Gözlerime inanamadım...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Serhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gözlerime inanamadım...

Mesaj gönderen Serhan »

physX yazdı:
Nocomment yazdı:Merhabalar
Bu fotoyu çeken ! arkadaşı mahkemeye verdim , Avukatım işlemlere başladı

'' Söz konusu oyun içi fotoğrafta Müvekkilimin yüzü yada badem bıyıkları görünmemektedir, yerde yatanın bay yada bayan olduğu dahi tartışmaya açıktır , yerde yatan şahsın tükenmiş enerji butonu kudret butonu görünmemektedir , müvekkilimin sadece ismi fotoşok programı ile fotoya eklenip kendisi ölü gibi gösterilmiştir.

Maddi ve manevi haklarımız saklı kalmak koşulu ile ; Müvekkilimin karizmasını çizdirmeye çalışan, İKV dünyasında itibarsızlaştırmaya yönelik davranışa teşebbüs eden ve fotoyu çeken ve üzerinde oynama yapan arkadaşın tesbit edilip, Kamçatka yarım adasına sürülüp 6 ay boyunca 4 yavru kunduzu besleme cezasını çarptırılmasını ;

Müvekkilim Ölü değil sağdır, daha bu sabah ankara simit fırının önünde görüntülenmiştir. Kendisini bu güne kadar bilek güreşinde yenen dahi olmamışken yer ile yeksan halinin tahayyül dahi edemiyorum.
Arz ederim . Av. Ruknettin Havayakarşı''

:)
Bu kişi adamın ham maddesidir.
ADAMIN DİBİDİR DİBİİ :D
Csett [(^)Ashab-ı Kehf]

XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Yorukefe yazdı:Nocomment, sevgilisi Semiha Hanım kendisini terk edince kesik çifteyle kafasına sıkarak intihar etti. :D
:D
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

no comment ;)
Nothing
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Mesaj gönderen ReHaBeT »

Bu konudan ufak bir hatırlatma;

N.Atçı: ArdaAnt ile başlamıştım, bankada 1-2 kişi küfür etmişti, anarşist ruhum devreye girmiş ve küfrü protesto etmek için önce kavga ettim oyuncular ile sonra hesabı sildim, sandım ki 3-5 gün sonra birileri beni arayıp ‘’sensiz olmuyor geri dön‘’ diyecek. =)) Baktım Nasrettin hocanın fil meselesi gibi ortada kaldım, bu sefer BayAnt hesabını açıp oyuna yeniden başladım. Meran açılınca Kısa bir süre orada da oynadım. Eminönü sunucusunun en azılı tüccarı idim, bankada bekler nerdeyse oyunun %50 ticaretini ben yönlendirirdim. Meteor bölgesi açılmadan önce 2 kasa madenin yanı sıra 22 Milyon paramız vardı ortağımla, saf krom fiyatları iyice düşmüştü 250 - 300 Liradan tüm parayı saf kroma yatırdım ve battım .=)) Yönetime girince tüm eşya ve paralarımı bir loncaya bağışladım.

Resim
sehmuzo92
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: KİNG

Mesaj gönderen sehmuzo92 »

............
sehmuzo92
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: KİNG

Mesaj gönderen sehmuzo92 »

.................................
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

Sagopakajmeran yazdı:
LonelyBoy yazdı:Resim

Ben bu kareyi görünce gözlerime inanamadım...
yatırdım tabi, çt ye giricez gelmiş süpürme vuruşu yapıo falan filan. kızdım tabi yapma abi dedim. dinlemedi. bir daha yaptı. çember açtım, canımız tam dolmak üzere geldi bir daha yaptı. ben de sinirlendim giydim ruhları kestim kendisini. yine olsa yine yaparım. Pişman değilim ... :(
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Bleyd »

MiurA yazdı:Merhabalar,

LonelyBoy isimli forum üyemizin gerçek kimliğinin saklı kaldığını, gerekiyorsa kendisini tanık koruma programına benzer bir şekilde geliştirdiğimiz Nocomment gazabı koruma programına alabileceğimizi kamuoyuna bildiririz...

:=)
vay toprağam sendemi eskişehirdensin bende tek eskişehirden oynayan kişiyim diye yakınıyorum, aslında ii di tek olmam anadolunun bağrından kopmus gelmistim tek basıma,olsun ben hala meranda tek eskişehirli namıyla devam ediyorum :)
Resim
BLEYD ERAGON

Eroin gibisin ; varlığın ölüm, yokluğun kriz .!

...Bir tek dileğim var,Mutlu ol yeter...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön