aynen adamlar sunucu acıldıgından beri varlar zamanında iyidiler simdi bozmuslar.ozgur145353 yazdı:Bilaller küfür etmeseler keske ama her zaman favorim olacaklar.)
<<<<Bilal>>>> Çözüm
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: <<<<Bilal>>>> Çözüm
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Ne favorisi ya o bilallerden iso denen çocuğu skype a aldık çocuk türkçeyi konuşamıyo neyden bahsediyon sen ?ROckStarGAMES yazdı:aynen adamlar sunucu acıldıgından beri varlar zamanında iyidiler simdi bozmuslar.ozgur145353 yazdı:Bilaller küfür etmeseler keske ama her zaman favorim olacaklar.)
Göster

- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

Valla ben zamanında konusmustum onları savunmuyorum farkındaysanbyalone38 yazdı:Ne favorisi ya o bilallerden iso denen çocuğu skype a aldık çocuk türkçeyi konuşamıyo neyden bahsediyon sen ?ROckStarGAMES yazdı:aynen adamlar sunucu acıldıgından beri varlar zamanında iyidiler simdi bozmuslar.ozgur145353 yazdı:Bilaller küfür etmeseler keske ama her zaman favorim olacaklar.)
- EmreeGul67
- İskele Babası

- Lonca: Only Respect
konu kilitlenebilir özür dilerim bay gm konuyu kitleyeceğine cevabımı silersin
bu küfür kürşat abimizden bilallere gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=sMxpvHkwwXo
bu küfür kürşat abimizden bilallere gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=sMxpvHkwwXo
- Herakles
- Demirci Çırağı

- Lonca: Dostlar Kervanı
- Herakles
- Demirci Çırağı

- Lonca: Dostlar Kervanı
Aynen ya,adam Türkçe'yi düzgün konuşamıyor,yaşları küçük bize kafa tutuyorlarNe favorisi ya o bilallerden iso denen çocuğu skype a aldık çocuk türkçeyi konuşamıyo neyden bahsediyon sen ?
Mustafa Kemal ATATÜRK
- TriBaLEnFeKsYoN
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: <Eski ve Arkadaşları>
- Discord: tribalenfeksyon22412
Sen Benim Bildiğim Herakles misin?Herakles yazdı:Aynen ya,adam Türkçe'yi düzgün konuşamıyor,yaşları küçük bize kafa tutuyorlarNe favorisi ya o bilallerden iso denen çocuğu skype a aldık çocuk türkçeyi konuşamıyo neyden bahsediyon sen ?![]()

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...
bilalxler sizinle uğraşmak istemiyorum akıllı olun uyarımı yaptım bundan sonrasına karışmam veletler
Nichqt££n
- serserikral
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ateş
o snn bildiğin herakles değil abi senin bildiğin HeRakLeS bnmTriBaLEnFeKsYoN yazdı:Sen Benim Bildiğim Herakles misin?Herakles yazdı:Aynen ya,adam Türkçe'yi düzgün konuşamıyor,yaşları küçük bize kafa tutuyorlarNe favorisi ya o bilallerden iso denen çocuğu skype a aldık çocuk türkçeyi konuşamıyo neyden bahsediyon sen ?![]()