xDSuRReNDeR yazdı:Bence oyuna bir emanetci koysunlar.
Alışveriş başına örs parası niteliğinde para ödeyelim :lol:
güncell
xDSuRReNDeR yazdı:Bence oyuna bir emanetci koysunlar.
SaDRaZaM yazdı:Merhaba
Öncelikle benım kım olduğumu somussunuz herhangi biriyim yetkili de deilim ama siz forum takip etmiş ve ya forum kullanmayı bilen insanlar olmadığınız için konunun kılıtlenceğini hesap etmeniz gerekli defalarca aynı konu acıldı ve kılıtlendı birde güncewl yazıyorsunuz konu kılıt
iyi forumlar
SuRReNDeR yazdı:Bence oyuna bir emanetci koysunlar.
arkadaşaım konuyu ıyı okumuyosun herhalde her karakter ıcın 2 sayfa dıyorumxXeRsInXx yazdı:Şimdide kasalara sardınız şaheserlerle ilgili yakınıyordunuz şaheserler değişti herkes ayaklandı şimdi yapımcılar yine bir değişiklik yapar tekrar ayaklanırsınız.
Gelelim konunuzun ana düşüncesine şu andan sonra hiç bir hesabın bankası ortak olamaz. Neden sorusunun cevabında kasalarınız 2 bölüm toplamda 4 hesabınız var ve bilirsiniz ki kasalarımız neredeyse doluluk limitini zorluyor. Bu gün güncelleme gelse kasalarınız birleşti tek bir kasanız var. Diğer 3 kasamızdaki itemler materyallere ne oldu ?. Ben söyleyim yalan oldu. Bildirsinler önceden bankalarımız boşaltalım ona göre yapsınlar diyeceksenizde benim bir sürü askerde ve oyuna ara vermiş arkadaşım var. Ha diyince oyuna giremezler anlayacağınız. Bu şekilde başladıysa bu şekilde devam etmek zorunda oyun. Alternatif fikir olarak bildirdiğim Destek/Öneri yaparak gönderdiğim bir önerim vardı paylaşayım bu fikir üzerinden gidebilirsiniz. GB-Emanet sandık yada emanetçi bir çocuk olacak bir npc tasarlanabilir. Banka çevresinde olacak bu karekter 6 slotluk bir aktarım kapasitesine sahip. Sadece o üyelikteki karekterlerin o çantadakileri görüp alabilecekleri karekterler arasında Şaheser gibi aktarımların rahatlıkla yapılabileceği (Hesaptan çıkarmadan tabiki) bir mantık düşünebiliriz.
Liderxbuyucux yazdı:arkadaşaım konuyu ıyı okumuyosun herhalde her karakter ıcın 2 sayfa dıyorumxXeRsInXx yazdı:Şimdide kasalara sardınız şaheserlerle ilgili yakınıyordunuz şaheserler değişti herkes ayaklandı şimdi yapımcılar yine bir değişiklik yapar tekrar ayaklanırsınız.
Gelelim konunuzun ana düşüncesine şu andan sonra hiç bir hesabın bankası ortak olamaz. Neden sorusunun cevabında kasalarınız 2 bölüm toplamda 4 hesabınız var ve bilirsiniz ki kasalarımız neredeyse doluluk limitini zorluyor. Bu gün güncelleme gelse kasalarınız birleşti tek bir kasanız var. Diğer 3 kasamızdaki itemler materyallere ne oldu ?. Ben söyleyim yalan oldu. Bildirsinler önceden bankalarımız boşaltalım ona göre yapsınlar diyeceksenizde benim bir sürü askerde ve oyuna ara vermiş arkadaşım var. Ha diyince oyuna giremezler anlayacağınız. Bu şekilde başladıysa bu şekilde devam etmek zorunda oyun. Alternatif fikir olarak bildirdiğim Destek/Öneri yaparak gönderdiğim bir önerim vardı paylaşayım bu fikir üzerinden gidebilirsiniz. GB-Emanet sandık yada emanetçi bir çocuk olacak bir npc tasarlanabilir. Banka çevresinde olacak bu karekter 6 slotluk bir aktarım kapasitesine sahip. Sadece o üyelikteki karekterlerin o çantadakileri görüp alabilecekleri karekterler arasında Şaheser gibi aktarımların rahatlıkla yapılabileceği (Hesaptan çıkarmadan tabiki) bir mantık düşünebiliriz.![]()
konuyu okuyup sonra yorum yapın lutfen
ayrıca bu oyun boyle devm etck dıyosun oyunun bası naslıdı sımdıkı halı nasıl once yazdıgına onem ver en bsta zeka ya bıle puan verılıodu![]()
arkadaşlar lutfen oyunu ıyı bılmeden yorum yazmayın yaw :!:
guncell
xXeRsInXx yazdı:Liderxbuyucux yazdı:xXeRsInXx yazdı:Şimdide kasalara sardınız şaheserlerle ilgili yakınıyordunuz şaheserler değişti herkes ayaklandı şimdi yapımcılar yine bir değişiklik yapar tekrar ayaklanırsınız.
Gelelim konunuzun ana düşüncesine şu andan sonra hiç bir hesabın bankası ortak olamaz. Neden sorusunun cevabında kasalarınız 2 bölüm toplamda 4 hesabınız var ve bilirsiniz ki kasalarımız neredeyse doluluk limitini zorluyor. Bu gün güncelleme gelse kasalarınız birleşti tek bir kasanız var. Diğer 3 kasamızdaki itemler materyallere ne oldu ?. Ben söyleyim yalan oldu. Bildirsinler önceden bankalarımız boşaltalım ona göre yapsınlar diyeceksenizde benim bir sürü askerde ve oyuna ara vermiş arkadaşım var. Ha diyince oyuna giremezler anlayacağınız. Bu şekilde başladıysa bu şekilde devam etmek zorunda oyun. Alternatif fikir olarak bildirdiğim Destek/Öneri yaparak gönderdiğim bir önerim vardı paylaşayım bu fikir üzerinden gidebilirsiniz. GB-Emanet sandık yada emanetçi bir çocuk olacak bir npc tasarlanabilir. Banka çevresinde olacak bu karekter 6 slotluk bir aktarım kapasitesine sahip. Sadece o üyelikteki karekterlerin o çantadakileri görüp alabilecekleri karekterler arasında Şaheser gibi aktarımların rahatlıkla yapılabileceği (Hesaptan çıkarmadan tabiki) bir mantık düşünebiliriz.
ayrıca bu oyun boyle devm etck dıyosun oyunun bası naslıdı sımdıkı halı nasıl once yazdıgına onem ver en bsta zeka ya bıle puan verılıodu![]()
guncell
Bence sen ne yazdığını bilmiyorsun. Her karakterinin ortak bankası olursa oyuncuların diğer charlarında kullandıkları bankaları kaybolacaktır. Oyunu senden daha iyi biliyorum. Zekaya puan veriliyordu. Ama veremeyenlerde varmış anlaşılan.
Liderxbuyucux yazdı:xXeRsInXx yazdı:Liderxbuyucux yazdı:xXeRsInXx yazdı:Şimdide kasalara sardınız şaheserlerle ilgili yakınıyordunuz şaheserler değişti herkes ayaklandı şimdi yapımcılar yine bir değişiklik yapar tekrar ayaklanırsınız.
guncell
Bence sen ne yazdığını bilmiyorsun. Her karakterinin ortak bankası olursa oyuncuların diğer charlarında kullandıkları bankaları kaybolacaktır. Oyunu senden daha iyi biliyorum. Zekaya puan veriliyordu. Ama veremeyenlerde varmış anlaşılan.
allahım ya arkadaş sn hala demek ıstedıgımı anlamıyosun ayrıcak onusmana dıkkat et ukla tavırla yaklaşma orda oynun bıle ornek vrdım !KNIGHT! BILIONMU BU OYUNU DA KONUSUON O YUNDA NASIL DIER KARAKTERLERIN KASASI KAYBOLMUYOSA BUNADA KAYBOLMZ ADAM GECMIS KRSIMA BILMISLIK TASLIO :evil: