59 LVL GELMİYECEK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: 59 LVL GELMİYECEK

Mesaj gönderen SedaT03 »

Sadece yazıda kalır yazdıklarınız UYGULANMAZ. İkv ekibininde dediği gibi AKÇE AKÇE AKÇE :D
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Akçe çekme o zaman kardeşim çekmeyeni öldürüyor mu bu adamlar :D

Bütün konuları akçe üzerinden değerlendirmeyin, her oyunda var böyle bir sistem.Adamlar kendi ceplerinden mi oyun yapacak sanki :)
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SedaT03 »

Hocam biz bişey demekdik herşeyin bi sınırı vardır. Sınırı olmayan tek şey sınırsızlık :) Ha şunu dicektim ne kadar yaptılarsa hep akçe hep akçe. Bu oyunda nefes bile akçeyle Allahtan Girşi cıkışlar akçe değil ama yakında o da gelir :D :D :D
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Forum yetkilisi arkadaşım reklam olabilir ama lütfen aşağıdaki oyun ismini silme.

Arkadaş siz para babası oyun görmemişsiniz :D Karahan Online'ye bir bakın yada Cengiz Han 2'ye.1 item için 100 200 tl masraf yapılır mı acaba? Bu oyunlarda yapılıyor işte :D O iteminde seti var yani tek parça değil illa bütün parçalarına akçe ile güçlendirme yapacaksın ki sağlam olasın.Düşünün yani Karahan Online'de bir tane pelerin var.Onu almak için zamanında 500-900 tl arası masraf yaparak piyango çantası alıyorlardı.Adı üstünde piyango zaten, çıkıp çıkmayacağı belli değil :D

İkv'de ise akçe harcanacak belli başlı şeyler var.
1. si Çemberlitaş Kutu
2. si ise Silah Yükseltme

Bunlar bir karakter için alınması zorunlu şeyler ama diğer ürünlere bakarsak alıp almamak sizin elinizde.Mesela yağma veya maden artırıcılar, onlar olmayınca da saf maden çekebiliyorum? Başka bir örnek, kondrit madeni; ben 3 tane tılsımı basarken 1 tanesini akçe ile çekmedim.Ya madenden çıktı yada oyun içi para ile aldım.

Ha diceksiniz bana maden çıkmıyor, o zaman vereceksin paranı alacaksın maden artırıcını.
Diğer oyunlarda neden bu kadar masraf yapılıyor diye sorarsanız, oyuncuların yaş ortalaması yüksek.Ama bizim oyunumuzda bazı 12-17 yaş arası arkadaşlar gizli gizli akçe çekmeye çalışıyorlar, çekemeyince de yönetim çok paragöz olmuş her şey para.Bu herkes için geçerli değil tabi, bazı maddi durumlar yüzünden de çekemeyenler olabilir.Ancak şu her şey akçe muhabbetini bırakın artık.Hem öyle diyorsunuz, hem de akçe çekmeye devam ediyorsunuz.Bu nasıl bir çelişki yahu :D

59 seviye konusuna gelirsek daha 7-8 ay falan oldu büyük hol geleli.Hadi onu saymıyorum, 25 Haziran'da Topkapı eklentisiyle beraber geldi zaten.Neredeyse 1 sene olmuş, sabredin yakında mutlaka gelecektir yeni bölgemiz :)
İtiraf ediyorum, oyun şu haliyle çok sıkıcı zaten.Yeni bir şeylerin gelmesi şart yani.

Umarım açıklayıcı olmuştur, her zaman karamsar olmayın arkadaşlar :D
İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Brisingr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Brisingr »

Bence 59 lv gelir. İtem yükselttik şaheser ürettik düşürdük vs. diyenlerede yeni projeler yaparlar. Mesela yükseltmeni bir silahtan çıkarıp başka bi silahını yükseltebilirsin. Şaheserini akçe karşılığı satma ve akçeyle yeni şaheserler alma gibi.
Muhtaç olduğun kudret , damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Kullanıcı avatarı
IIxHaDeSxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen IIxHaDeSxII »

Boşuna beklemeyin 59 filan hikaye 5-6 ay sonra siginak gibi kucuk bir yer getirirler orada takı bolgesi olur sonra 1 sene daha yatısa gecerler :)
Hades adlı çarım çalınmıstır.
Kullanıcı avatarı
aytit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aytit »

hep 49 kalacak düşüncesi saçma geliyor ama 59 olmaması da mantıklı geliyor bir paradoks var ortada hep 49 kalması şu yönden saçma hep yeni bölge yeni itemler mi gelecek aslında zaten oyuna Çemberlinin gelmesi saçmaydı millet Ejderlere Ecellere o kadar emek sarfetti para harcadı üretti yükseltti çemberli ve yeni silahlar geldi ecel ejder çöp oldu boşa mı gitti her şey zaten Çemberli itemlerinin hepsinin reçetesi var al üret ne gerek kaldı o zaman Ejder e Ecel e 59 olmazsa ve yeni bölgeler ve yeni itemler gelirse de bu sefer kıyamet bıçak sırtı çöp olacak madem daha sonra daha iyisi gelecek niye milleti uğraştırıyorsunuz bu bakımdan 59 seviyenin gelmesi mantıklı geliyor ama 59 gelince de arkadaşın da dediği gibi oyuna yeni başlayanların hali çok kötü olacak adam önce çarlarını 49 yapacak kıyamet bıçak sırtı vs üretecek daha sonra her birini 59 yapacak çok zor iş
benim bir ejderim bir ecelim var kıyameti üretmeme az kaldı yani yeni yeni başlıyorum üretmeye itemleri benim gibilerin bile işi zor benim 2 tane 49 um 1 tane 45 şifacım ve daha başka 30-46 seviye arası karakterlerim var düşünüyorum ben bunların hangi birini kasacağım hangi birine Çemberli itemleri üreteceğim 59 gelirse ne olacak hangi birini kasacağım
ama şöyle bir şey de var 39 seviye geldiğinde Selim Bey Meteor Tipi itemleri olmayanlar kasamıyor muydu ya da 49 seviye geldiğinde bütün üstü Alman item olmayanlar kasamıyor muydu belki Çemberli item dizemeyenler de 59 seviye geldiğinde/gelirse kasabilir
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SedaT03 »

Oyun önceden bu kadar paralı değildi brader ki verdiğimiz parada işe yarasa #@!? adam pulsuz çar diziyor biz şans artırıcı alırız aynı şey düşer PARANLA rezil olmak gibi. Ki sadece puls silah parlatmayla bitmiyor iş tılsım üretmek için bile min 20 tl para harcıcaksın yalansam yalan de
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

SedaT03 yazdı:Oyun önceden bu kadar paralı değildi brader ki verdiğimiz parada işe yarasa #@!? adam pulsuz çar diziyor biz şans artırıcı alırız aynı şey düşer PARANLA rezil olmak gibi. Ki sadece puls silah parlatmayla bitmiyor iş tılsım üretmek için bile min 20 tl para harcıcaksın yalansam yalan de
Ben niye tılsım üretmek için para harcamadım acaba :D
En son GWYNBLEIDD tarafından 13 Haz 2013 19:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

mirkan1453 yazdı:Reyiz konuştu dağılın, özledik bir ara buluşalım oyunda eski günleri yad edelim :)
Şu an hangi sunucudasınız kardeşim Meran devam mı yoksa ? Sunucular uyarsa bir ara oyunu indireyim o zaman paslaşırız.

Burdan Tayfun'a sevgiler, selamlar gönderiyorum ^^
ResimResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön