GM olsaydın???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Bela World

Re: GM olsaydın???

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

Esadullah yazdı:
xBeLaReNGix yazdı:GM Değilde [DEV] Olsaydım. İlk işim Galadrim ve Zifan gibi nice yöneticilerin(!) Direk görevlerine son verirdim. Oyunun rahata kavuşmasını bir yetkili ancak böyle sağlayabilir...
Kimseyi savunmuyorum ama merak ettim, sebeb?
1-Adil olmayan yönetim.
2-Oyuncu değilde Sobee kaynaklı çalışma şekli.
3-Görevleri dışında hiç bir göreve ve olumsuzluğa el atmamak.
4-Yaptıkları basit etkinleri bile ellerine yüzlerine bulaştırmak.
5-Hiç bir şey yapmadıkları halde sosyal medyada cool takılarak oyun görevlerini şahsi amaçları ve reklamları doğrultusunda kullanmak.(Özellikle Galadrim)
6-Yarışma sonuçlarını ince elemeden karar vermek(mani yarışması detected).
7-Kendilerine sorulan soru ve önergeleri umursamadan yanıt vermemek veya açıklayıcı olmayan yanıtlar vermek.
8-Takımın dinamikliğine ve bütünlüğüne uyum sağlayamamak. (Bunu başaran Tek Game Master Ahmet Avcı'dır. Buluşmalarda ondan samimisini göremezsiniz).
9-Yarışma sonuçlarında onlara göre haketmedikleri bir tepkiyle karşılaşırsalar. Sobee'nin kuralları değiştirme hakkını kabul ettiniz demek.Kısacası kuralı böyle yaptım sanane demek... (Sanki kendileri Sobee. O Büyüklüğü ve kural değiştirmeyi kendilerinde görüyorlar)

Daha fazla saymak isterdim lakin forumdan şutlanmak istemiyorum. Bilirsiniz bugünlerde ne yazarsak şutlanma nedeni olmaya başladı...
Kullanıcı avatarı
halo903
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen halo903 »

Başta ismet olmak üzere bütün muhafız tüccar ve lodosları keserdim :D (hepsini kesmişliğim var )
Kullanıcı avatarı
Christian
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Christian »

xBeLaReNGix yazdı:
Esadullah yazdı:
xBeLaReNGix yazdı:GM Değilde [DEV] Olsaydım. İlk işim Galadrim ve Zifan gibi nice yöneticilerin(!) Direk görevlerine son verirdim. Oyunun rahata kavuşmasını bir yetkili ancak böyle sağlayabilir...
1-Adil olmayan yönetim.
5-Hiç bir şey yapmadıkları halde sosyal medyada cool takılarak oyun görevlerini şahsi amaçları ve reklamları doğrultusunda kullanmak.(Özellikle Galadrim)
7-Kendilerine sorulan soru ve önergeleri umursamadan yanıt vermemek veya açıklayıcı olmayan yanıtlar vermek.
8-Takımın dinamikliğine ve bütünlüğüne uyum sağlayamamak. (Bunu başaran Tek Game Master Ahmet Avcı'dır. Buluşmalarda ondan samimisini göremezsiniz).
9-Yarışma sonuçlarında onlara göre haketmedikleri bir tepkiyle karşılaşırsalar. Sobee'nin kuralları değiştirme hakkını kabul ettiniz demek.Kısacası kuralı böyle yaptım sanane demek... (Sanki kendileri Sobee. O Büyüklüğü ve kural değiştirmeyi kendilerinde görüyorlar)

Daha fazla saymak isterdim lakin forumdan şutlanmak istemiyorum. Bilirsiniz bugünlerde ne yazarsak şutlanma nedeni olmaya başladı...
Kazanamadığın bir yarışma sonucuyla insanları yargılayamazsın ,öyle yapıyorsan bunun adına kaba tabirle kuyruk acısı denir :mrgreen:
diğerlerininde düşünceleri önemli bence
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sananebrekedi yazdı:
xBeLaReNGix yazdı:
Esadullah yazdı:
1-Adil olmayan yönetim.

Kazanamadığın bir yarışma sonucuyla insanları yargılayamazsın ,öyle yapıyorsan bunun adına kaba tabirle kuyruk acısı denir :mrgreen:
diğerlerininde düşünceleri önemli bence
Pardon ama şunu söylemek istiyorum. O Yarışmayı kazanıp kazanmamanın benim için önemini nereden biliyorsun?

Orada 9 tane madde var ve her birinde ayrı ayrı sebepler yazıyor. O kadar maddeden bunu çıkaracak zekaya sahip olduğun için mutlu oluyor musun arada? Eminim bir yerlere geçip ağladığın oluyordur.

Ben orada yapılan etkinliklerin ne kadar düzensiz ve adaletsiz olduğundan bahsediyorum. Tekrar hatırlatırım ETKİNLİKLERİN! Mani yarışmasının değil. Onu parantez içinde sadece örnek verdim.

Ve şunada emin olabilirsin ben geçen sene mani yarışmasında birinciliği aldıktan sonrada yönetimi sıkça eleştirmiştim. Hakediyorsada tebrik ederim. Bunun kazanmakla veya kaybetmekle bir alakası yok. Kabaca bir tabirle bir tarafından bir şeyler uydurma...
ComeToTheBrain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: FreeBrain

Mesaj gönderen ComeToTheBrain »

Yarışmada tek olsaydın belki kazanma ihtimalin vardı gibi gibi belalırenk. Çünkü öyle konuşuyosun ki tüm emek veren insanları direk silip, birşeyleri irdeleyip milleti yıpratmak istiyosun. GM olsaydın seni banlardım ibreti alem için :D

Yeri gelmişken söylemek isterim fuarda da tanıştım, çokça etkinliğede katıldım.Mükemmel insanlar..
Hani derler ya iyilikten maraz doğar ;)
BirvuruştaCut >< Bıçak Sırtı Kılıç(^)
OnKatEtki >< Transförmatör Asa(^)
HeLLerim >< Mevlana Asa(^)

ɹɐʌ ʞıןşı ɹıq ǝʇsɹǝʇ nq
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ComeToTheBrain yazdı:Yarışmada tek olsaydın belki kazanma ihtimalin vardı gibi gibi belalırenk. Çünkü öyle konuşuyosun ki tüm emek veren insanları direk silip, birşeyleri irdeleyip milleti yıpratmak istiyosun. GM olsaydın seni banlardım ibreti alem için :D

Yeri gelmişken söylemek isterim fuarda da tanıştım, çokça etkinliğede katıldım.Mükemmel insanlar..
Hani derler ya iyilikten maraz doğar ;)
Değerli arkadaşım birilerinin anlaması için 50 kere mi anlatmam gerek. Bu 2 şahısla ilgili söylediklerimin mani yarışmasıyla bir ilgisi yok. (Bu yarışma bir Jüri oylamasına sunuldu. Onları suçlu tutmak gereksiz.) Bunun anlaşılması için ne yapmam gerek? Beyniniz yazılı dilekçe mi istiyor? Oraya kaç madde sebep saydım. Bunun mani yarışmasıyla ne ilgisi var Allah aşkına?

Bende buluşmada gördüm göreceğimi. Orada oyuncularla sıcak ve samimi olan 2 isim vardı. Biri Nihat Özpay, Diğeri ise Ahmet Avcı idi... Diğer arkadaşların özeline mesaj atsan bile cevap vermeyecek EGO'ya sahipler. Benim burada anlatmak istediğim bu. Oyuncu odaklı değil Sobee odaklı çalışıyorlar. Sen Galadrimin facebook hesabına baktın mı hiç arkadaşım? Adam her Allah'ın günü oyunla ilgili bir şeyler yazıyor. ''Abi sen GM Misin demeyin. Benden yardım istemeyin. Çarı çalınan bana gelmesin, Bizimde bi kazancımız yok bu işten gönüllü yapıyoruz bu işi.'' bundan bahsediyorum ben. Hayırdır arkadaşım nedir bu EGO? Müzisyen misin? Oyuncu mu? Siyasetçi mi? Nedir bu EGO? O ekipteysen mantıken amacın insanlara destek olmaktır. Diyorsan ki benim kişisel hesabımın amacı bu değil. Gelip oraya hergün oyunla ilgili bir şeyler yazmazsın. Demek istediğimi anladın mı? Adama bunu yazınca adam beni arkadaşlardan sildi. İşte ben bu saydıklarım gibi nice maddelerde yukarıda saydım. Ama senin gibi aklını kullanamayan mahluklar o saçma yarışmaya bağlıyor olayı. Neydi onun ödülü? 2500 akçe mi? gel vereyim de SUS!
ComeToTheBrain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: FreeBrain

Mesaj gönderen ComeToTheBrain »

Ben de zaten sadece ödül veya mani yarışması ile ilgili eleştiri yapmadım.
Galadrim evet facebook sayfasından bana böyle gelmeyin diyebilir. Çünkü bu yöntemin bi işe yaramadığı aşikardır. Kin güttüğünüz yetkililer yanında örnek gösterdiğiniz yetkililerde bu tip kısa paylaşımlarda bulunmuştur. Yanlış anlaşılmasın bu yaptıkları yanlış değil gerçekten doğru bir hareket.

Diyorum ki hakka geçiyorsun.

Selametle
BirvuruştaCut >< Bıçak Sırtı Kılıç(^)
OnKatEtki >< Transförmatör Asa(^)
HeLLerim >< Mevlana Asa(^)

ɹɐʌ ʞıןşı ɹıq ǝʇsɹǝʇ nq
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ComeToTheBrain yazdı:Ben de zaten sadece ödül veya mani yarışması ile ilgili eleştiri yapmadım.
Galadrim evet facebook sayfasından bana böyle gelmeyin diyebilir. Çünkü bu yöntemin bi işe yaramadığı aşikardır. Kin güttüğünüz yetkililer yanında örnek gösterdiğiniz yetkililerde bu tip kısa paylaşımlarda bulunmuştur. Yanlış anlaşılmasın bu yaptıkları yanlış değil gerçekten doğru bir hareket.

Diyorum ki hakka geçiyorsun.

Selametle
Sadece yarışmayla ilgili eleştiri yapmadın mı? Yazdıklarını da okuyamıyorsun sanırım? Git bi yukarı çık bakayım...

Bu arada facebook hesabından edilen ithamlarla ilgili şunu söyleyebilirim. Örnek gösterdiğim insanların bu dediğimi yapma miktarı bir elin parmak sayısını geçmez. Ve yaptıklarına hiç şahit olmadım açık konuşacağım... Bu yaptıkları doğru demişsin fakat ben katılmıyorum. Evet kendilerine ayırılan vakitlerde hesaplarını görevleri için kullanıyorlarsa buna hak verilebilir. Ama onun dışında bunu bir EGO veya bir reklam meselesi yapıyorlarsa buna katılmıyorum. Kısacası facebook hesabından BEN GM'yim diye bağırmanın anlamı yok.

Hakka geçmek muhabbetiyle ilgili olarak şunu söylemek istiyorum. Benim sadece bu yaz yüklediğim e-pinlerin hakkını versinler ben başka bir şey demiyorum. Bu oyuna yatırdığım paranın bi hak eden yöneticilere birde oyun müziklerini yapan değerli üstad EMRE YÜCELEN'e giden kısmı helal olsun. İşini sabote edip layığıyla yerine getirmeyenlere, benim paramla dönen oyunda görev alıp reklam yapmaya çalışanlara hakkımı helal etmiyorum.

Ayrıca konu amacından sapmaya başlamış bulunmakta. Söylemen gereken çok çok önemli şeyler varsa özelden yazarsan sevinirim... Hatta belirtmek isterim bundan sonra mesajımla ilgili yazılan yorum ve cevaplara konuyla ilgili geri gönüş yapmayacağım... İnsanlar bunları dinlemek zorunda değil. Ben sadece yönetici olursam ne yapacağımı yazdım. Olayın buralara kadar geleceğini bilseydim konu başlığınının yarısını okumadan geçerdim...
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

GM olsaydım bol bol küfür yerdim. :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
Enchanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Enchanter »

xBeLaReNGix yazdı:- Diğer arkadaşların özeline mesaj atsan bile cevap vermeyecek EGO'ya sahipler.
- Hayırdır arkadaşım nedir bu EGO? Müzisyen misin? Oyuncu mu? Nedir bu EGO?
- Ama onun dışında bunu bir EGO veya bir reklam meselesi yapıyorlarsa buna katılmıyorum.
Arkadaş EGO kelimesiyle kendini özleştirmiş gibi face sayfasına bakarsak:

EGO Music Studios'ta Albüm yapımcısı & Müzisyen

ibretlik tespit dağılabiliriz :mrgreen:
Bad Sector Teşkilat&Meran

“Genel Etkileşim” sayfasına dön