Büyücü Olarak Bir İlk Buz Büyücüsü Kesimi {Video}
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Büyücü Olarak Bir İlk Buz Büyücüsü Kesimi {Video}
Aslında kesmekte birşey yok
Eğer reflexlerin iyiyse.Açıklayım ilk önce tesla küremizi kurup buz büyücüsünü menzili uzak bir büyüyle çekiyoruz daha sonra buz büyücü size erişene kadar zaten mutlaka sersemliyor daha sonra ise size yaklaşıp buz büyücüsü ile vs halinde oluyorsunuz şimdi konsantrasyonu açıp kesmek kaldı geriye tabu buz büyücüsünü kesmek için itemleriniz FEVZİ veya daha üstün itemler olmalı iyi forumlar.. 
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Herşey tamamen oyuncuların abartmasıdır.Büyücüm Fevzi cevriye+Kan çalan Ruh çalan itemlerden oluşuyor çok rahat da kesiliyor.
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- CilginBiberoN
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Lonca ÇINAR
Merhabalar, herkese iyi forumlar.
Forumda sıkı bir takipciyim yorumlarım pek olmaz. Fakat benim tanıdığım isimle İSTANBULKARTALI güzel bir video çekmiş.
Tebrikler, arkadaşımızın başarısı alenen ortada zaten amacım bunu yermek yada yere atıp çiğnemek değil.... Baştan beri hep İSTANBULKARTALI yada bazı isimler ile karşılaştırıldım, kıyaslandım. Bilindiği üzre bende sadece ama sadece büyücü geliştiren bir oyuncuyum...Yeni bölgeler ile bir çok oyuncu arkadaşımız 'örn:Buz büyücüsü' olduğu için merana gitmemekte yada yalnız gitmekten çekinmekte... hatta sadece cin kesenleri görüyorum... Tek yapmanız gereken yetenek açıklamlarını dikkatlice okumak ve eşyalarımızdaki efsunlardan hangisinin doğru olduğuna karar vermek...Bakın İSTANBULKARTALI en güzel örnek...Demekki bir buz büyücüsü de rahatlıkla kesiliyor muş...hemde sadece fizikselci bir büyücü ile
güzel konu ve içerik arkadaşım tebrikler.
Forumda sıkı bir takipciyim yorumlarım pek olmaz. Fakat benim tanıdığım isimle İSTANBULKARTALI güzel bir video çekmiş.
Tebrikler, arkadaşımızın başarısı alenen ortada zaten amacım bunu yermek yada yere atıp çiğnemek değil.... Baştan beri hep İSTANBULKARTALI yada bazı isimler ile karşılaştırıldım, kıyaslandım. Bilindiği üzre bende sadece ama sadece büyücü geliştiren bir oyuncuyum...Yeni bölgeler ile bir çok oyuncu arkadaşımız 'örn:Buz büyücüsü' olduğu için merana gitmemekte yada yalnız gitmekten çekinmekte... hatta sadece cin kesenleri görüyorum... Tek yapmanız gereken yetenek açıklamlarını dikkatlice okumak ve eşyalarımızdaki efsunlardan hangisinin doğru olduğuna karar vermek...Bakın İSTANBULKARTALI en güzel örnek...Demekki bir buz büyücüsü de rahatlıkla kesiliyor muş...hemde sadece fizikselci bir büyücü ile
güzel konu ve içerik arkadaşım tebrikler.
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Birde büyücülerre ezik derler Tebrik Ederim.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Merhaba.
Savaş tebrikler güzel bir başarı ama bunu daha öncede kesmişlerdi Sarılarınpert gördüm yani Yinede tebrikler Başarılarının devamını dilerim savaş iyi oyunlar...
SAYGILARIMLA
Savaş tebrikler güzel bir başarı ama bunu daha öncede kesmişlerdi Sarılarınpert gördüm yani Yinede tebrikler Başarılarının devamını dilerim savaş iyi oyunlar...
SAYGILARIMLA
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
way be 4bin çakmıs kardesim benim

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Tebrikler
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Yuh yha hala güncel Çok büyük başarı deilki bu neden bu kadar güncel tutuyonuz Ben 100 canla kons açmadan kesiyom o buz büyücüsünü Büyütecek bişey yoq İyi eylenceler
NOT : İsteyenin yanında kesebilirim
Dimi okan 
NOT : İsteyenin yanında kesebilirim
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
helal olsun
iği vurdun tılsımda ilk buz büyücüsünü ben kestm ama güncelleme gelmeden önce :mrgreen: :mrgreen: