Kaç kişi protesto eder

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Kaç kişi protesto eder

Mesaj gönderen Esadullah »

GWYNBLEIDD yazdı:
Gidin bir de KaraHan'ın yöneticilerini görün :) Adamlar lan dediğin için sınırsız susturma veriyorlar kimi zaman.
İKV Yönetimi, İKV Destek bölümünü İKV Dünyasını kolaylaştırmak için kurdular velakin, oyun içerisindeki YÖNETİCİ durumundan daha beter. Resim üzeri Sobee@ şikayetleri 14 günlük blok verirken, şimdi ki cezai işlemler 4 günlük susturmadan başlıyor.

Öneri olarak: Cezai işlemlerde, hiç acımasızın kurallara uymayanları cezalandırmak gerekmektedir.

İKV yönetimi, bu duruma çözüm bulamıyorsa, üyelerden çözüm araması gerek. Anket şeklinde açıklamalar yapılar, tüm görüşlerin bir havuzda toplanmasını sağlayacak bölümde bu tür konular tartışılabilir ve çözümü bulunabilir.

Hayırlı günler,
Ali B.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SedaT03 »

BURDA bazen bişey yazmadan sus alan oyuncular oldu :)
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IROH »

carizmatixx yazdı:Kardeşim herşey para demişsinde başka online oyunlar oynamışsan çogu şeyin paralı oldugunu biliyosundur hatta sadece oyun oynadıgı için aylık ücret verenler var. Sadece dediklerine yönetimin dstek ve yenilik konusunda biraz geri kaldıgına katılıyorum. Bence bazı yenilikler aktiviteler yapılması gerekiyor. Yeni bir bölge çalışması yapılması yapılıyosada duyurulması gerekiyor bu illa 59 lwl olcak diye bişey degil 59 lwl çok büyük bir eklenti olur. Bide şu item dizip yapıcak bişey yok diyenleri anlamıyorum arkadaş bu oyunun amacı PvP degil mi e o zaman dizdiysen savaşıcaksın. Direk dizip yenilik gelene kadar böyle protesto filanda anlamıyorum. Ama yöneticilerin oyuncularla daha ilgili ve yenilik bakımından daha istekli olmalı ve çalışmaları gerek bu belli bişey.
Arkadaşım aylık para odeyıp oynanan oyunlar var yazmısın. Buraya ayıracağın paradan çok daha az masraflı oluyor ooyun biliyor musun? Ayrıca sen gidip o oyunlarla ikv bir mi tututyorsun. Adamların oyununda 8-10 class 10 kadar sınıf var. Ha ikv boyle oyun cıkarsın ben ınanmıyorum burada boyle bagıran olacağına. Herşeyin zamanı var diye diye 6 yıl olmuş hala destekleyen var yönetimi. Ya allasen nerde gorulmuş grup bolgesının genısleme pakati diye cıkarıldığı. Grup bolgesı dedıgın genısleme paketı( yeni lvl ler, haritalar, güncellemeler) içinde gelen yeniliklerden birisidir. Ondan sonra ne oluyo butun savascılar buyuler sıfalar aynı ıtemle dolasıyor. Dolasır tabi. Kimin sucu ikv. Onu gectim adamlar etkinlik yapmıyor. Kıcı kırık onlarca oyunda gunde çift rakamlara varan etkinlikler oluyor yahu. Destek sıstemıne hıc bulasmıyoru zaten. OYunu gecen sene bana bıraktıran onalr oldu. Hala girip bir düzelme varmı dıye kontrol edeyım dedım oyun iyice berbat olmuş.
Resim
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lestrange »

PawnER yazdı:Protesto falan filan hikaye.. Oyunu bu haliyle oynuyorsak razıyız demektir.
Sonuna kadar haklısın. :idea:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen utku1907 »

Yeni gördüm 3-5 görev eklemişler amfikatör elması bunlar beta döneminin görevleri inanmayın :)
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen baddxdream »

3 sene önce çarımı 49 yaptım oyunu bıraktım . 3 sene kar ettim 3 sene aynı bölgelerde boş boş dolaşmadım . Nasılsa sizin çarlarda 49 benimkide 49 :) Gelecek güncellemede de zaten itemler baştan yapılır 3 senenin acısına yanın lagda cabası olsun :)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen utku1907 »

baddxdream yazdı:3 sene önce çarımı 49 yaptım oyunu bıraktım . 3 sene kar ettim 3 sene aynı bölgelerde boş boş dolaşmadım . Nasılsa sizin çarlarda 49 benimkide 49 :) Gelecek güncellemede de zaten itemler baştan yapılır 3 senenin acısına yanın lagda cabası olsun :)

Bende aynen bunu yaptım ama lwlle olmuyor işte :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön