Kampanya yapıyorlar zorla satmıyor kardeşim , parasını kıyan alır( Para kazanmasını bilmeyenleri savunmuyorum kazanmak zor , harcamak kolay ) . Her şirket malzemesini satılığa çıkardığında aynen bu şekil eleştiriyor musun acaba.CARDINAL yazdı:İşinizi biliyosunuz sizde , tatil geldi çocukların paralarını sömürün bakalım.
Yaza Merhaba!
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Yaza Merhaba!
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Çemberlitaş kutuda +5 ve kasa yok bilseydim almazdım....
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Dükkan'da şu anda bulunan Çemberlitaş Paketi, halen Çemberlitaş Kutu özelliklerine erişemeyen oyuncularımız için hazırlandı. Özellikle İstanbul dışında ve hatta yurt dışındaki oyuncularımız ÜyelikAl üzerinden ürünü almakta zorlandıklarını bize ilettiler.Xbyred yazdı:o zaman ne avantajı var ki bu özelliklerin üstüne artı 5 yetenek puanlı ve kasa erişimli kutuyu üyelikaldan aynı fiyata alabiliyoruz :? :?
bu işte bi gariplik var
Şimdi Dükkan üzerinden Kasa erişimi ve +5 Yetenek özellikleri dışında Çemberlitaş Paketi içerisinde 3 Aylık Plus Paket, Lonca Lisansı, Çemberlitaş Kutu etkileri (GBM 0-B ile Üretim ve Toplama Puanı Sıfırlama, Sınırsız ve Süresiz Çemberlitaş Yağma Artırıcı (%60), Plus Paket varken silinen karakterleri kurtarabilme) yer alıyor.
Kasa Erişimi ve +5 Yetenek Puanı özellikleri doğrudan karaktere yüklenen ürünler olması sebebiyle paketin içerisinde yer alamıyor. Yaz tatili içerisinde bu özellikleri de halen alamamış oyuncularımız için Dükkan'da geçici süreyle bulunduruyor olacağız.
Sevgiler
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Umarım silah yükseltme ürününe de indirim gelir en kısa zamanda 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..