ÖmürxxTuba
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: ÖmürxxTuba
Tuba saLLa bunları sen 1 haftaya kdr Beyazköşkte çar açacam snn yeni çarını bulurum sana yrdm edecem bn Kuklacı sunucusundan Ölümcülxaqa Beyazköşkten Xxrıdvanxx'in kankası sayılırım sana yrdm edecez beraber ii oyunlar ...
PiSiCoMaNiAc----PcKoPaTII---EsKiiToqRaK
PiSiCoMaNiAc----PcKoPaTII---EsKiiToqRaK
- astalavista
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ulan İyi Olmus senın gibi birine.Nekadar karektersiz bir insansın sen!!Arkadaslarım yanımdayken dalma nolur ayagı cekıorsun onlar gıttıgı zaman veya bırı canımı azalttıgı zaman hemen kesıyorsun ardından Salak Aptal Ezık Zuhahaha gibi sozleri kullanıyorsun.Wsden cıkmıs adamları kesıp oyundan kacıyorsun.Senın gıbı bır adam olmaz olsun cek gıt lan oyundan lodos sancakdakı adamlar babıalıdekı adamlar rahatca ws sını yapsın DEFOL GIT :evil:
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
-
- Salgın Koruyucusu
Tşk Ederim KAyakaya01 Rıdvan'a da Tşk Ederim İnş acıLırda.ßeraber TakıLırız.
ßen 46 lvl ken sen Beni KesebiLiyordun ve arkadasLarın vardı moda gecmiyordum dogru oda sana dur diyordum oda doqru.Ama 49 seviye oLunca ws atma fırsatımız oLmadı.Seni KEsiyordum ArkadaşLarını Caqırıyordun.
KoRKuNuN EceLe FayDaSı Yoq.Her Şeyin ßir iLki ve Sonu VardıR.ßunu Unutma...
Ömürxxtuba & Motherxboard
ßen 46 lvl ken sen Beni KesebiLiyordun ve arkadasLarın vardı moda gecmiyordum dogru oda sana dur diyordum oda doqru.Ama 49 seviye oLunca ws atma fırsatımız oLmadı.Seni KEsiyordum ArkadaşLarını Caqırıyordun.
KoRKuNuN EceLe FayDaSı Yoq.Her Şeyin ßir iLki ve Sonu VardıR.ßunu Unutma...
Ömürxxtuba & Motherxboard
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Astalan kime yalakalık yapıyon lan sen ezocan hayırdır çok ötüyorsun sen gelsene meteor babi sancak fazla sesin çıkmasın Tacsızkralenes burda haddini bil tubanın derdi ne sen ne söylüyon ne hakla nasıl söyleyebiliyon anlamıyom seni dostlarının gözü onünde kestim lan gıkları çıkmadı qbu kadar vicdansızsan gel kozlarımızı paylaşalım
okemi kardeşim hadi kral yorgun

ÖMÜRXXTUBA EZİqİ 3-0 WSDE KODULAR SANA QubinxCESUR 3 - 0 KODUSANA WS DEÖMÜRXXTUBA EZİqİ 3-0 WSDE KODULAR SANA QubinxCESUR 3 - 0 KODUSANA WS DE
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
Tartışmanıza bir cafe crown arası vererek konunun özününe dönüyorum... Sana Tavsiye Yeni char kas o chardan umudunu kes çünkü charı satmak yada fiyat biçmek suçtur bunu biliyoruz bu suçta sınırsız ban sebebidir...

- astalavista
- Cin Avcısı
Bak bak..Kım kafa tutuyor bana.42 lwl surtuk bır kopek.42 lwl adam daha ıtfaıye baltası ıle takılıyor gelmıs burada bana ezık dıyor.Allahımın duzenbazı sende zaten su Ffks Suıkastxlider gıbı adamların pesınde abı abı dıye kosmaya devam et kım tutar senı
Kocum sen bıraz buyu.Adam ol bıraz sonra cık karsıma.Gecen karacın var abı dıye yalvardıgınada bılırım sneın benn.Gelmıs burada bana bu tubayı savunma :twisted: Kımlerle oynadıgını bıl
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
1ci madde kimseye abi çekmedimastalavista yazdı:Bak bak..Kım kafa tutuyor bana.42 lwl surtuk bır kopek.42 lwl adam daha ıtfaıye baltası ıle takılıyor gelmıs burada bana ezık dıyor.Allahımın duzenbazı sende zaten su Ffks Suıkastxlider gıbı adamların pesınde abı abı dıye kosmaya devam et kım tutar senı![]()
Kocum sen bıraz buyu.Adam ol bıraz sonra cık karsıma.Gecen karacın var abı dıye yalvardıgınada bılırım sneın benn.Gelmıs burada bana bu tubayı savunma :twisted: Kımlerle oynadıgını bıl
2 ci madde Ffks suikastxlider benim abilerim deyil arkadaşlarım
3 cüsü senin arkadaşlarının gözü önünde kestim ses bile çıkarmadılar fazlak onuşma 42 levelde sana geçirdim evlat acısı oturmuş sana belli şahaserlerde hava atmayın yarı element yarı maxlarla kesiyorum seni adam ol