FeeLMyPoWeR Vs Günlüğü

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Sl1eN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: FeeLMyPoWeR Vs Günlüğü

Mesaj gönderen Sl1eN »

BeLCiKLixJoKeR yazdı:Merhaba öncelikle ,
İş sebebi ile gunun sadece 1saatlik periyodunda oyuna girebiliyorum.
Arz bi kaç kardeşimden aldıgım ve kardeşime kadar gelen bi haberiburdan verim ,
Kendini akıllı zanneden berk , başkasını karaktere sokup ws attıran atakana laf yapan muammerın karakterınden durmadan benm karakterlerıme ws diormuş. Çardakinin berk olduguna dair kanıtları bayram sonrası buraya atacam . Allahtan ben kımseye saygısızlık etmedim , kimsenin malına göz dikmedımde oyunda olmasam bile gerekli olan herşeyi haber alıyorm. Ne diyeyim , allah oyun hırsından ıslah etsin....
İyi oyunlar , şimdiden tümkuklacı ailesine iyi bayramlar dilerim..

Öncelikle ekincim bir şeyin kanıtını buraya atmak için o şeyin inkar edilmesi gerek ,
Ben Muammerim karakterinden de , Berat ' ın karakterinden de size vs teklif ediyorum nitekim biriniz karşıma geçemiyorsunuz :) ee kabul etmiyorsanız bızde başka yollar arıyoruz :) Bu arada Muammer geç benim çarda vs at dememiştir fikir bana aittir o karakterıne baskasını sokacak kadar kalitesizleşmedi :)

-SlieNTÜRK
-OYUNUN en iyi savaşçısı ^ & Varmıydı itirazı olan &
Kullanıcı avatarı
BeLCiKLixJoKeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BeLCiKLixJoKeR »

Sl1eN yazdı:
BeLCiKLixJoKeR yazdı:Merhaba öncelikle ,
İş sebebi ile gunun sadece 1saatlik periyodunda oyuna girebiliyorum.
Arz bi kaç kardeşimden aldıgım ve kardeşime kadar gelen bi haberiburdan verim ,
Kendini akıllı zanneden berk , başkasını karaktere sokup ws attıran atakana laf yapan muammerın karakterınden durmadan benm karakterlerıme ws diormuş. Çardakinin berk olduguna dair kanıtları bayram sonrası buraya atacam . Allahtan ben kımseye saygısızlık etmedim , kimsenin malına göz dikmedımde oyunda olmasam bile gerekli olan herşeyi haber alıyorm. Ne diyeyim , allah oyun hırsından ıslah etsin....
İyi oyunlar , şimdiden tümkuklacı ailesine iyi bayramlar dilerim..

Öncelikle ekincim bir şeyin kanıtını buraya atmak için o şeyin inkar edilmesi gerek ,
Ben Muammerim karakterinden de , Berat ' ın karakterinden de size vs teklif ediyorum nitekim biriniz karşıma geçemiyorsunuz :) ee kabul etmiyorsanız bızde başka yollar arıyoruz :) Bu arada Muammer geç benim çarda vs at dememiştir fikir bana aittir o karakterıne baskasını sokacak kadar kalitesizleşmedi :)

-SlieNTÜRK
-OYUNUN en iyi savaşçısı ^ & Varmıydı itirazı olan &
bu konu üzerinden muammere ws teklif ettiğim tarih açık. sanada ws atablcegm zaman dılımını belırttım . çalışma saatlerım sabah 9 akşam 11 , evde pc yok. Şu kadar söyleyim , bu güne kadar beratın çarından bi ws talebi almadım bu birincisi , ikincisi ise muammerin çarından pm attıgın zaman ben berk kelımesını kullanmadın , aksine muammerin ağzından konuştun . Ben oyunu artık seyrek periyodlarla oynuyorm , önümde uzun bir iş maratonu ve kazanmam gereken bir üniversite sınavı var . İnşallah başarılı olursam gelecek sene yaz döneminde tekrar sıklaştıracağım . Benim bu güne kadar kimseye karşı bi terbiyesizliğim olmadı , ve kibirli tavır kullanmadım . Ben geldiğim yere kadar kendi emeğimle geldim , basamakları tırmanırken omuz veren oldu ama kimse beni omzuna alıp basamakları atlatmadı . Aşırı kibir sadece zarar doğurur. Ben kimseye karşı kin güdmüyorum , oyun bu el elden üstün . Beni iyi tanıdığınızıdüşündğümden lafı uzatmayacağım , ws atabilirsek atarız inş . atamazsakta berk sana tavsiyem geçen sefer düşündüğün yere git ve bir daha düşün . Ne yaptığını ve en önemlisi kimin yanında olduğunu .
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor

https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Kullanıcı avatarı
BeLCiKLixJoKeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sl1eN yazdı: Bu arada Muammer geç benim çarda vs at dememiştir fikir bana aittir o karakterıne baskasını sokacak kadar kalitesizleşmedi :)
Aklıma gelmişken söyliyeyim muammerin kalitesi herkesin malumu , direkt olarak geç karakterime ws at demesede sonuç olarak onun karakteri . Karakterine başkasını sokmuş olmuyormu sence ?
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Psychological Counselor

Sl1eN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Sl1eN »

tartışma konumuz muammer değil ekin sureklı onun hakkında konusup konuyu saptırmayalım muammerın vs atmama sebebi ınternetının kotu olması o bana karakterıme gec ve vs at demedı fıkır tamamen bana aıttı rıca ettm pw sını verdı bende onn karakterden vs teklf ettım 'ben berk' dıye bır kelıme kullanmadın dıyorsun ben berk desem sen benmle vs atıckmıydın ? Veya kendı karaktermden vs teklf edemıyomuyum ben

birde daha once dusundugun yere gıt ve yanındakılerı sorgula demıssın bu konu hakknda bana forumdan veya faceden msj at konusalm telefondan yazıyorm bu dedıgıne anlam veremedım daha dorusu anlamadm mk
Kullanıcı avatarı
BeLCiKLixJoKeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sl1eN yazdı:tartışma konumuz muammer değil ekin sureklı onun hakkında konusup konuyu saptırmayalım muammerın vs atmama sebebi ınternetının kotu olması o bana karakterıme gec ve vs at demedı fıkır tamamen bana aıttı rıca ettm pw sını verdı bende onn karakterden vs teklf ettım 'ben berk' dıye bır kelıme kullanmadın dıyorsun ben berk desem sen benmle vs atıckmıydın ? Veya kendı karaktermden vs teklf edemıyomuyum ben

birde daha once dusundugun yere gıt ve yanındakılerı sorgula demıssın bu konu hakknda bana forumdan veya faceden msj at konusalm telefondan yazıyorm bu dedıgıne anlam veremedım daha dorusu anlamadm mk
şimdi yukardaki koskoca parçayı görmezden gelip sadece muammerle ilgili son cümlem hakkında bu kadar laf yapman tebessüm ettiredi. oto-savunma moduna alınmış gibisin.
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Psychological Counselor

Sl1eN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Sl1eN »

ekin konuyu yokuşa surmekte ustasn benı tanıyanlar ıyı bılır ben bırısıne deger verıyorsam karsımdakı kısının ısı zordur ben oto savunma yapmıyorum 2. Paragrafta yazdıgımı oku ve bana ozelden genelden ulas

ben ozel veya genel atakana ulasıcam ozel veya genel :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön