Bilalx
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Re: Bilalx
Ayrıca bu adam gelip Allaha kitaba sövecek düşünce özgülrüğü mü olacak bunun adı da yrim onun özgürlüğünü
Göster

- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mu Be On
İnsanları tanımadan kimin ne olduğunu bilmeden neden bana turancılığı öğren sonra gel dersin be adam
Neyse tartşmaya girmicem 
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Mu Be On
Bak canım kardeşim hiç birşeyin peşinde değilim anlatamıyorum sanırım. Kimseyi savunmam diyorum ??
Tamam sensin ve ben ufacık bir çocuğum
iyi forumlar konu kilit lütfen
Tamam sensin ve ben ufacık bir çocuğum
-
- İskele Babası
Abi anlamıyor bunlar ha bu arada klandan kavga ederken Murat abi beni özelden uyardığı için sustum hep onun hatrı için susuyorumNotr25 yazdı:Düşünce Özgürlüğü denen birşey var. Adamın Kullanıcı Adı HEDEFTURAN. Birşey deme hakkımız yok. Turancılık iyidir![]()
ATABÖRÜ
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
Ben sana çocuk demedim benim takıldığım tek nokta şu bikaç kişi yok kayı boyuna küfretmişte flanda filanda buda Allaha küfretmiş bak bahaneye bak Allah onun Allahı değil sanki sana da anlatmak istediğim hala bu adamla konuşuyosan sende de bişey var demektir KİLİT
Göster

-
- İskele Babası
Turan ı bilmeyen sizlersiniz ben Türk ırkı sağolsun dediğimde bana faşist diyorsunuz diyorum bütün Türkler birleşcek siz diyorsunuz hadi ordan pis faşist haya perest bütün halklar kardeştir . Siz halkların O rtak Ç ocuğunusunuz nasılsa Türklerin birleşceğine inanmazsınız ama dünya halklarının kardeşliğine inanırsınız . Benim Müslümanlarla bi sorunum yok ama sizin gibi Müslüman görünüpte Hıristiyanlık yapan kişilerle sorunum varbyalone38 yazdı:Turancılık iyidir ama turancılık adı arkasına saklanıp dini karalamak adiliktir turanın anlamını öğren sonra gel
ATABÖRÜ
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
BAYÜLGEN
TİGİN
IKIZAGANI
Türk ırkı sağolsun
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
Sen zaten anca klandan laf dalaşına girersin bu kavga performansını reelde de görmek isterim ama yemez işiniz gücünüz sanalikahedefTURAN yazdı:Abi anlamıyor bunlar ha bu arada klandan kavga ederken Murat abi beni özelden uyardığı için sustum hep onun hatrı için susuyorumNotr25 yazdı:Düşünce Özgürlüğü denen birşey var. Adamın Kullanıcı Adı HEDEFTURAN. Birşey deme hakkımız yok. Turancılık iyidir![]()
Göster

- byalone38
- FareAdam Düşmanı
Bak çocuğum sana faşist diyen ben değilim tamam türkler birleşsin onada sözümüz yok ama ordan burdan bikaç kişi sana küfür etti dalga geçti diye senin allaha kitaba sövmeye hakkın yok tamam biraz cahilsin ama okuman var internette türk ırkını araştıracağına git birazda önce türkmüyüm yoksa müslümanmıyım bunu araştır boş laflarla gelme banahedefTURAN yazdı:Turan ı bilmeyen sizlersiniz ben Türk ırkı sağolsun dediğimde bana faşist diyorsunuz diyorum bütün Türkler birleşcek siz diyorsunuz hadi ordan pis faşist haya perest bütün halklar kardeştir . Siz halkların O rtak Ç ocuğunusunuz nasılsa Türklerin birleşceğine inanmazsınız ama dünya halklarının kardeşliğine inanırsınız . Benim Müslümanlarla bi sorunum yok ama sizin gibi Müslüman görünüpte Hıristiyanlık yapan kişilerle sorunum varbyalone38 yazdı:Turancılık iyidir ama turancılık adı arkasına saklanıp dini karalamak adiliktir turanın anlamını öğren sonra gel
Göster