Konuyu Açan Arkadaş Bazı yerlerde Saçmalamış Olsanda Bazı yerlerdede haklısın ..
Bizım Oyuncu kitlemız yarım akıllı dostum Onlar benım işim Olsun ben dıgerlerıne karısmam yanı Bana dokunmayan yılan yaşasın der gıbı sen ıstedıgın kadar Kıcınıda yırtsan Aynı Kamıl arkadasım Aynıdır..
Ama Ben herzaman Sızlerı desteklıyorum Suan kı Hem oyunda hemde forumda yarım akıllı yönetım var kendını Oyunu Yönetıcısı Sanarak karşı tarafı banlamak tehdıdı ıle Söz dalasına gırıyor.. Pekı Gercek hayattta Bunu yapabılırmı Allaha emanet ..
Onun ıcın Sonuna kadar senını desteklıyorum dostum..
Oyuna Devrim Yapalım
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: Oyuna Devrim Yapalım
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Saol dostum ancak hangi yerlerde saçmaladığımı gerçekten merak ettim lütfen biraz daha açık olabilir misin?samedsedir06 yazdı:Konuyu Açan Arkadaş Bazı yerlerde Saçmalamış Olsanda Bazı yerlerdede haklısın ..
Bizım Oyuncu kitlemız yarım akıllı dostum Onlar benım işim Olsun ben dıgerlerıne karısmam yanı Bana dokunmayan yılan yaşasın der gıbı sen ıstedıgın kadar Kıcınıda yırtsan Aynı Kamıl arkadasım Aynıdır..
Ama Ben herzaman Sızlerı desteklıyorum Suan kı Hem oyunda hemde forumda yarım akıllı yönetım var kendını Oyunu Yönetıcısı Sanarak karşı tarafı banlamak tehdıdı ıle Söz dalasına gırıyor.. Pekı Gercek hayattta Bunu yapabılırmı Allaha emanet ..
Onun ıcın Sonuna kadar senını desteklıyorum dostum..
Kahrolsun amerikan emperyalizmi, yaşasın tam bağımsız İKV.
Tek yol devrim.
Tek yol devrim.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Vurun garda$lar vurun
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
Bilader cevap vermeyeyim diyorum ama konuda bizim yorumlarımıza post diyorsun burada sürekli yok konu güncel falan yazıyorsun. Düşüncesi olan olursa zaten konu başlığının altına yazar. Kendin post kasıyorsun.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
Konuyu güncel tutmak yazıyorum yoksa post kasmak gibi saçma sapan bir amacım yok.WHiTexDeWiL yazdı:Bilader cevap vermeyeyim diyorum ama konuda bizim yorumlarımıza post diyorsun burada sürekli yok konu güncel falan yazıyorsun. Düşüncesi olan olursa zaten konu başlığının altına yazar. Kendin post kasıyorsun.
Keyifli forumlar.
Sanada iyi forumlar.
En son IKVGamer tarafından 09 Tem 2013 22:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Konu Güncelir(Post ve Flood amacım yok konu önemli ve onu güncel tutmak istiyorum)