:idea: +1sSuVaRI yazdı:3 hafta önce savaşcısını migrata götürmem için bana oyun parası veren arkadaşı gaffara son met 1 ararken buldum ve emin olun öyle bir grup size vakit kaybı olucak.Zaten ful meteroit arayan arkadaşların genel bahanesi hızlı gitmek miş falan filan bunlar palavra arkadaşlar. Adam ful met 1 giricek gaffarı yarım saat erken kesicekmiş. PEKİ bu arkadaşın ful met 1 adam bulması kaç dk en az 1 saat.Bir defasında bi arkadaş gaffara son atak arıyordu galiba beni beğenmemişti ben de Gbm x e grup kurdum kestik çıkdık baktım halen arıyor bide çıktığım gibi laf şu: gel kardeş girelim
.Klandan takip edebilirsiniz... Gaffara son met 1 diyen bir arkadaş aslında diyemiyor ki eğer bu grup ilk semihayı kesemezse ben 20 20 yapamam
. Bu açığını telafi etmek için işte grup ful olsun hemen keselim fazla vaktim yok gibisinden bahaneler
.Ayrıyetten bu tip arkadaşların sağlam büyücülerle nedense arası iyidir her oyuna girdiğinde hal hatır sorar ne zaman ki benim yaşadığım, bölgeyle işi bittimi bi anda bi soğukluk wow siz kimsiniz ya )... Benim alıcagım yok falan filan işte...
Meteorit 1
Re: Meteorit 1
Şimdi ayaklanma vakti bende taktik sonsuz.
Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat