1-Adil olmayan yönetim.Esadullah yazdı:Kimseyi savunmuyorum ama merak ettim, sebeb?xBeLaReNGix yazdı:GM Değilde [DEV] Olsaydım. İlk işim Galadrim ve Zifan gibi nice yöneticilerin(!) Direk görevlerine son verirdim. Oyunun rahata kavuşmasını bir yetkili ancak böyle sağlayabilir...
2-Oyuncu değilde Sobee kaynaklı çalışma şekli.
3-Görevleri dışında hiç bir göreve ve olumsuzluğa el atmamak.
4-Yaptıkları basit etkinleri bile ellerine yüzlerine bulaştırmak.
5-Hiç bir şey yapmadıkları halde sosyal medyada cool takılarak oyun görevlerini şahsi amaçları ve reklamları doğrultusunda kullanmak.(Özellikle Galadrim)
6-Yarışma sonuçlarını ince elemeden karar vermek(mani yarışması detected).
7-Kendilerine sorulan soru ve önergeleri umursamadan yanıt vermemek veya açıklayıcı olmayan yanıtlar vermek.
8-Takımın dinamikliğine ve bütünlüğüne uyum sağlayamamak. (Bunu başaran Tek Game Master Ahmet Avcı'dır. Buluşmalarda ondan samimisini göremezsiniz).
9-Yarışma sonuçlarında onlara göre haketmedikleri bir tepkiyle karşılaşırsalar. Sobee'nin kuralları değiştirme hakkını kabul ettiniz demek.Kısacası kuralı böyle yaptım sanane demek... (Sanki kendileri Sobee. O Büyüklüğü ve kural değiştirmeyi kendilerinde görüyorlar)
Daha fazla saymak isterdim lakin forumdan şutlanmak istemiyorum. Bilirsiniz bugünlerde ne yazarsak şutlanma nedeni olmaya başladı...