Bilinmeyenler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bilinmeyenler

Mesaj gönderen PROF »

CommunistLyder yazdı:3) Eskiden BETA Zamanında Taşkanat ve Tepegöz Görevleri Olduğunu Bu Yaratıkların Eminönü Bölgesinde Dağınık Şekilde Bulunduğunu, Amplifikatör Elması ve Taş Kanat Derilerini İlk Toplayan Kişilerin İsimlerinin Eski(Savaşçı),Olgunn(Büyücü),Nexus(Büyücü),TncyEkoClgnUyksz(Şifacı) Olduğunu ve İtemlere Onların İsimlerinin Verildiğini ;

betada değil 29un hemen hemen son zamanlarındaydı. NEXXUS teşkilat oyuncusudur ve 2bin taşkanat derisini 2 gün gibi bir sürede toplayıp görevi tamamlamıştır. taşkanat da 29lvl charla nasıl kesilir siz düşünün en az 3 4 kişi :) o zamanlar torba da gruptaki herkese gözüküyor ilk kim giderse o alıyordu :) bu açıdan da nexxus baya sevilen bir insan olduğunu belli ediyor diğer grup üyeleri görevi onun yapmasına razı olup sadece eğlencesine bakıyordu :) kimse ben toplayım benim de olsun diye açlık yapmıyordu :D

6) Oyunda Kimsenin Kılıç(Mareşal) Rütbesi Olmadığını, İlk Yıldız Rütbesinin StoneBuLL'a Ait olduğunu ;

benim bildiğim ilk teşkilatta PUMA 'dır.

12) Oyunun 39 seviyesinde karşı taraftan birine vurup o kişi f4 ile çıktığında karizması gitmediğini; (bunu ilk kikimokoxtwo denemişdi).

f4 çektiğinde değil de oyun açıkken farklı pcden ya da farklı oturumdan aynı hesaba giriş yapıldığında char oyundan düşüyor karşı tarafa kp geliyor ve karizma gitmiyordu. kim keşfetti bilmiyorum ama teşkilatta harbifenerli ve justplay 'den öğrenip baya bi ekmek yemiştik :D

14) Üstünüz ful Alman kütüğünüz itemsiz ve eskimesi 0 iken Philetheosa rahatlıkla kritik 11 bin vurabılıldiğinizi

efsunsuz kütükle değil (eskime sıfır da değil) eski kütük+full almanla rekor 13bin küsürdü teşkilatta MAYY isimli yönetici (dev yada gm değil) vurmuştur. şahsen full max 2 3 parça eski item gerisi alman max 2100 falan oluyordu yılanlarda ve kemikkafalarda 11bin 10bin hergün gördüğüm rakamlardır. kendi rekorum da 11516 yine yılanlarda vurmuştum. vsde ise ünlü şifacı (teşkilatta) kendinemüslüman 'ın savaşçısı helmet 'e 6500 civarı vurmuştum napıyorsun lan diye kaçmıştı inek :D almanların zevki başkaydı.
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

ve şu an oyunda hala bilinmeyenler var :D
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rotary »

6) Oyunda Kimsenin Kılıç(Mareşal) Rütbesi Olmadığını, İlk Yıldız Rütbesinin StoneBuLL'a Ait olduğunu ;

Doğrudur. Oğlu için yaptığı söyleniyordu sanırsam kulaktan dolma :) Adı Puma 'ydı.
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

iyi güzel
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

Açıklamalar için teşekkürler...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

Rotary yazdı:

Doğrudur. Oğlu için yaptığı söyleniyordu sanırsam kulaktan dolma :) Adı Puma 'ydı.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic. ... 72&start=0

ben de oğlu için yaptı diye biliyorum, bazıları yönetim tarafından rütbe verildiğini söylüyor ama o kadar detayını bilmiyorum.
Halit Girmenç'i tekrar anıyorum. Allah rahmet eylesin.
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rotary »

Allah rahmet eylesin. Ölüm, hele ki evlat acısı. Allah kimseyi böyle bir durumla sınamasın.

Yönetimle alakası olmadığını biliyorum. Yönetim sadece vefat eden kardeşimizin ismini bir efsuna vererek anılmasını ve unutulmamasını sağlamıştır.
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Sanırım sakınma tüm gurubu etkliliyordu kanatma bozulmuyordu ve oyunun favori yeteneğiydi savaşçılarda mutlak 15 di

Tepegözler korkulu rüyadı :) Vahşiler eziyetti Bonolar vardı phili kesmek olaydı bunlar çokda eski değil ama insan özlüyor :)
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv

“Genel Etkileşim” sayfasına dön