Moderasyonlar Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Moderasyonlar Hakkında

Mesaj gönderen Kindar »

Öncelik ile merhabalar;
Oyun içerisinde bir süredir aktif bulunan "Şikayet Et" mottosu bu yenilikler ile nispeten daha seri ve etkili bir biçimde işleme geçmiştir. Lakin Game Master'ların da açıklığa kavuşturduğu üzere sistem henüz çok yeni ve alışılmaya çalışılmaktadır. Buna müteakiben oluşabilecek aksaklıklar (e- posta bilgilendirilmesi, ceza sebebi vb...) an itibari ile hoş karşılanmalıdır.
Oynanılabilirliği çok daha fazla bir oyun için atılmış güzel bir adım olmakla birlikte, sistemin yeni olduğu gerçeğini dikkate alıp edilen şikayetleri daha ehemmiyetle göndermeniz yerinde olacaktır.

Kindar...
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Bence kesinlikle Denetim Listelerinde bilgilendirmeleri çok iyi olur.Çünkü kimin ne sebeple ceza yediğini öğrenmesi iyi olur.Örneğin X oyuncusu hırsızlık sebebinden ceza yemiştir ama Y sunucusu onu hırsız olarak bilmiyodur ve ona güveniyodur.Bu yüzden açıklanmalarını daha doğru buluyorum.
gokhanfb
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen gokhanfb »

yaw lütfen bana yardım edin ikv çok donuyor adam zar zor kımıldıyor
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen senhar15 »

bn bir iki kişiyi şikayet ettim ama
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen senhar15 »

bilgisayarın kaldırmıyordur yada internetin yavasdır kardesim : :!:
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Vandervaart yazdı:Bence kesinlikle Denetim Listelerinde bilgilendirmeleri çok iyi olur.Çünkü kimin ne sebeple ceza yediğini öğrenmesi iyi olur.Örneğin X oyuncusu hırsızlık sebebinden ceza yemiştir ama Y sunucusu onu hırsız olarak bilmiyodur ve ona güveniyodur.Bu yüzden açıklanmalarını daha doğru buluyorum.

Bu tahminimce uygulamaya girmesi güç bir moderasyon olur. Takdir edersiniz ki sekiz sunucu şikayetleri göz önüne alındığında günlük olarak çok büyük bir rakam ortaya çıkmaktadır. Bunların teker teker açıklanması denetim sürecini aksatmaya müsebbib olacaktır; buna müteakiben gönderilen şikayetlere anında müdahale edilmesi güçleşecektir.
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

O kadar yönetici var.Her biri 2 Sunucu alsa ve 2 haftada bir ceza verseler bu çokmu zor olur.Kimin ne sebepten ceza yemesini bütün sunucunun öğrenmesi her zaman için çok mantıklı olur.Çünkü çok güvenilen insan hırsız çıkabilir.Bilmem anlatabildim mi demek istediğimi size göre haksızsam buyrun söyleyin
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Cezalandırma sistemi otomatik işliyor olabilir :roll: Şikayet edilen karakterin sözlerinde anahtar kelimeler varsa anında ceza alsa ancak böyle hızlı olur :|
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xsercanx »

ORHANBEY yazdı:Cezalandırma sistemi otomatik işliyor olabilir :roll: Şikayet edilen karakterin sözlerinde anahtar kelimeler varsa anında ceza alsa ancak böyle hızlı olur :|
yok sadece bu işle ygraşan 8-10 kişi we günlük en az 2 saat bu işle ugraşmaları bu hızı saglıyor :ugeek:
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

şikayet sistemi çok güzel olmuş bence ama tahminimce bi arkadaşında dedigi gibi anahtar kelimeler olabilir o kelimeleri söyleyince direk ceza alabilirsin gibi geliyor çünkü ben bugun 02.35 de birisiyle kavga ettim ne kelime kullandıgımı hatırlamıyorum ama küfür degildi salak gibi bişeyler dedim 15dakka sonra oyundan çıktım geri girdim bi baktım karakteriniz susturulmuş diyor o saniye yönetimle bu ceza konusunda gurur duydum iyi çalışmışlar
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını

“Genel Etkileşim” sayfasına dön