Büyücüxmuro
Re: Büyücüxmuro
Sen öle san senden çok sevenim vardır benim
Doğru pek üzülmedim çünkü bu bir oyun kendini fazla kaptırma seviyene inmeme gerek yok bi yerin kalkar
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
La muro senin yaşın kaç saçma sapan cevaplar veriyorsun... O hayvan dediğin senden çok daha iyi emin ol sen hayvandan da betersin çünkü... Börteçine ile ne sorunun var dökül bakalım??.... Ezik
- avsareli
- Sahaf Yardımcısı
HAK ETMİŞ O ZAMAN BENDE SEVMEZDİM TROYU ZATEN
Size inat ya yeni çar açıcam yada muroyu geri alıcam
o zaman hem item nasıl olurmuş hemde klan nasıl yapılırmış görücez :twisted: işim var kardeş diyen çoğu kişiyi bırakmıştım Bundan Sonra Arzlarla Hiç Bir Şekilde Muhattap Olmam
ister savaşın ister savaşmayın kesinlikle keserim acımam
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Börteçine ye laf diyen bizzat bana demiştir !!enesmik yazdı:Size inat ya yeni çar açıcam yada muroyu geri alıcamo zaman hem item nasıl olurmuş hemde klan nasıl yapılırmış görücez :twisted: işim var kardeş diyen çoğu kişiyi bırakmıştım Bundan Sonra Arzlarla Hiç Bir Şekilde Muhattap Olmam
ister savaşın ister savaşmayın kesinlikle keserim acımam
![]()
ozaman sakın büyücümün karsısına cıkma
çok adam kestim şimdiye dek bide seni kesiyim böylece bi defada insan ezmesi kesmiş olurum
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
iyi olmuş bide bana hırsız der Ahımı alırdı ..Allah biliyo Almma mazlumuın ahını çıkar aheste ahestte...
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Lonca: Börteçine
Muro ne kadar da seviliyomuş arkadaşlar

Sarı börteçinenin .....
tek item fevzisin adam sanıon kendini.Bilge cevriye set vardı çarımda arkanda şifa varken gelemezdin yanıma
Çarı alayım tarih belirleyelim çarına ws ok :?:
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
Hala sözümün arkasındayım HIRSIZSIN :!: :!: :!:Firavun yazdı:iyi olmuş bide bana hırsız der Ahımı alırdı ..Allah biliyo Almma mazlumuın ahını çıkar aheste ahestte...
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
enesmik yazdı:Sarı börteçinenin .....tek item fevzisin adam sanıon kendini.Bilge cevriye set vardı çarımda arkanda şifa varken gelemezdin yanıma
Çarı alayım tarih belirleyelim çarına ws ok :?:
haftasonları oyundayım bul beni yaparım ws mi
tek item fevziyim evet saklamıyorum ve sen saymasanda beni adamdan sayan seven dostlarım var sana kalmadık
adamlık itemle yada oyunda çar dizip ws almayla ona buna laf diyip küfür etmeyle olmuyor adamlık yüreğinde olursa makbuldur yok ben adamım diyorsan yiyosa ve FACEBOOK un varsa ver adını bakalım kaç yaşındasın kimsin ne kadar adamsın görelim dimi ama
Yada sen vermeden ben veriyim istersen faceye ""Sarıyerli Hasan Tahir ÇAKIR"" yaz ekle beni ekleyecek yürek bulup eklersende bana fecabook özelden pm at ben büyücüxmuro yum diye
TILSIM - KURT LONCASI