Rekorlar Kitabı Etkinliği Kazananlar !

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Sheelshock
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Dergah

Re: Rekorlar Kitabı Etkinliği Kazananlar !

Mesaj gönderen Sheelshock »

LSboss yazdı:
Sheelshock yazdı:
LSboss yazdı:
EsTeRGoNxRss yazdı:
PHxUFUQ yazdı:Ula Keşke bizde paint la düzeltseydik nerden bilelim ki yönetimin gözlerinin bozuk oldugunu :D bende sanıyorum akıllı bi yönetici bakıordur :D

O savaşçı 18900 ü nasıl vurdu acaba :D keşke o fotoyu alırken haritayı açsaydıda arkasındaki çifteyle hasar birleştiren adamıda görseydik :D
aga onuda geçtim paylaşılan fotoları görsen 18796 buran savaşçı var ardından diğeri 18801 vurmuş :D bu şekil 2 veya 3 fotoğraf var benim savaşçımda FULL bıçak + arkadaşında Aynı şekil bi türlü 15 bini geçemedik :D

O arkadaş çok yakın bir tanıdığım ve burda yaptığınız yorumlar çok yanlış fotolarda hiç bir shop veya birleştirme yoktur elindeki tılsımlar gayet iyi tılsımlar senin full bıçak setin ondada var fakat onda olan tılsım sende yok ve tılsım gerçekten çok fark ediyor. saygılar..

Peki Haritayı Neden Kapattı: Ondaki Bıçak Seti' Bende'de Var. Ondaki Tılsımlara Gelince Ofansif 2.4'mü var o arkadaşta :)
Ondaki Tılsımlar Bendede var. Bizde Deniyoruz Günlerce:Bizim Neden 17.500 Civarı vuruyor.

Dostum milletin hakkına girmeyin ayıptır günahtır ya. Adam günlerdir skypede rekor kırmak için her türlü şeyi denedi burdan dediğiniz şeye bak. Herşeyi siz mi iyi biliyorsunuz? tılsımlarını yaz buraya birde içtiğin iksiri yaz ona göre bende onun kullandıklarını özeline yazayim veya sende benim özelime yaz ama daha çok milletin hakkına girmeyin.

Ondaki Tılsımları Biliyorum... Hiç Meraklanma. Her Türlü Şeyi Dene Orada Harita Açık Olsaydı Her Şey Belli Olur. Yönetim Yönetim Değilki. Düzgün Bir Seçim Yapsalar.
Resim

Güçlü Olan Zayıf Yanlarını Herkesten iyi Bilendir.Daha Güçlü Olan İse Zayıf Yanlarına Hükmede bilendir.
Sheelshock
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Dergah

Mesaj gönderen Sheelshock »

Adeletli Bir Seçim Olmamış.
Resim

Güçlü Olan Zayıf Yanlarını Herkesten iyi Bilendir.Daha Güçlü Olan İse Zayıf Yanlarına Hükmede bilendir.
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Tebrikler...
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
Nice başarılar kazanma temennisiyle , İyi forumlar dilerim..
Kullanıcı avatarı
StreetDANCE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen StreetDANCE »

Kazanan Arkadaşları Tebrik Ederim..

Bir çok arkadaşımız rekor kıranları eleştiriyor. Bende eminönü sunucusundanım kazanan büyücü VoyagE ile aynı loncadayım ve gayet iyi tanıyorum. Kesinlikle kendisi shop veya başka bir şekilde herhangi bir düzeltme yapmamıştır. DreadTİME de aynı şekilde kendisini tanıyorum. Bir çok arkadaşımız hasarların üzerinde oynanarak değiştirildiğini yada harita açık değil arkada birilerinin olduğunu söylüyor. Kimsenin arkasından bilip bilmeden yorum yapmayın derim. Öncelikle tebrik etmesini öğrenin. Altı üstü bi yarışma, bir oyun ve ödülde 500 akçe bu kadar bi ödül için bu kadar eleştiri nedendir anlamıyorum..

TEKRARDAN UĞRAŞAN, EMEK VEREN ve KAZANAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM
Resim
Kullanıcı avatarı
LSboss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen LSboss »

StreetDANCE yazdı:Kazanan Arkadaşları Tebrik Ederim..

Bir çok arkadaşımız rekor kıranları eleştiriyor. Bende eminönü sunucusundanım kazanan büyücü VoyagE ile aynı loncadayım ve gayet iyi tanıyorum. Kesinlikle kendisi shop veya başka bir şekilde herhangi bir düzeltme yapmamıştır. DreadTİME de aynı şekilde kendisini tanıyorum. Bir çok arkadaşımız hasarların üzerinde oynanarak değiştirildiğini yada harita açık değil arkada birilerinin olduğunu söylüyor. Kimsenin arkasından bilip bilmeden yorum yapmayın derim. Öncelikle tebrik etmesini öğrenin. Altı üstü bi yarışma, bir oyun ve ödülde 500 akçe bu kadar bi ödül için bu kadar eleştiri nedendir anlamıyorum..

TEKRARDAN UĞRAŞAN, EMEK VEREN ve KAZANAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM
Resim
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

LSboss yazdı:
Sheelshock yazdı:
LSboss yazdı:
EsTeRGoNxRss yazdı:
PHxUFUQ yazdı:Ula Keşke bizde paint la düzeltseydik nerden bilelim ki yönetimin gözlerinin bozuk oldugunu :D bende sanıyorum akıllı bi yönetici bakıordur :D

O savaşçı 18900 ü nasıl vurdu acaba :D keşke o fotoyu alırken haritayı açsaydıda arkasındaki çifteyle hasar birleştiren adamıda görseydik :D
aga onuda geçtim paylaşılan fotoları görsen 18796 buran savaşçı var ardından diğeri 18801 vurmuş :D bu şekil 2 veya 3 fotoğraf var benim savaşçımda FULL bıçak + arkadaşında Aynı şekil bi türlü 15 bini geçemedik :D

O arkadaş çok yakın bir tanıdığım ve burda yaptığınız yorumlar çok yanlış fotolarda hiç bir shop veya birleştirme yoktur elindeki tılsımlar gayet iyi tılsımlar senin full bıçak setin ondada var fakat onda olan tılsım sende yok ve tılsım gerçekten çok fark ediyor. saygılar..

O arkadaşın 18900 vurmuş ben istiyorum ki 18700 vurusun anında ona 5.000 akçe kodunu vereceğim. bana video çeksin vurdugu hasarı göstersin... aha tüm gmler ve yöneticiler şahit olsun vermeyen adam değildir. Ulaşırsınız
Teşkilat ; KeLoĞLaN
İSTaNBuL

Peki Haritayı Neden Kapattı: Ondaki Bıçak Seti' Bende'de Var. Ondaki Tılsımlara Gelince Ofansif 2.4'mü var o arkadaşta :)
Ondaki Tılsımlar Bendede var. Bizde Deniyoruz Günlerce:Bizim Neden 17.500 Civarı vuruyor.

Dostum milletin hakkına girmeyin ayıptır günahtır ya. Adam günlerdir skypede rekor kırmak için her türlü şeyi denedi burdan dediğiniz şeye bak. Herşeyi siz mi iyi biliyorsunuz? tılsımlarını yaz buraya birde içtiğin iksiri yaz ona göre bende onun kullandıklarını özeline yazayim veya sende benim özelime yaz ama daha çok milletin hakkına girmeyin.
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen TRoyxpunisher »

Merhabalar ,

Şifacı arkadaşta oynanma yapıldığı kanısındayım bizzat resmi büyüttüğümde en sondaki kolonun bir kısmının kesik olduğunu farketmek zor değil tahminimce orada adı geçen şifacımızın asıl hasarı kapatılmaktadır diye düşünmekteyim
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Resim
Kullanıcı avatarı
onurbabaxdxd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: BÜYÜK SELÇUKLULAR

Mesaj gönderen onurbabaxdxd »

Lane alaka ondaki tılsımlar sizde yok diye tılsım ofans 3 5244max şarap iksir le 17480 zar zor vurdum o adamda bunların haricinde ne olabilir bırak o işi bas bayağa fotoshop var aynı hasarı bide gmler önünde vursun adalet yok adalett
ŗąҡıŋıŋ ŧąđı ąƈı ɠεℓïγσŗşą εğεŗ ŗąҡı ïçεƈεҡ ҡąđąŗ ąƈı ŧąŧɱąɱışşıŋ đεɱεҡŧïŗ....

“Eski Duyurular” sayfasına dön