32 Bit işletim sisteminin 4 Gb ve altı için ram desteği yoktur. 4 Gb ve fazlası için bilgisayara 64 bit işletim sistemi kurulması şarttır.Hayalolsam yazdı:Nvidia dan kontrol ettim pc normalde 64 bit olması gerekiyomuş. Ancak 32 bit yüklü bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?YasinKocamanca yazdı:Merhaba,
Sorunun kurduğun işletim sisteminden olabilir Farklı bir Cd ile yeniden kurulum yapmayı öneririm.
Pc den Anlayanlar bir Bakabilir mi ?
Re: Pc den Anlayanlar bir Bakabilir mi ?
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Pc den Anlayanlar bir Bakabilir mi ?
Arkadaşlar, verdiğiniz bilgilerin %80'i yanlış.
Svchost.exe kesinlikle Command satırlarıyla alakalı bir durum değildir.
Svchost.exe bir komut satırıda değildir. SVCHOST.EXE'nin virüs mü yoksa bir yazılımdan gelen işlem mi olduğunu sadece belli programlarla veritabanına girerek anlayabilirsiniz.
Buradaki cPU ve CPU kullanımının artması öncelikle HDD'nin data kablosuyla alakalı olabilir.
Görmeden bir şey söyleyemeyiz tabii ki ama şunu bilmenizi isterim ki SVCHOST.EXE'nin bir çok hali var.
Virüs, program satırı, kayıt girdileri ve daha bir çok şey SVCHOST.EXE adı altında kendisini Görev Yöneticisi'ne ekler.

Yukarıda görmüş olduğunu benim Görev Yöneticim.
39, 12 ve 11 KB'lık SVCHOST'lar benim illegal programlarımdan kaynanlanan işlemci satırlarımdır.
Geri kalan küçük byte'lılar benim programlarımdan kaynaklanan host dosyalarıdır.
En düşük boyutlu olan ise benim kendi bilgisayarıma yerleştirmiş olduğum bir Warlogger.
Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. SVCHOST.EXE'nin ne olduğunu detaylı bir araştırmada anlayabilirsiniz.
CPU ve cPU'nun artmasının sebebi ya fandır yada HDD data kablondur.
SVCHOST.EXE'nin komple gitmesini istiyorsan format en kolay yöntemdir. Combofix veya benzeri programlar gereksizdir.
Svchost.exe kesinlikle Command satırlarıyla alakalı bir durum değildir.
Svchost.exe bir komut satırıda değildir. SVCHOST.EXE'nin virüs mü yoksa bir yazılımdan gelen işlem mi olduğunu sadece belli programlarla veritabanına girerek anlayabilirsiniz.
Buradaki cPU ve CPU kullanımının artması öncelikle HDD'nin data kablosuyla alakalı olabilir.
Görmeden bir şey söyleyemeyiz tabii ki ama şunu bilmenizi isterim ki SVCHOST.EXE'nin bir çok hali var.
Virüs, program satırı, kayıt girdileri ve daha bir çok şey SVCHOST.EXE adı altında kendisini Görev Yöneticisi'ne ekler.

Yukarıda görmüş olduğunu benim Görev Yöneticim.
39, 12 ve 11 KB'lık SVCHOST'lar benim illegal programlarımdan kaynanlanan işlemci satırlarımdır.
Geri kalan küçük byte'lılar benim programlarımdan kaynaklanan host dosyalarıdır.
En düşük boyutlu olan ise benim kendi bilgisayarıma yerleştirmiş olduğum bir Warlogger.
Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. SVCHOST.EXE'nin ne olduğunu detaylı bir araştırmada anlayabilirsiniz.
CPU ve cPU'nun artmasının sebebi ya fandır yada HDD data kablondur.
SVCHOST.EXE'nin komple gitmesini istiyorsan format en kolay yöntemdir. Combofix veya benzeri programlar gereksizdir.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- Hayalolsam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizbizeyeteriz