Lodos farkı ıle kadım kesımı

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Lodosxzeren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Lodos farkı ıle kadım kesımı

Mesaj gönderen Lodosxzeren »

Burası handan konusu değil Kadim konusu aslında.. Arzlar bizden önce deniyorlar her defasında depreme gelmeleri bile baya uzun sürüyor bekle bekle ağaç oluyoruz :) Tebrikler..
zena ~~
Kullanıcı avatarı
Kralbenim
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kralbenim »

Tebrikler helal olsun zihniyetinizi bozmayınız işi handon ismete getiriyonuz adamlar kesiyo sşimdi kesin ismeti handanı önemli olan görev o onu kesmiş bu degil Birlik Olmalıyız
Resim
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Öncelikle Tebrik Etmek İsterim Güzel Bir Başarı Devamını dilerim ...

Hepiniz Biliyorsunuz ki biz Arz Klanı olarak Hala Daha Kadim Hidrayı kesemdik ama neden ?

Cevabını ben verim yine Hidralar açıldığında Kadim Hidrayı ilk olarak iki klan birleşerek kestiler ama lodos klanının görev grubuna kestiler pekten fark etmezdi aslında ama şu husus doğdu Lodos klanında bu görevin yapılcağına dair inanç oldu görev için toplan denildiğinde gerektiğinden fazlası toplanıyor görevin olacağına iananıldığı içinde verilen talimatlara uyuluyor çok güzel kordineli hareket edilebiliyor buda başarının anahtarı zaten bu Lodos klanında neden rahat kesile bildiğinin açıklaması Arz Klanında neden hala kesilemediğinin açıklamasınıda yapim hemen iki klan birleşip kestikten lodos klanına kestikten sonraher iki klanda kendi yoluna gitti bu yol ayrımında lodoslar avantajlı oldu tabiyki ilk kesen klan olarak klanında inanç oldu tani arz klanında hemen umutsuzluk olmadı ama ilk denemeler başarısızlıkla sonuçlanınca bir çok klandaşımız ümidini yitirdi biz klandan görev için toplan dediğimizde artık görev için adam bulmakta zorlanmaya başladık ama vaz geçmedik elbette klandan destek alamasakta dotlarımızla klan için hala daha çabalıyoruz sonucu ulaşana kadarda bırakmıycaz elbette

İsmet Bey ve Handan hanımın kesilmesi konusunda ise yine söylüyceklerim var :) hepinizin bildiği gibi İsmet Bey Defalarca kesildi am Handan Hanım hala kesilemedi Lodos klanı İsmeti kesmek çok kolay plan istemiyo dyorsunuz ama sizlerinde o klanın mensubu oalrak bunu engellemeniz gerekmez mi ? mesela bizde bırak Handan hanımı kesmek ufak bir tehlike bile olsa çok kısa sürede hemen duruma müdehale ediyoruz ve akıbetinde Lodos klanı lodos sancağa kadar geri gidiyor bu durum bir çok kez oldu 1 seferindede Handanı kesme girişimini bozguna uğratıp (Eski) A.K.A.B.Paktı ile karşı saldırı yaptık İsmet Bey'i kestik ve Lodos Kaleye girdik engelleseydiniz neden engelleyeemdiniz ? yada İsmet Bey şamar oğlanına dönderilirken İntikamını neden alamadınız...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
lodos06
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tea M

Mesaj gönderen lodos06 »

öncelıkle tskler ama bakın bu konu baslıgında da oldugu gıbı handan yada ısmet deıldır sadece jkadım pls konuyuu baska yerlere cekmeyin...
O ŞiMdi AsKeR. . .

GünBatımı Günbatımıx xxMustox

Resim
Kullanıcı avatarı
avsareli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen avsareli »

başarılar dilerim umarım sıra bizim klana gelir
Kullanıcı avatarı
ahmet103045
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ahmet103045 »

Tebrik ederim.
Lodosxsille
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Kullanıcı avatarı
Lodosxzeren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Lodosxzeren »

Şunu anlamıyorum tebrik edip geçmek warken neden hala bu handan konusunu sürdürüyosunuz biri ağır çıkıcak kawga olucak bu mu amaç yani
zena ~~
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen denizxlord »

Ben arz klanı üyesi olarak kadim kesmek için worde yazılar yazdım msnden gönderebildiğme gönderdim herşey çok açık skiller ayarlandıktan sonra canı 89a gelen kadim hidra sürekli belli aralıklarla kükrüyor bunun için zihin toplama büyü bozma gibi skiller kullanıcaz 50den sonra bütün savaşçılar yeteneklerini bir kenara bırakıp sadece normal vuracaklar ( agır ve seert vurus vurmadan) sonra canı 9a inen kadim hidra deprem yaratıp büyücüler kutup savaşçılar sarsılmaz şifacılarda ck yaparsa canı böyle indirilir.
Sorularım allah aşkına şu yazdıklarımda ne zorluk var yaa yalvarıyorum bu kadar beceriksizlik arzlarda var ve ben bi arz olmaktan utanıyorum.tabiki yazdığım yazılarda iksirlerden bahsetmedim iksirler dirençler ayarlandıktan sonra bu yazdıklarımı uygulandığında neresi zor allah aşkına hala ismet bey diyorsunuz.
Ben onu bunu bilmem lodoslar adam gibi organize oluyorlar.Mehmet(masumprensim) herkesi çok güzel yönetiyor ama arzlarda birtane yöneten adam var mı diye soruyorum sizlere.
Bence sorun arzlarda. 4 grup toplanılmıyor ha birde arz klan kanalında okuyorum kadim görevi var olanlar gelsin kadim kesicez.
Bir kadim böyle kesilmez gizli gideceksin işi bilenlerle gideceksin 12 yaşındaki çocukla gidersen sert vurma dersin sert vurur sarsılmaz açamaz ölür kadimin canı artar o yüzden masumun ekibini ve bu konuyu açıp kadim hidra kesen arkadaş ve destek grubunu canı gönülden kutlarım.
Bir arz olarak utanıyorum.

Denizxlord.
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen denizxlord »

Kabusxmaster yazdı:Merhabalar.
Öncelikle bundan önceki başarılarıyla beraber bütün lodos klanını canı gönülden kutlarım.
Yaptığı organizasyonlarla tecrübeleri birleşince ortaya neler çıkabiliyor cümle alem şahit zaten.
Gönül ister ki arz klanı mensubu olarak bizde bu işi başarabilelim.
Ne yazık ki defalarca denenmesine rağmen başarıya ulaşabilmiş değiliz.
Kesim esnasına söylenilen taktiklere uyulmadığından dolayı her defasında kıyıdan köşeden dönüyoruz.
Tekrardan bu organizasyonda katkıları olan doğru zamanda doğru taktikleri uygulayan bütün lodosları tebrik ediyorum...
İşte doğru söyleyen bi arz üyesi....
Kullanıcı avatarı
lodos06
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tea M

Mesaj gönderen lodos06 »

Kabusxmaster yazdı:Merhabalar.
Öncelikle bundan önceki başarılarıyla beraber bütün lodos klanını canı gönülden kutlarım.
Yaptığı organizasyonlarla tecrübeleri birleşince ortaya neler çıkabiliyor cümle alem şahit zaten.
Gönül ister ki arz klanı mensubu olarak bizde bu işi başarabilelim.
Ne yazık ki defalarca denenmesine rağmen başarıya ulaşabilmiş değiliz.
Kesim esnasına söylenilen taktiklere uyulmadığından dolayı her defasında kıyıdan köşeden dönüyoruz.
Tekrardan bu organizasyonda katkıları olan doğru zamanda doğru taktikleri uygulayan bütün lodosları tebrik ediyorum...
Tskler umarım sızde en yakın zaman da organıze olup kesersınız sızede basarılar
O ŞiMdi AsKeR. . .

GünBatımı Günbatımıx xxMustox

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön