MARAŞAL RÜTBESİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: MARAŞAL RÜTBESİ

Mesaj gönderen musallat123 »

ARZLODOS yazdı:Mareşal carlar için 2 sene önce bir çalışma vardın gibime geliyor sonradan rafa kaldırıldı herhalde bir yerde kılınç rütbeli çarlar için çok güzel şeyler düşünülüyor diye bir yazılarında okudugumu hatırlıyorum naylon kp ye kzıanlar var ama bu herkese açık oldugundan bununda ne kadar zor sartlarda yapıldıgından haberleri yok yiyorsa sen yap demedende geçilemiyor.

Naylon kp için zorlaştırma çalışmaları vardın galiba onlarda askıya alındı herhalde mantıklı engelleme ve güvenlik için bu sistem sayesinde kp ile alınacak yeni eşyaların önünü açacak bir yol olabilir 4 rakamdan oluşan bir güvenlik sayısı ile girmenin kimseyi raahtsız edecegini zannetmiyorum.
Ooyuna girerken konulacak küçük bir çalışma ile Klan parasının değerinin simdiki durumundan kat kat artacagı aşikardır Topkapıdaki Lonca gözlüklerindeki fiyatlara bakılarak soylediğimden ileride boyle bir uygulamya geçileceğini ön görüyorum.
Resim
Evet , aslında güzel bir yöntem olabilirdi . Fakat hatırlarsanız eskiden mynet üyeliği vardı . Orada şifreyi üç kere hatalı girince 4 haneli bir güvenlik kodu istiyordu.(Gerçi şimdi Mynet'e baktım, bu uygulama kaldırılmış.) Benim gözlemlediğim kadarıyla şifreyi üç defa hatalı girseler bile kp kasmaya devam ediyorlardı.Demek istediğim gerçekten kp kasmak isteyen ne olursa olsun kasar. Bu tür önlemler ile önüne geçmek zor. Ancak çeşitli yaptırımlar uygulanırsa bunun önüne geçilebilir.

Resim
ESKİ MYNET GİRİŞİ
Kullanıcı avatarı
NoSuffer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen NoSuffer »

muhammet1361 yazdı:geçenlerde yanımda *** mavi bir arkadaş vardı bende mareşal çardaydım ve tam çıkacağız adamın teki dediki vurayımda öyle çıkın bizde tamam dedik neyse arkadaşa burdu sıra bana geldi dediği laf şu " SEN TEK ÇİZGİSİN BOŞ VER SENDEN KP GELMEZ KARİZMAN GİTMESİN "
o an çok üzüldüm tek çizgi ile karıştılmam bu bir değil iki değil :x
:(
Resim

TRibexRhaZaK RoMaNBeLLıc Nosuffer Noremorse
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

Abi ne bu naylon kp valla bilmediimden soruyorum :?:
Kullanıcı avatarı
Timeofdeath
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Timeofdeath »

Zenginin rütbesi züürdün çenesini yorarmış :)
Kullanıcı avatarı
OrdeaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen OrdeaL »

muhammet1361 yazdı:geçenlerde yanımda *** mavi bir arkadaş vardı bende mareşal çardaydım ve tam çıkacağız adamın teki dediki vurayımda öyle çıkın bizde tamam dedik neyse arkadaşa burdu sıra bana geldi dediği laf şu " SEN TEK ÇİZGİSİN BOŞ VER SENDEN KP GELMEZ KARİZMAN GİTMESİN "
Kahkaha attım bildiğin :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

Klan parası konusunda en başta hata yapıldı.Klan parası kasmak için farklı bir bölge olup,oyuncular oraya girdiğinde savaştığında klan parası kasmaları daha mantıklıydı.Hem daha fazla oyuncu bir bölge de olduğundan daha rahat kp kasılırdı.
Diğer bölgelerde savaş olsa bile kp gelmemeliydi.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

Naylon sisteminin önüne geçmek gayet kolay olur aslında, Dakikada 3'den fazla gir çık yapılırsa 5 dakika giriş bloklanabilir.

Aynı keza, bir IP üzerinden dakikada 3 hesaptan fazla hesaba gir-çık işlemi yapılırsa 5 dakika giriş bloklanabilir.

Söz konusu sistemler çok kompleks yazılımlar değil, ekip gayet rahat bir şekilde yapabilir. [[ Şartlar gözden geçirilebilir. ]]
:arrow:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen muhammet1361 »

XxXszrXxX yazdı:Naylon sisteminin önüne geçmek gayet kolay olur aslında, Dakikada 3'den fazla gir çık yapılırsa 5 dakika giriş bloklanabilir.

Aynı keza, bir IP üzerinden dakikada 3 hesaptan fazla hesaba gir-çık işlemi yapılırsa 5 dakika giriş bloklanabilir.

Söz konusu sistemler çok kompleks yazılımlar değil, ekip gayet rahat bir şekilde yapabilir. [[ Şartlar gözden geçirilebilir. ]]
:arrow:
seni ...... bide lonca arkadaşımsın vururum seni :)
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Bir tane oyunda bir kişiyi kesip ondan kp tarzı bir şey kazanınca 1 saat içinde aynı oyuncuyu kesersen herhangi bir şey kazanamıyorsun.
Tabi bu suistimal edilebilir bizim oyunda.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen muhammet1361 »

OrdeaL yazdı:
Kahkaha attım bildiğin :lol: :lol:
komik mi he söyle komik mi bu benim için ne acı bi durum sen kas kas adam seni tek çizgi mavi sansın vay arkadaş :(
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön