekodogi en iyisi veya İSTANBULKARTALIB
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
KUKLACI:Dismotixmachine
ByYağız
KUKLACI:Dismotixmachine
ByYağız
- sokan28