Saygılarımla Şovmen
Karar Sizin ..
- Ukalarapci
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Zevk İ Sefa
Re: Karar Sizin ..
SpoRTeR Olarak Katılmadığını Bilmesek DaDaşBey'in Seni Çeyrek Final'de Yendiğini Görmesek Eyvallah Diyeceğim , Neyse Yaşın Kaç Ki Abi Diyorsun Evladım .. Bu Sunucu Beni İyi Bilir İyi Tanır Sana Söyleyeceğim Her SÖZün Boş Olduğu AÇık ve Net , Bu Yüzden Abilerin Falan Gelsin Karşıma ....
Saygılarımla Şovmen
Saygılarımla Şovmen
ferdiSİNAN ReyGueRReRo
Ya İnandığın Gibi Yaşarsın , Yada Yaşadığın Gibi İnanırsın .
Ya İnandığın Gibi Yaşarsın , Yada Yaşadığın Gibi İnanırsın .

Şu Fotolara ve Kaç canla yenildiklerine iyi bak belki daha konuşmassıN...!

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
SpoRTeR le benmı gırdım bı sorsana tanışlara 

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Alımım Yok
Kimsenin değinmediği fakat benim belirtmek istediğim bir nokta var. Yönetici hazır mısınız diye sormuş hazır denilmiş fakat yönetici başlayın diye yazmadan önce sporter durun durun durun diye yazmış yani daha hiçbişey başlamadan durdurulmuş velhasıl sadece sormak isterim böyle takatuleye getirip mi kesmeyi düşünüyordun yoksa bileğinin hakkıyla vs atmayı mı:)? bu tarz düşünceler içerisinde olmanız gerçekten üzücü ve kesinlikle taraf tutmuyorum sonuçta ikinizide tanıyorum ortada laf olmasın diye turnuvadan sonra turnuva şekli vs istenildi sende geldin 5*1 kesildin buda demek oluyor ki o final karşılaşması 100 defa yapılsa 100 defa da kesecek. Kimseye çamur atmanın manası yok ben turnuvalara katılmıyorum çünkü sürekli diyorum turnuva stili vs atamıyorum bilmiyorum diye ondan dolayı geçen turnuvaya katılım gerçekleştirmedim sizinde biraz açık yürekli olup bazı şeyleri hazmetmenizi beklerdim fakat bakıyorum ki yaygara çıkarmak için elinizden geleni yapıyorsunuz bana sorarsanız Diliniz değil Bileğiniz Çalışsın ve "HELAL OLSUN ADAM GÜZEL VS ATIYOR KESEMİYORUM TEBRİK EDERİM." demeniz sizi küçültmez aksine yüceltir.
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ 
Selam Ukalarapci,Ukalarapci yazdı:
Selamun Aleyküm ...
Öncelikle Sizinde Dediğiniz Gibi Kurallar Açık ve Net , Fakat Şuna Anlam Veremedim Rakibim Olan qLasseRII İksir İçmediğini İddaa Edip Duelloyu Durdurduğunuz Halde , Rakibimin Üstündeki İksir Belirtisinin Ne Anlam İfade Ettiğini Bir Kez Daha Görmüş Olduk , Üstünde İksir Olmasına Rağmen Nasıl İksir İçebilir ? .
GM veya Etkinlik Personellerinın Kuralları Değiştirebileceğini Ön Gördünüz , Fakat Geçen Hafta 2 Savaşçı İle Katılmama Rağmen , Etkınlık REVAN Bana Çifte Dahi Almama İzin Vermezken , Siz Kuralları Değiştiririz Diyorsunuz ...
Gelelim Asıl Meseleye Eğer Ki GM veya Etkinlik Personelleri Her Hangi Belirtilen Kuralları Değiştire Biliyorsa Ben Buradan Bır Çıkar Bir Menfaat Örneğini Ön Görürüm ... Rakibime Sağladığınız Bu Dez Avantaj Onun Yararına ve Kuralların İhlaline Açıkdır , Başlanmış Bir Turnuvada Kural Değiştirile Biliyorsa Bundan Bizim Neden Haberimiz Yok ? Vede Kuralların Sizin Elinizde OLmasına Rağmen Neden Sadece Benim Rakiplerime Karşı Bu Kuralların Sürekli Beyana Gelmesine İzin Veriliyor ? BEN BURADA ADALET ARAMAM BEN BURADA DÜRÜST OLDUĞUNUZA İNANMAM Tebrik Ediyorum Sadece Rakiplerime Her Defasında Verdiğiniz Destekler İçin ...! İyi Günler ...
Kurallar ortadayken ve konuya cevap verilmesine rağmen haksızlık olduğunu düşündüğünüzden ,diğer konu takipçilerininde merakını gidermek adına turnuva karşılaşmanızdan bir kaç ayrıntı vermek isterim.
Öncelikle belirtmeliyim ki görevlilerin taraf tutma durumu kesinlikle söz konusu olmayacağı gibi,bizlerede herhangi bir getirisi yoktur,bilakis tüm işlemler ve yazışmalar kayıt altında olduğundan bahsettiğiniz durum kendi ipini kesmek gibi birşey olur
Aynı konu devamı halinde kaldırılacaktır.
İyi eğlenceler dileriz.
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Glasser oncelikle tebrik ederim.Yazilarinda bir yer dikkatimi cekti ilk karsilasma seninle benim aramdaydi ve nedenim ne olursa olsun ilk eli aldin 1-0 one gectin 2.wsyi attigimiz zaman ise 20 can gibi bir canin kalinca sarsilmaz actin ve ben sarsilmazin kurallar icinde kullanildigini bilmedigim icin ne oluyo düsüncesiyle 1 adim geri cekildim sonucta ikimzde olduk ancak iceri alindigimizda konu hakkinda bilgi verilmedigini acikladim zifan tekrarlanmasini istedi ancak kural ihlali yaptim gerekcesiyle kabul etmedin boyle aciz ve düsük bir durumdan kazandin eyvallah.Ancak laflarini iyi ve duzgun sec dusunerek yaz agzimdan ciksin hesabiyla degil once tart sonra soyle...
Iyi Forumlar
Iyi Forumlar