Rehber Başvuruları Sonuçlandı
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: Rehber Başvuruları Sonuçlandı
Rehberlik Ekibi' nin geldiği günden bu zamana yaptığım başvurular nihayet bu defa olumlu sonuç aldı.Son bir ümit ile yaptığım bu başvuruda bana olumlu bir şekilde geri dönüş yapılması sevindirici oldu.Ekibe katılan diğer arkadaşlara da hayırlı olur inşallah...
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Şekil A benim gibi isen 12 sus 1 forum ban ve istanbul kıyamet vakti facebook sayfa banı aldıysan almıyorlarHandanhanmmm yazdı:Rehber olacak arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.Ancak merak ettiğim birşey var Susturulma veya ceza alanlar ekibe alınıyor mu ? veya yaş sınırlaması var mı ?
umarım oyunda yön verebileceğiniz kişileri bulabilirsiniz
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni rehber arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum.
Mini Mani Mone Poooo
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Ekibe katılan arkadaşlara görevlerinde şimdiden başarılar dilerim.Heyecanınız beni gülümsetti

LEPRECHAUN
- TayfaxUyKuSuZzZ
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Iııı İstiklal Iııı
Ekibe katılan arkadaşlara görevlerinde şimdiden başarılar diler tebrik ederim.
Ancak;
Sunucumuzda susturulma cezası aldığı için tagını açamayan rehberlerin olması beni düşündürüyor. Acaba ben de mi biraz... neyse boşverin.
Kişi seçimindeki hasssasiyetiniz daha doğrusu hassasiyetsizliğiniz dikkate şayan. Velhasılı kelam İnsandır hata eder (ama küfredemez) gözden kaçmıştır..
Tekrar görev alan arakdaşları tebrik ediyorum, işleri rast gelsin... Saygılar Mücahit Turhan.
Ancak;
Arkadaşımızın da belirttiği gibi susturulma cezası halen devam eden karakterlerin rehber olması biraz abest oluyor.Handanhanmmm yazdı: Rehber olacak arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.Ancak merak ettiğim birşey var Susturulma veya ceza alanlar ekibe alınıyor mu ? veya yaş sınırlaması var mı ?
Sunucumuzda susturulma cezası aldığı için tagını açamayan rehberlerin olması beni düşündürüyor. Acaba ben de mi biraz... neyse boşverin.
Kişi seçimindeki hasssasiyetiniz daha doğrusu hassasiyetsizliğiniz dikkate şayan. Velhasılı kelam İnsandır hata eder (ama küfredemez) gözden kaçmıştır..
Tekrar görev alan arakdaşları tebrik ediyorum, işleri rast gelsin... Saygılar Mücahit Turhan.
- TayfaxUyKuSuZzZ Iııı İstiklal Iııı Lonca Başkanı
[Beta]'dan beri;
Tayfaxuykulu
Tayfaxyarıuykulu
Losgalacticos
[Beta]XxMtMevaxX
[Beta]Mtmeva
Ve kaybolan daha nicesi...
Facabook İletişim
- TayfaxUyKuSuZzZ Iııı İstiklal Iııı Lonca Başkanı
- xistanbuluex
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mahşer
nezaman gelcek rehberlik tagı mız falan 
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: HUN
Şimdiden Başarılar Diliyorum Secilen Arkadaşlara 4 cü Başvurum du ve KAbul Oldu Sevindim

İlginizden Dolayı Teşekkürler
İlginizden Dolayı Teşekkürler
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Skype bölümüne skype adımızı mı yazıyoruz ? bi de hesap ıd yazan yere oyuna girerkenki msni yazıyor değil mi arkadaşlar ?
Son Rehber Ekibi neferi
Marlon yazdı:Skype bölümüne skype adımızı mı yazıyoruz ? bi de hesap ıd yazan yere oyuna girerkenki msni yazıyor değil mi arkadaşlar ?
Evet.
Açıklamalı Görev Listesi
Zincir Görevler ve Görev Kısıtlamaları
Tılsımlar
Çemberlitaş Eşyalar
İKV İletişim/Destek Formu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zincir Görevler ve Görev Kısıtlamaları
Tılsımlar
Çemberlitaş Eşyalar
İKV İletişim/Destek Formu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: HUN
Marlon yazdı:Skype bölümüne skype adımızı mı yazıyoruz ? bi de hesap ıd yazan yere oyuna girerkenki msni yazıyor değil mi arkadaşlar ?
Skype Bölümüne Skype Adını Hesap ıd Oyuna Girerken Msn veya cep Kulanıcı hesabını yanı kısacası
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN