Defansif 2(III) tılsımı ile ve tabiki tank olacaksın ve üzerini max hasar giyeceksin 4 bin 5 bin vurulur sanırım çifteyle.Gulyabani yazdı:Bir de şu çifte ile büyücüyü 3 vuruşta öldürmenin mantığı nedir çözemedim
Tılsım sistemi yine savaşçıyı geri plana itti?
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Tılsım sistemi yine savaşçıyı geri plana itti?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
muhammet1361 yazdı:Defansif Dövüşme 2 (III) Defansif dövüşmede savaşçının hasarını %100 arttırır.
bu ofansif tılsımımı yoksa defansif tılsımımı isminden defansif anlıyorum ama konuşmalarda sanki başka mevzu dönüyor açıklayabilcek varmı ?
??
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Kuklacıdan örnek vereyim 5 ofans 1 şifa arz ct önünde resmen terör estiriyor çünkü ofans savaşçıları kesecek ofans savaşçılar yok hepsi tank ve büyülerın alayı yeri öpüyor zaten
...
arkadaşım geri planda kalan sınıf diye bi şey yok doğru zamanda doğru hamleyi yapmakta olay geriside tılsımların işi
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Kesinlikle katılmıyorum hatta Savaşçılar bu tılsım sistemiyle birlikte 39 levellerdeki üstünlüğünü yeniden rakiplerine tattırmaya başlıycak gibime geliyor aslında kesinlikle öyle sadece biraz para,sabır ve tılsım açıklamalarındaki küçük kelime oyunlarına dikkat edilmesi yeterli iyi forumlar
Karaköy
Ultron
Megatron
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Lotus
Refresh yazdı:Defansif 2(III) tılsımı ile ve tabiki tank olacaksın ve üzerini max hasar giyeceksin 4 bin 5 bin vurulur sanırım çifteyle.Gulyabani yazdı:Bir de şu çifte ile büyücüyü 3 vuruşta öldürmenin mantığı nedir çözemedim
o tılsımı tankken mi giymek daha iyi
Defansif modun açık olması gerekiyor.muhammet1361 yazdı:Refresh yazdı:Defansif 2(III) tılsımı ile ve tabiki tank olacaksın ve üzerini max hasar giyeceksin 4 bin 5 bin vurulur sanırım çifteyle.Gulyabani yazdı:Bir de şu çifte ile büyücüyü 3 vuruşta öldürmenin mantığı nedir çözemedim
o tılsımı tankken mi giymek daha iyi
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Çemberlitaş önü zaten genellikle afk, bölgeye girmek için grup bekliyor. 5 büyü de dağıtabilir orayı hatta tankları da keserler rahat bir şekilde.55ivedik55 yazdı:Kuklacıdan örnek vereyim 5 ofans 1 şifa arz ct önünde resmen terör estiriyor çünkü ofans savaşçıları kesecek ofans savaşçılar yok hepsi tank ve büyülerın alayı yeri öpüyor zaten
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
-
- Salgın Koruyucusu
Tılsım sisteminin savaşçıyı geri plana ittiği konusunda hemfikir değilim . Çünkü savaşçı için çok güzel kombine edilmiş farklı tılsımlar mevcut bunlardan en iyiside dikkat dağıtma (III) tılsımı hem şifacı hem büyüyü çok raaht bir şekilde maratonlar ile birlikte yakalayarak + ofanns (III) tılsımı ilede çok raaht kesebilirsiniz. Bunun yanında da hem konu açısından hem de üretmiş olduğum tılsımları paylaşmak istedim 

en kısa zamanda da saldırı 3 ü basmayı planlyorum .)

en kısa zamanda da saldırı 3 ü basmayı planlyorum .)
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Endless Dream
Benim büyücüm hiç olmadı :mrgreen:Gulyabani yazdı:Kimi beni terslemiş kimi haklı bulmuş, kimi farklı fikirler sunmuş.
Herkese teşekkürler.
Tek söyleyebileceğim şu ki Büyücü ve Şifacı sınıfına ait karakter sayısı hızla artıyor. Bütün sunucular için geçerli. Savaşçı karakter sayısı azalıyor, olan savaşçılarda genelde önceden büyücü karakteri olanların açtığı karakterler. Kendimden biliyorum, büyücüm olmasa savaşçıma nasıl 5244 hasarı fulleyecektim :mrgreen:
Bana inanmıyorsanız şöyle bir çevrenizdeki karakterlerin sınıflarına dikkat edin.