CommunistLyder yazdı:3) Eskiden BETA Zamanında Taşkanat ve Tepegöz Görevleri Olduğunu Bu Yaratıkların Eminönü Bölgesinde Dağınık Şekilde Bulunduğunu, Amplifikatör Elması ve Taş Kanat Derilerini İlk Toplayan Kişilerin İsimlerinin Eski(Savaşçı),Olgunn(Büyücü),Nexus(Büyücü),TncyEkoClgnUyksz(Şifacı) Olduğunu ve İtemlere Onların İsimlerinin Verildiğini ;
betada değil 29un hemen hemen son zamanlarındaydı. NEXXUS teşkilat oyuncusudur ve 2bin taşkanat derisini 2 gün gibi bir sürede toplayıp görevi tamamlamıştır. taşkanat da 29lvl charla nasıl kesilir siz düşünün en az 3 4 kişi o zamanlar torba da gruptaki herkese gözüküyor ilk kim giderse o alıyordu bu açıdan da nexxus baya sevilen bir insan olduğunu belli ediyor diğer grup üyeleri görevi onun yapmasına razı olup sadece eğlencesine bakıyordu kimse ben toplayım benim de olsun diye açlık yapmıyordu
6) Oyunda Kimsenin Kılıç(Mareşal) Rütbesi Olmadığını, İlk Yıldız Rütbesinin StoneBuLL'a Ait olduğunu ;
benim bildiğim ilk teşkilatta PUMA 'dır.
12) Oyunun 39 seviyesinde karşı taraftan birine vurup o kişi f4 ile çıktığında karizması gitmediğini; (bunu ilk kikimokoxtwo denemişdi).
f4 çektiğinde değil de oyun açıkken farklı pcden ya da farklı oturumdan aynı hesaba giriş yapıldığında char oyundan düşüyor karşı tarafa kp geliyor ve karizma gitmiyordu. kim keşfetti bilmiyorum ama teşkilatta harbifenerli ve justplay 'den öğrenip baya bi ekmek yemiştik
14) Üstünüz ful Alman kütüğünüz itemsiz ve eskimesi 0 iken Philetheosa rahatlıkla kritik 11 bin vurabılıldiğinizi
efsunsuz kütükle değil (eskime sıfır da değil) eski kütük+full almanla rekor 13bin küsürdü teşkilatta MAYY isimli yönetici (dev yada gm değil) vurmuştur. şahsen full max 2 3 parça eski item gerisi alman max 2100 falan oluyordu yılanlarda ve kemikkafalarda 11bin 10bin hergün gördüğüm rakamlardır. kendi rekorum da 11516 yine yılanlarda vurmuştum. vsde ise ünlü şifacı (teşkilatta) kendinemüslüman 'ın savaşçısı helmet 'e 6500 civarı vurmuştum napıyorsun lan diye kaçmıştı inek almanların zevki başkaydı.
ben de oğlu için yaptı diye biliyorum, bazıları yönetim tarafından rütbe verildiğini söylüyor ama o kadar detayını bilmiyorum.
Halit Girmenç'i tekrar anıyorum. Allah rahmet eylesin.